Adio, 2014!



Mai este puțin și ne luăm rămas bun de la 2014...
Pentru mine anul care tocmai se încheie a fost un an minunat. Un an plin cu emoții frumoase, cu amintiri prețioase, cu lecții importante pentru viață. Am reușit să-mi duc la bun sfârșit toate proiectele. N-aș putea spune că am reușit mereu să fiu omul care mi-am propus să fiu, dar am încercat...
Anul acesta am învățat foarte multe lucruri noi și am evoluat pe plan spiritual.
Din nou am învățat cât de importantă și de prețioasă este libertatea de a fi așa cum vrei și cine vrei să fii, chiar dacă asta înseamnă să atragi antipatii și dușmănii inutile.
Am învățat să nu mă mai tem să spun ce gândesc și să nu mai fac compromisuri de dragul de a păstra armonia în relații inutile.
Am învățat că nimeni (înafară de mine) nu este răspunzător pentru fericirea sau nefericirea mea.
Am învățat că uneori este mai bine să nu mă apăr de nedreptățile pe care mi le fac anumite persoane, fiindcă există o dreptate Divină...
Am învățat că oamenii care fac rău sunt nefericiți și că mi-aș face păcate supărându-mă pe ei.
Am învățat că unii oameni nu pot vedea mai mult, nu pot simți mai mult, nu pot fi mai mult, că au limitele lor care-i reduc la o lume mică, tristă și urâtă.
Am învățat că acolo unde este prea mult orgoliu nu mai este loc și pentru iubire.
Am învățat că lucrurile, oricât confort ar aduce, nu te iau în brațe noaptea, nu-ți aduc mângâiere și nu valorează nimic dacă nu ai cu cine să le împarți.
Am învățat că a dărui te face mai fericit decât a primi.
Am învățat că o rugăciune e mai benefică decât orice medicament și decât orice vorbă de încurajare pe care mi-o poate spune cineva.
Am învățat despre oameni mici și despre oameni mari, am văzut cum nu aș vrea să fiu niciodată și cum mi-aș dori să devin.
Am învățat să accept, să tolerez și să iert. Am învățat că nimeni și nimic nu merită să îmi degradez sufletul și să devin un om urât.
Am învățat să prețuiesc fiecare zi, fiecare șansă și mai ales oamenii buni pe care-i am alături.

Vouă, vă mulțumesc pentru tot ce ar trebui să vă mulțumesc, mai ales pentru exemplul bun pe care mi l-ați dat mereu prin bunătatea și frumusețea voastră!
Dacă v-am supărat cu ceva, îmi cer iertare! Suntem oameni cu de toate: cu momente mai puțin bune, cu slăbiciuni omenești, cu dureri... Intențiile sunt importante.
Vă asigur de prețuirea mea, de dragostea mea sinceră și necondițonată și de faptul că îmi doresc să însemn ceva bun pentru voi.
Vă doresc un an nou cât mai frumos, cu reușite, cu multe bucurii, cu pace, cu oameni buni alături și cu multă iubire! 
Dumnezeu să reverse asupra voastră toată bunătatea și frumusețea Lui!

Cu drag,
Irina 



10 comentarii

  1. Iti multumesc pentru toate darurile de suflet pe care ni le oferi .Esti minunata! UN AN NOU BINECUVANTAT !

    RăspundețiȘtergere
  2. Un an fericit, plin de implinir frumoase, Irina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îti multumesc pentru toate gândurile tale pretioase. Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumiri pentru gandurile tale minunate si mangaietoare trimise catre noi,ganduri si FLUTURI de care tot timpul avem nevoie inclusiv in anul 2015...
    Un an nou fericit pentru tine draga Irina !

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc pentru toate gandurile tale, pe care le-ai scris de-a lungul timpului. Esti ecoul meu....eu nu mi-am asternut gandurile pe hartie, dar ai facut tu asta pentru mine....o faci asa de frumos !!! Iti multumesc. Iti doresc un 2015 binecuvantat, cu bucurii mai multe decat griji ! Iti doresc sa ai lectii mai usoare de invatat, dacat pana acum. Ai grija de tine .

    RăspundețiȘtergere
  6. UN AN NOU BINECUVINTAT!!!MULTUMESC,DIVINITATII CA VAM DESCOPERIT...IN MOMENTELE MELE,F GRELE..PTR.SUFLETUL MEU..CARE SUFERA DE 12ANI,,DIN CAUZA NEPUTINTEI CA NUMI POT SALVA COPILUL..24ANI,CARE AFOST O VICTIMA,LA14 ANI,LA LICEUL DE ARTA DIN BRASOV..SI CONTONUA CU DEPENDENTA,..CANABIS..AM INVATAT MULTE SI INVAT IN CONTINUARE..VA MULTUMEC CA EXISTATI..!!!DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA PTR,TOT..LA MULTI ANI!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un 2015 ,mai bun ca 2014!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand apare cartea 'Insomnii" ? <3

    RăspundețiȘtergere