Până la sfârșit - Irina Binder


Pana la sfarsit - Irina Binder

Numar de pagini: 496
Format: 130 x 200
Editie: Necartonata
Greutate: 0.48 Kg
Editura: Editura For You
Anul publicarii: 2019
ISBN: 9786066392846


Cumpără cartea Până la sfârșit de Irina Binder de la librăria ta preferată aici:

Citește despre carte:

Acum ai sansa de a redescoperi povestea de iubire dintre Irina si Robert. Protagonistii se confrunta cu tensiuni ireconciliabile si cu sentimente devastatoare. Stim trairile Irinei, le-am simtit alaturi de ea, dar care este punctul de vedere al lui Robert? Descopera reactiile si simtirile lui Robert, pentru a intelege mai bine intreaga poveste de iubire. Oare iubirea adevarata este imposibila? In romanul Pana la sfarsit vei redescoperi pasiuni puternice si slabiciuni profund umane. Ce va birui? Fiorul iubirii unice si desavarsite sau simtul datoriei fata de cei dragi? Este povestea unei alegeri, a unor iubiri care incep pline de optimism, dar care pe parcursul lecturii socheaza si inspira. O serie despre iubire, iertare, despre ura si gelozie.

Dintru începutul vremurilor, sufletele sunt menite să se caute, să se găsească, să se unească în ciuda opreliștilor, să se iubească... O forță irepresibilă le împinge unul către altul, pentru a reinstaura Armonia, pentru a învinge Frica. Uneori, ne sperie minunea Întâlnirii, binecuvântările neașteptate pe care ea le aduce, schimbările de orânduială pe care le face necesare. Și ne îndoim de puterea Iubirii, ba chiar ne retragem câteodată din fața ei, gândindu-ne că nu o merităm, că nu suntem pregătiți. Însă fluturii din piept ne reamintesc cu blândețe și pasiune să ascultăm mesajul bătăilor de inimă...


Am scris cu sinceritate ca si cum i-as fi povestit totul celei mai bune prietene si confidente. Am pus mult suflet in ea si nu m-am gandit nicio clipa la pareri, la judecati, la ce o sa creada lumea...
Cu sufletul pustiu și cu ochii umflați de plâns, mi-am luat din nou rămas bun de la personajele din cartea Fluturi... ❤ Sper să vă placă, să o trăiți citind-o așa cum am trăit-o eu scriind-o...
Bătăi de inimă – uneori nebunesc de alerte, alteori infernal de lente. Până la sfârșit vor fi tot Fluturi care vor însoți bătăi de inimă.

A voastră, până la sfârșit,
Irina Binder


Fragmente din carte:

Inimii nu-o poti da niciun ordin, ea isi are propriile legi dupa care se guverneaza si nimic pe lume nu poate interveni in felul in care-si conduce sentimentele. Nici macar vointa noastra nu are puterea sa schimbe ceva. Eu vreau doar sa fiu… iubire. Sa fiu ceva bun in viata oamenilor, sa le fiu pace, bucurie si mangaiere. Sa fiu o amintire frumoasa pentru cei care ma intalnesc. Sa fiu sursa lor de bine si de liniste. Sa fiu o binecuvantare.


Mi se parea ca Dumnezeu imi asezase dinaintea ochilor cea mai senina, mai simpla si mai frumoasa poveste: fata era intinsa pe iarba sub un pom urias, iar cainele meu statea langa ea. Dormeau amandoi de parca erau doi ingeri. I-am privit cu o duiosie de care nu ma stiam in stare, iar cand m-am dezmeticit din visare, m-am gandit ca fata este de prin vecini, fiindca o mai vazusem o data citind in acelasi loc.


Dacă stau bine să mă gândesc, orice îmbrățișare ar putea fi ultima pe care o oferim sau ultima pe care o primim. N-avem nicio certitudine că vom revedea omul de care ne despărțim pentru câteva minute, ore, zile sau luni și că vom avea o altă ocazie să-l îmbrățișăm, să-i spunem cee ace simțim pentru el, să-I facem o bucurie. N-ar trebui să mai amânăm nimic. N-ar trebui să ne luăm rămas bun niciodată fără ca omul de care ne despărțim să știe cât îl iubim. N-ar trebui să lăsăm nici un om în urma noastră fără confirmarea că este prețuit și că este în siguranță în sufletul nostru. Și n-ar trebui să plecăm din lumea asta cu lucruri nespuse.


Oare cât timp din viața noastră suntem cu adevărat noi înșine și cât timp purtăm măști? Unii dintre noi trăiesc atât de mult cu măștile pe suflete, până când, într-o bună zi, ajung să se confunde cu ele și uită chiar și ei înșiși cine sunt cu adevărat.


Eu am fost al tău de la început. Al tău și numai al tău. Dacă alte femei au avut totuși trupul meu, niciuna n-a avut sufletul meu. Dacă tu m-ai înșelat, eu nu te-am înșelat niciodată. N-am iubit pe nimeni cu adevărat.


Cumpără cartea Până la sfârșit de Irina Binder de la librăria ta preferată aici:

Review-uri Goodreads pentru cartea Până la sfârșit :