Străinul de lângă mine - Irina Binder


Strainul de langa mine - Irina Binder

Numar de pagini: 288
Format: 130 x 200
Editie: Necartonata
Greutate: 0.29 Kg
Editura: Editura For You
Anul publicarii: 2018
ISBN: 9786066391740


Cumpără cartea Străinul de lângă mine de Irina Binder de la librăria ta preferată aici:

Citește despre carte:

Acest roman are ca eroine trei prietene, de vârste diferite, cu povești diferite, demente, dar reale sută la sută.
Cartea este inspirată și de această dată din realitate și promite povești picante, fără cenzuri.
Străinul de lângă mine.
Este omul caruia i-ai daruit timp de multi ani – poate o viata intreaga – cele mai bune ganduri, visuri, sentimente si realizari ale tale.Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate ca te si saluti si care isi traieste bucuriile si tristetile vietii la o usa sau la un perete distanta de tine.Este necunoscutul pe care hazardul sau Destinul ti-l aduce in cale intr-o buna zi, pret de o conversatie ce iti schimba viata. Este acel miez al tau adeseori lasat in tacere, in uitare, dar care isi face auzita vocea deopotriva stranie si familiara atunci cand te privesti cu adevarat in oglinda.
Cine esti Tu? Cine este Celalalt?

Cu stilul ei inconfundabil si cu finetea si curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge si de aceasta data tiparele, obisnuintele si prejudecatile, pentru a lasa vederii ceea ce suntem cu adevarat si pentru a ne rafina privirea ca sa vedem cine ne este realmente Strain si de ce. Privirea patrunzatoare a Irinei Binder si scriitura ei puternica si delicata in acelasi timp urmaresc in Strainul de langa mine volutele unor destine reale, familiare multora dintre noi. Autoarea cauta in toate pliurile existentei Adevarul despre sine si despre ceilalti. Intrucat viata are o consistenta instabila, identitatile si adevarurile par si ele inconsistente, dupa cum descopera personajele din Strainul de langa mine, dupa cum descoperim si noi cu fiecare om intalnit pe Cale.M-am gandit la un moment dat sa nu exagerez, dar o voi scrie asa cum simt, fara cenzuri... Sunt sigura ca o sa va placa si ca veti indragi mult personajele. Povestea este inspirata din realitate. Sper sa reusesc sa va transmit emotiile personajelor, dar si mesajele pe care le ofera povestea.

Irina Binder


Fragmente din carte:

L-a banuit de infidelitate, insa se temea atat de tare de o asemenea nenorocire, incat refuza evidentele, nedorind de fapt sa afle adevarul. Suferea in tacere si nu-i punea intrebari. Se straduia sa ii faca pe plac, sa ii fie lui bine, sa-i dea toate motivele sa vina cu drag acasa si sa fie multumit de ea. Insa el era din ce in ce mai distant, se purta de parca nici nu o mai vedea. Era irascibil, se plangea mereu de lipsa timpului si de oboseala.


Cum să poată o femeie care a pierdut totul să-și reconstruiască viața? Cum, când tot ce i-a rămas din toată existența ei sunt o valiză cu haine și un suflet plin până la refuz cu regrete, spaime și complexe? Cum, când nu mai are pe nimeni, când nu mai crede în nimeni, când nimeni nu o mai vrea și nu o iubește? Cum să își dorească o viață nouă când simte că e prea târziu pentru începuturi? Cum să îndrăznească să creadă că merită ceva bun, când toată viața i s-a spus că nu poate și i s-a arătat că nu merită? Cum să viseze și să spere la fericire când ea nici măcar nu a cunoscut vreodată fericirea? Și oare ar ști să o recunoască atunci când ar întâlni-o? Și-acum i se spune că totuși iubirea are toate aceste răspunsuri. Ea trebuia doar să învețe să se iubească.


Invata sa traiesti pentru bucuria ta, nu pentru parerea lumii, nu pentru a demonstra ceva, nu pentru a-I multumi pe toti, nu pentru a dovedi cine esti sau pentru a convinge pe cineva. Inveti cat de putin conteaza perceptia altora asupra ta si cat de mult conteaza sa fii tu multumit de tine. Inveti sa privesti cu iubirea viata si pe omul din oglinda in care te privesti.


Cumpără cartea Străinul de lângă mine de Irina Binder de la librăria ta preferată aici:

Au scris despre carte: