Comandă din străinătate


Dacă cunoști vreo librărie din afara țării unde se găsesc cărțile mele, te rog frumos, lasă-mi un mesaj AICI. 💜

Livrare în TOATĂ LUMEA


👉 BOOKZONE livrează cărți înternațional în toată lumea prin DHL.
Costul unei livrări în UE, în afara României, este de 75 de lei pentru o comandă de 1-5 produse/cărți.
Pentru țările aflate în afara spațiului UE, exceptând Marea Britanie, costul de bază pentru serviciul de curierat este de 90 de lei, iar la acesta se adaugă câte 30 de lei pentru fiecare produs comandat. În medie, costul livrării unei comenzi de 1-5 cărți/produse în Marea Britanie este de 100 de lei.

👉 CĂRTUREȘTI livrează și ei cărți in strainatate. Costurile de transport pentru comenzi se calculează automat în coșul de cumpărături, în funcție de țara destinatară, de greutate și categoria produselor.

👉 LIBRIS livrează internațional cu DHL - au cost fix pentru colete pana în 2kg în funcție de destinație. Pentru coletele mai mari de 2kg se recalculează de către ei costul livrării.

👉 HUMANITAS - livrare internațională de cărți prin DHL - tarif aproximativ de 250-290 lei/comandă.

Livrare în EUROPA


👉 Libraria românească are un cost aproximativ de livrare al comenzilor de 6.90 euro pentru majoritatea țărilor din Europa și livrare în 4-5 zile lucrătoare prin GLS sau DPD. Comenzile cu valoare peste 95 euro au livrare gratuită.


🦋 REPUBLICA MOLDOVA

       👉 Bookzone Republica Moldova - livrează cărțile în toată Republica Moldovă în 48 de ore prin Cargus.

🦋 FRANȚA

       👉 Galerie Moldave - Livrează cu Poșta Franceză pe teritoriul Franței. Au și librărie în Paris, iar ridicarea comenzilor din librărie este gratuită.

🦋 GERMANIA

       👉 Librăria Adler - Pentru Germania beneficiați de transport gratuit la comenzi de cărți cu valoarea peste 50 de euro. Livrează și în restul Europei, costul de livrare fiind de 12-20 euro/comandă.

       👉 Cărți Românești în Germania -Transport gratuit pt orice comandă de cărți de minim 45-50 euro. Livrează și în restul Europei, iar costurile de livrare fluctuează în functie de țara de destinație.

       👉 Librăria Balint - Livrare gratuită pentru comenzi de cărți cu valoare mai mare de 50 euro.

       👉 Buchuria - Livrare gratuită în Germania pentru comenzile de cărți mai mari de 50 euro în 2-4 zile. Livrează și în alte țări din Europa prin DHL în 4-8 zile, costul livării fiind de aproximativ 13-14 euro/comandă.

🦋 BELGIA

       👉 Bookystore - Livrare gratis în Belgia pentru comenzi de cărți cu valoare mai mare de 50 euro. Livreză și în alte țări din Europa.

🦋 IRLANDA si IRLANDA DE NORD

       👉 ocarteperfecta.ie - Livrare gratis pentru comenzi cu valoare mai mare de 50 euro.

🦋 DANEMARCA

       👉 ocarte.dk - Livrare gratuită în Danemarca pentru comenzi cu valoare de peste 700 coroane daneze. Livrează și în țări scandinave (Suedia, Norvegia, Finlanda, Insulele Feroe, Islanda - costă aproximativ 100 coroane daneze livrarea pentru colete de până la 2kg) dar și în multe țări din Europa.


🦋 REGATUL UNIT / UNITED KINGDOM

       👉 Cărți Românești UK - Livrează cărți doar în Marea Britanie. Costurile de livrare se calculează în funcție de greutatea și dimensiunea coletului, precum și de serviciul de livrare selectat în momentul efectuării comenzii.

       👉 Librăria Book Lovers - Livrează cu Royal Mail în Marea Britanie.

Livrare USA și CANADA


🦋 USA

   👉 Romanian Books USA - Livreză cărți în Statele Unite ale Americii prin USPS sau UPS.

   👉 Librărie USA - Livrează cărți pe teritoriul US și au și librărie fizică la Chicago.


🦋 CANADA

   👉 Romanian Books USA - Livreză cărți în CANADA prin USPS sau UPS.


Rugăminte 💜: Dacă cunoști vreo librărie din afara țării unde se găsesc cărțile mele sau vreo librărie care livrează internațional cărți, te rog frumos, lasă-mi un mesaj AICI, iar eu voi actualiza lista ca să ajutăm cât mai multe persoane să citească în limba română. 💜


Ultima actualizare: martie 2024