Iubirea te învață - Irina Binder


Iubirea te invata - Irina Binder

Numar de pagini: 264
Format: 130 x 200
Editie: Necartonata
Greutate: 0.37 Kg
Editura: Editura For You
Anul publicarii: 2021
ISBN: 9786066392327


Cumpără cartea Iubirea te învață de Irina Binder de la librăria ta preferată aici:

Citește despre carte:

Cum ar fi dacă în fiecare zi ai aduce zâmbetul pe chipul cuiva?
Cum ar fi dacă nu ai mai amâna să faci schimbarea în bine la care tânjești de atâta vreme?
Cum ar fi dacă ți-ai înfrumuseța viața cu podoaba generozității?

Există zile în care pare că agitația treburilor și grijilor nu ne mai lasă răgaz pentru gândire, pentru simțire, pentru savurarea frumuseții lumii. Zile în care parcă acționăm pe pilot automat și la sfârșitul cărora rămânem cu gustul amărui al senzației de timp irosit, de viață trăită doar pe jumătate.
Prin noua carte cu valențe educative și inspiraționale, Iubirea te învață, readuc aminte de bucuriile uitate ale vieții, de adevăratul scop pentru care trăim: IUBIREA. Iubirea din faptele bune, Iubirea din darurile dezinteresate, Iubirea din gesturile frumoase și din conduita respectuoasă, Iubirea din atenția față de natură și față de sine.
Iubirea te învață este pentru sufletul tău, al meu, al oricui dorește să se cunoască mai bine și să înțeleagă cum să ofere și să-și ofere mai multă iubire. Este o introspecție, un imbold și totdată o forță în sine de a te reinventa cu ajutorul acestui sentiment înălțător numit „IUBIRE”.Fragmente din carte:

Atunci când eşti singur şi nu te îmbrăţişează cineva, când nu există cineva care să ţi arate că e prezent lângă tine şi că îi pasă de tine, singurătatea nu doare atât de tare, pentru că te uiţi în jurul tău şi nu e nimeni acolo. Dar atunci când ai lângă tine un om care te face să te simţi singur şi al nimănui, invizibil, nedorit şi neiubit, care nu are nici cea mai mică bucurie să te îmbrăţişeze şi căruia nu-i pasă de tine, da, abia atunci doare cumplit. Aşa că mă înspăimântă mai degrabă singurătatea unei iubiri neîmpărtăşite decât solitudinea, mă paralizează mai mult ideea că aş putea avea lângă mine un om care nu mă iubeşte şi care numai din comoditate, cu nepăsare, mă foloseşte şi doar se lasă iubit.


Orice ţi s-ar fi întâmplat în viaţă, nu ai niciun motiv să nu te placi, să nu te iubeşti, să crezi că nu eşti bun şi că nu meriţi tot ce este mai bun, să stai în umbră şi să-i laşi pe cei urâţi la suflet să te calce în picioare şi să te facă să crezi ce e mai rău despre tine. Vindecă-ţi rănile, mergi înainte şi ia de la viaţă ceea ce meriţi! Viaţa omului nu este doar despre cei care nu îl vor, despre cei care nu îl plac sau despre cei care l-au rănit. Om bun, tu eşti mai mult decât ţi s-a spus şi decât ţi s-a arătat că eşti şi că ai putea fi, eşti mai mult decât tot ceea ce ai pierdut, decât tot ceea ce nu ai reuşit, decât toţi cei care te-au părăsit sau care nu au fost capabili să te iubească. Tu eşti ceea ce simţi, ceea ce iubeşti şi ceea ce laşi în sufletul celor care te întâlnesc! Eşti minunile pe care le înfăptuieşti şi le dăruieşti celorlalţi. Oricare ar fi povestea ta, a sosit timpul să-ţi vindeci rănile şi să strălucești


Iubirea este iubire până la sfârșit, oriunde ar fi acela. Ea nu se termină în momentul în care ne certăm sau în care ne despărțim de cineva, ea rămâne ca o sămânță adânc sădită în sufletul nostru, chiar dacă e acoperită de gheață, pregătită să iasă la lumina primăverii oriunde, oricând, cine știe pentru cine, poate chiar pentru cel care va veni să umple cea mai importantă pagină din cartea adevăratului nostru destin. Iubirea adevărată înseamnă să nu urăști atunci când nu ți se răspunde cu aceeași iubire și să nu urăști nici măcar atunci când ți se răspunde cu dispreț la toată iubirea pe care ai oferit-o. Iubind nu pierdem nimic, ci ne păstrăm sufletul cald și bun, pregătit oricând pentru o viață senină, armonioasă, fericită și împlinită. Iubim pentru noi și iertăm pentru noi...Cumpără cartea Iubirea te învață de Irina Binder de la librăria ta preferată aici:

Au scris despre carte:

Review-uri Goodreads pentru cartea Iubirea te învață :