Fluturi vol. 4 - Irina Binder


Fluturi volumul 4 - Irina Binder

Numar de pagini: 480
Format: 130 x 200
Editie: Necartonata
Greutate: 0.48 Kg
Editura: Bookzone
Anul publicarii: 2023
ISBN: 9786303051666


Cumpără cartea Fluturi vol.4 de Irina Binder de la librăria ta preferată aici:

Citește despre carte:

Volumul patru al seriei Fluturi redă complet și nuanţat glasul inimii, devenind o confesiune a sufletului care nu poate sta încătușat, căci vrea să cunoască orizonturi pline de iubire, speranță și adevăr.
Lecțiile de viață sunt inevitabile, iar iubirea transcende timpul și spațiul. Ea nu se măsoară în kilometri, nu are nevoie de mâini ce se ating sau de buze ce se unesc ‒ dragostea lor, pur și simplu, dăinuie. Volumul patru este unul care arată că nu distanța desparte oamenii, ci apropierea forțată, care face inima să se simtă ca într-o colivie din care fluturii nu își mai pot lua zborul?
Pur și simplu fascinant, acest volum al seriei devine o sursă de inspirație și de reflecție, încurajându-ne pe fiecare dintre noi să trăim din plin viața, cu toate apusurile, răsăriturile, ploile, florile și, mai ales, cu fluturii săi.


Fragmente din carte:

─ Îți mai amintești când ți-am spus că nu te-aș părăsi pentru nimic în lume? m-a întrebat cu ochii ațintiți înspre cer. Când ți-am promis că, de s-ar întâmpla vreodată să-ți pierzi vederea, eu aș fi ochii tăi și ți-aș descrie tot ce se află în jur: lucrurile, oamenii, culorile? Sau că, de nu te-ai mai putea mișca, te-aș purta toată viața în brațe și că nu ar exista loc de pe pământul acesta unde tu să nu poți ajunge cu picioarele mele? Și dacă ai avea nevoie de o inimă, ți-aș da-o pe a mea, ca să trăim pentru totdeauna amândoi?...


Acum știu de ce Dumnezeu le-a dat oamenilor prietenii: nu doar ca să se distreze împreună, ci ca să poată avea iubirea și protecția părinților, atunci când aceștia nu le sunt alături sau când au plecat definitiv din această lume. Fiindcă tu mi-ai fost mereu ca o mamă. Și știu că nu orice prietenă este capabilă să fie bună ca o mamă, tocmai de aceea te apreciez, te prețuiesc și te iubesc enorm, să nu uiți asta niciodată.


Nu trebuie să faci nimic greșit ca oamenii să te abandoneze. Este de ajuns doar să fii mai bun decât ei ca să nu te mai placă și să nu te mai vrea. Sau să știi ceva compromițător despre ei, ceva care-i face să se simtă mici în fața ta. Sau, cine poate ști?, poate fi orice alt motiv, care nici prin cap nu-ți trece.


Când eram copil și tata mă îmbrățișa, mi se părea că este cel mai mare om de pe pământ, cel mai puternic și că în brațele lui mă simțeam protejată. Apoi, când am crescut mare și tata a îmbătrânit, am avut impresia că el devenise micuț, doar o mână de om, iar eu păream a fi mult mai mare decât el. Acum știu că părinții devin micuți ca să-i putem îmbrățișa. Cu toată lumea lor, cu tot.


Cumpără cartea Fluturi vol.4 de Irina Binder de la librăria ta preferată aici: