Nu e treaba mea ce cred alții despre mine.





- O cunoști pe Xuleasca?, mă întreabă cineva.
- Nu. Cine este, ar trebui să o știu?
- Ăăă, nu știu, dar am văzut că nu te are la suflet și te critică pe net.
- Eu nu am auzit niciodată de această persoană, dar se pare că ea a auzit de mine. Asta spune tot. 😊 
Nu cunosc persoane care se ocupă cu bârfe pe net și nici nu aș vrea ca asemenea persoane să "mă aibă la suflet”. Ar fi dezonorant pentru mine să mă placă persoane cu caractere îndoielnice și cu apucături dubioase. 

Nu este prima dată când aflu că X sau Y nu mă suportă... fără ca măcar să mă cunoască. Ar fi culmea să-mi pese de părerile și de sentimentele unor necunoscuți.
Ca să cunoști un om este nevoie să știi mult mai mult decât că a scris câteva cărți sau să analizezi ce postează pe rețelele de socializare...

Probabil că unii își imaginează că eu stau toată ziua pe net să citesc ce se spune despre mine. Doamne ferește! Nu am timp și nici nu mă interesează. Așa cum nici în viața reală nu ies pe stradă să opresc fiecare trecător ca să-l întreb dacă mă cunoaște și ce părere are despre mine, nici în lumea virtuală nu am asemenea preocupări. 
Așa cum nici în viața reală nu aș sta să ascult insultele cuiva, nici pe net nu stau să citesc enormitățile unora. 
Sunt fetiță mare și nu mă îmbufnez doar pentru că o mână de oameni nu încap pe aceeași planetă cu mine. Pot trăi liniștită și pot fi foarte fericită și dacă există oameni care nu mă plac. Iar dacă eu nu mă supăr pe cei care mă vorbesc de rău, ei de ce se supără că nu-mi pasă? 😁


Niciun comentariu

Te încurajez să îți folosești numele real atunci când lași comentarii. ヅ