Am să mă iubesc!Am să mă iubesc, în sfârșit, și cu adevărat. Am să mă iubesc fiindcă acum știu că eu sunt tot ce am, că eu sunt cea mai bună prietenă a mea, familia mea, totul meu. Am să mă iubesc atât de mult, încât singura persoană de care voi depinde de acum înainte voi fi eu. Am să mă iubesc cu tot ce însemn eu, cu toate defectele mele, cu toate slăbiciunile, neputințele și căderile mele. Am să mă iubesc atât de mult, încât niciodată nu voi mai gândi despre mine că sunt urâtă – indiferent ce formă va lua trupul meu – și nu voi mai lăsa pe nimeni să îmi provoace complexe. Am să mă iubesc atât de mult, încât voi înțelege că sunt unică în lume și că nu pot fi comparată cu nimeni, că scopul meu este să fiu cea mai bună variantă a mea, nu să mă irosesc concurând cu alții sau încercând să depășesc pe cineva. Am să mă iubesc atât de mult, încât îmi voi tolera slăbiciunile și nu‑mi voi mai condamna neputințele. Am să mă iubesc atât de mult, încât îmi voi ierta rătăcirile și decăderile, îngăduindu‑mi să greșesc uneori. Am să mă iubesc atât de mult, încât nu‑mi voi mai sabota niciodată pacea și fericirea și nu‑mi voi mai refuza nimic din ceea ce mi‑ar putea bucura sufletul. Am să mă iubesc atât de mult, încât nu voi mai lăsa pe nimeni să decidă ce și cât merit sau să facă alegeri în locul meu. Am să mă iubesc atât de mult, încât voi fi mereu bună și blândă cu mine, iar zâmbetul senin va fi expresia mea permanentă. Am să mă iubesc atât de mult, încât nu mă voi mai irosi în povești în care nu voi avea un rol frumos. Am să mă iubesc atât de mult, încât nu‑mi voi mai încărca sufletul cu regrete și dureri nemeritate. Am să mă iubesc atât de mult, încât nu voi trece prin viața oamenilor fără a lăsa o amprentă frumoasă în sufletul lor. Am să mă iubesc atât de mult, încât voi alege compasiunea în locul urii și iertarea în locul răzbunării. Am să mă iubesc iubind!


Fragment din cartea Fluturi - volumul 3.
Volumele Fluturi se pot comanda aici:  Cartea Fluturi

35 de comentarii

 1. Astept cu nerabdare apariatia volumului 3 Fluturi.Multa inspiratie iti urez Irina!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am vrut sa cumpăr cartea de crăciun când am fost in Romania...dara nu am găsit-o in nici o librărie din orașul meu... Eram așa tristă..

  RăspundețiȘtergere
 3. Superb ! Asteptam fluturi 3 cu sufletul la gura. O zi plină de fluturi, Irina !

  RăspundețiȘtergere
 4. Abia astept.insarcinata fiind imi rămâne doar sa stau sa citesc.sper sa apăra pana nasc ca dupa nu stiu dak mai am timp:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Te admir.te pretuiesc su te rog sa nu te schimbi ...nicind.cu respect si mult drag.
  Gabrielle.

  RăspundețiȘtergere
 6. Irina: esti un adevarat ROLE MODEL pentru societatea romaneasca, care are mare nevoie de oameni pozitivi ca tine. Nu pot spera decat sa inspiri cat mai multe suflete in Romania, pentru ca aici in Canada ne-ai cucerit complet.

  RăspundețiȘtergere
 7. I love this post!!! Draga Irina, foarte frumos si adevarat ai grait!!! Un cadou pt tine:
  byron katie the love of our life
  https://www.youtube.com/watch?v=6WQQV8CTU88

  RăspundețiȘtergere
 8. te urmarim cu drag! si asteptam vol. III

  RăspundețiȘtergere
 9. asteptam volumul 3 ... deja ne-ai obisnuit cu frumosul :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Asteptam cu rabdare..Mulțumim de articolele de pe blog!

  RăspundețiȘtergere
 11. Frumos si adevarat!
  Trebuie sa ne iubim in drumul nostru prin viata, doar noi cu noi, pentru ca suntem unici. Nimeni nu poate trai in locul nostru numai noi...cu toata uratenia si frumusetea sortii.
  O noapte binecuvantata, va doresc!

  RăspundețiȘtergere
 12. Buna Irina, nu ti-am scris pana acum, desi iti citesc povestile. Am plans citind cuvintele tale. De curand mi-am dat seama ca toate suferintele mele au ca substrat lipsa de iubire fata de propria persoana. Ii ajutam pe toti cei din jurul nostru, si le oferim TOT, cu pretul fericirii noastre. Dar de acum incolo, AM SA MA IUBESC.

  RăspundețiȘtergere
 13. Esti o persoana minunata. As vrea sa te cunosc..
  Mult succes. Sa fii sanatoasa Irina!

  Cu drag, Sara(18 ani)

  RăspundețiȘtergere
 14. O astept cu nerabdare!
  Pur si simplu sunt fermecata!
  Tu esti minunata prin tot ce scrii cu sufletul si inima! Te indragesc tare mult! Iti doresc multa sanatate si sa ne bucurii sufletele cu cartile tale!

  RăspundețiȘtergere
 15. Il astept cu asa nerbdare...te admir pentru felul in care scri,cu sufletul si inima,am plans si am zambit la fiecare rand citit,m-am transpus in povestea asta!
  Esti minunata!iti doresc multa sanatate si sa ne bucuri sufletele cu cartile tale in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 16. O maniera extrem de frumoasa este cea prin care te exprimi!Esti deosebita!

  RăspundețiȘtergere
 17. Te iubesc, frumusete ce esti!

  RăspundețiȘtergere
 18. Astept cu nerabdare volumul 3!
  Sunt sanse sa apara pana pe 23 aprilie? Mi-ar placea sa il fac cadou prietenei care mi-a daruit primele 2 volume.

  RăspundețiȘtergere
 19. Foarte frumos. Astept cu drag volumul 3.Dumnezeu sa-ți dea sănătate. ..

  RăspundețiȘtergere
 20. Foarte frumos.aștept cu drag volumul 3.Dumnezeu sa iti dea puterile necesare pentru a putea face fata la tot

  RăspundețiȘtergere
 21. Cind?? Cind? Nu mai am rabdare(

  RăspundețiȘtergere
 22. felicitari pentru minunata poveste de care numai ma satur....sper sa creati o colectie de "fluturi" cu cat mai multe volume... extraordinar prima carte pe care o citesc si nu am reusit sa adorm....

  RăspundețiȘtergere
 23. Te ador draga mea,sunt in urma cu somnul,dar a meritat! Te iubesc!
  Carmen I.

  RăspundețiȘtergere
 24. Am să mă iubesc așa cum n-am făcut-o niciodată. Am iertat tot ce mi-a făcut rău. Câtă vreme nu facem pace cu trecutul, nu vom avea liniște în suflet.
  Te iubesc și mulțumesc pentru tot ce însemni în viața mea!
  Iza

  RăspundețiȘtergere
 25. Volumul 4 mai apare vreodată Irina ?������

  RăspundețiȘtergere