La mulți ani, 2016!



Celor cărora am pentru ce să le mulțumesc, cu toată inima mea le mulțumesc și îi asigur de recunoștința mea.

Celor cărora ar trebui să le cer iertare pentru ceva ce am făcut sau pentru ceva ce nu am făcut, le cer iertare și sper că nu i-am dezamăgit atât de tare încât să nu mai creadă în mine.  

Celor care m-au dezamăgit și m-au rănit le promit că-i voi ierta, că nu voi avea niciun resentiment față de ei și că voi găsi puterea să mă rog pentru binele lor.

Celor fericiți în această noapte vreau să le spun să nu uite de recunoștință, să nu uite că e minunat să fii fericit, dar este și mai minunat să dăruiești fericire.

Celor triști în această noapte vreau să le spun că nu există necaz care să nu treacă și le doresc inimi puternice pentru a accepta și a depăși orice greutate.

Celor care în noaptea aceasta au un loc gol la masă vreau să le spun că oamenii pe care-i iubim ne locuiesc inimile pentru totdeauna și nimeni nu ni-i poate smulge de acolo. Ei ne bat în piept, deci nu pot fi mai aproape de atât...

Celor singuri în noaptea aceasta vreau să le spun că atâta timp cât există Dumnezeu niciun suflet nu va fi singur pe lume și le doresc să găsească oameni buni care să le fie aproape și care să le ofere toată iubirea de care depind sufletele lor.

Celor care au avut un an greu le doresc să aiba în noul an multă fericire, pace, mângâieri și multă dragoste!  

Celor care mă iubesc le promit dragostea mea până la ultima bătaie a inimii mele.

Vouă, tuturor, vă doresc un an nou plin cu bucurii, cu realizări frumoase, cu oameni buni și iubitori! Sufletele să vă fie pline de pace și de iubire!

Lui Dumnezeu îi mulțumesc pentru tot, pentru fiecare clipă în care l-am simțit aproape și pentru VOI - darul frumos prin care mi-a arătat cât de mult mă iubește!

La mulți ani, oameni dragi! 



12 comentarii

  1. Iar eu iti multumesc pentru tot ce ai facut anul acesta,pentru tot binele pe care il raspandesti in jur,pentru toata dragostea pe care o emani si pentru tot ce am invatat de la tine. Te iubesc,mami! La multi si fericiti ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. La Mulți Ani, Irina&Alex!
    Vă doresc un an nou fericit, sănătate și cat mai multe visuri împlinite!
    Va îmbrățișez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Irina, fie ca bucuriile pe care ti le rezerva viitorul sa depaseasca dezamagirile trecutului sau prezentului, fie ca sufletul tau frumos sa cunoasca fericirea ...Multumim pentru prezenta ta printre noi. F
    ii binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Irina,ma regasesc printre randurile tale! Anul 2015,a fost un an greu pt mine...mi-a schimbat viata total! Sper ca anul 2016 sa fie un pansament pt sufletul meu! Mi-ar placea sa vorbim! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Sper din toata inima ca imi vei raspunde,măcar aici.😅 Ți-am tot trimis mesaje,dar fără folos. Mulțumesc pentru cărțile tale incredibile care au reușit sa ma schimbe si m-au învățat sa trăiesc frumos. Sper ca sa ai un an frumos,plin de împliniri si...de volumul 3 din Fluturi.
    Ps: sunt Adelina si am 15 ani si nu am crezut un minut ca ma pot schimba in bine. Mulțumesc!❤️

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! Multumesc pentru acest blog si iti doresc un an mai bun, mai frumos si succes pe toate planurile!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani plini de realizari si cu sanatate! Sa ne ingrijesti ranile sufletului asa cum ai reusit pana acum...sa ne incurajezi in continuarea si sa ne sprijini cum numai tu sti sa o faci. pentru toate iti multumesc. sa te binecuvanteze Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna si...LA MULTI ANI! Sanatate si multe impliniri si inca ceva foarte important spun eu: o viata binecuvantata de bunul Dumnezeu si multa liniste sufleteasca.

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani Irina! Iti doresc un an frumos! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani ! Un An Nou plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani ! suflet nobil si frumos !






    RăspundețiȘtergere
  12. Eu iti multumesc ...tie si lui dumnezeu ca existi.
    Daca oamenii ar fi asa ca tine..ar fi fericiti....avem tot ce ne trebuie linga noi...in interiorul nostru dar...nu vedem.multumesc draga irina...esti un mesager care trezeste lumea....respect.admiratie.cu mult drag.
    Gabrielle.

    RăspundețiȘtergere