7 comentarii

  1. Esti minunata,Irina ,iti multumesc! .*

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase citatele tale...
    "Cel mai bun confident, Dumnezeu" - asa si trebuie sa fie; El este singurul care stie prin ce treci, care stie ce-i in inima ta. El te iubeste, asa cum un Tata isi iubeste fiica. Ba chiar daca tatal sau mama noastra ne-ar parasi, Dumnezeu niciodata. "Caci tatal meu si mama mea ma parasesc, dar Domnul ma primeste." (Ps. 27:10)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Parerile de rau nu vindeca rani." Din pacate asa este. Numai ca:
    - Daca parerile de rau sunt sincere, ele pot vindeca o relatie rupta, mai ales cu Dumnezeu. Regretul fata de ceea ce trebuia sa facem si n-am facut, trebuie sa existe, prin asta aratam lui Dumnezeu onestitatea noastra fata de El.
    - Fata de oameni: suntem datori sa-i iertam, chiar daca unii nu merita; caci altfel nici noi nu vom fi iertati de
    Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am cumparat cartea pentru nu i-mi mai permit dar am citit pe internet si m-am regasit in multe din scrierile tale . ITI MULTUMESC ESTI UN INGER ESTI MINUNATA . Pe 9 iunie de SFATA TREIME VOI IMPLINI 40 DE ANI DE CASATORIE si mi-am permis si te rog sa nu te superi sa postez pe pagina mea de facebook, maine video clipul cu citate pe fodul muzical cantat de indragita ANGELA SIMILEA . Este singurul DAR pe care mi l-am facut si desigur slujba de maine cand ma voi ruga pentru sanatate, pace, ingelegere si iubire lui DUMEZEU, FIULUI SAU SI FECIOAREI MARIA .
    ITI MULTUMESC DIN SUFLET INGER DRAG ,

    RăspundețiȘtergere
  5. aceasta carte ma ajuta sa ,,traiesc printre straini,,

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase citate de viata, si actuale, mult succes pe mai departe, multa inspiratie, mii de multumiri pentru frumosul daruit, cu drag...

    RăspundețiȘtergere