Relansarea cărții Iubitelor mele prietene

 cartea Iubitelor mele prietene pe o masă cu cafea


Iubitele mele prietene, dragii mei prieteni,

cu ocazia sosirii unei noi și sper minunate primăveri, vă dăruiesc cu drag un mărțișor special: cartea Iubitelor mele prietene, într-o ediție nouă, revizuită și adăugită, într-o prezentare deosebită.

Am scris această carte împreună cu prietena mea Carmen Voinea-Răducanu, îndrăgita autoare a bestsellerurilor „Visătorii nu mor niciodată” și „Binecuvântate ne fie dorurile”, ca o motivație și o călăuză plină de lumină și speranță pentru toate prietenele noastre cititoare.

Îmi este foarte dragă această carte pe care o percep ca pe o conversație între prietene, cu destăinuri sufletești pline de sinceritate, cu lecții încurajatoare de viață, carte în care vă veți regăsi și, cine știe, poate că în paginile ei veți afla acea forță care vă lipsește pentru a avea deplină încredere în voi, pentru a avea curajul să luptați din toată inima pentru ceea ce vă doriți și meritați, pentru a vă ridica de la pământ pline de speranță atunci când credeți că nu o mai puteți face, pentru a continua să mergeți înainte atunci când simțiți că v-au lăsat puterile și orizontul pare din ce în ce mai îndepărtat.

Am scris această carte pentru toate femeile care au rătăcit încrederea, iubirea și fericirea pe cărările întortocheate ale vieții și astfel să le aducem aminte că sunt și vor rămâne mereu minuni ale lumii, că fără ele nu există frumos, bucurie, speranță și dragoste. Să le reamintim că întotdeauna după ploaie apare soarele, iar viața este un dar divin de care trebuie să ne bucurăm clipă de clipă, din tot sufletul, până la sfârșit.

Vă dorim să aveți o lectură plăcută, cu zâmbet, încredere și speranță renascută precum primăvara aceasta care ne așteaptă pe noi toate, iubite prietene, cu brațele larg deschise și flori!

Mulțumiri editurii Bookzone și întregii echipe care a contribuit la relansarea acestei cărți: Ana Maria Stănicioiu, Irina Rotaru, Anca Marisac, Cezar Mandă, Codruț Sorescu, Tania Drăgancea, Livia Dulceață!  

Cartea este deja disponibilă și se poate comanda aici: Iubitelor mele prietene

Profit de această ocazie să vă recomand și celelalte două cărți scrise de prietena mea Carmen Voinea-Răducanu, pe care le găsiți aici:  Cărți Carmen Voinea-Răducanu

Un comentariu

  1. Splendida carte, draga Irina! Am citit-o intr-un moment greu din viata si mi-a dat multa putere si curaj. iti multumesc pentru tot ce am invatat de la tine! Voi cumpara si cartile doamnei Carmen, imi place mult cum scrie. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere