Cartea Fluturi 4 a fost publicată!

 



Dragii mei prieteni și cititori,

Mulțumită vouă povestea Fluturi a ajuns un fenomen, a fost cea mai citită carte din ultimii 30 de ani și a fost ani la rând pe locul întâi în topurile vânzărilor de carte. Mi-am imaginat că, odată cu trecerea timpului, această poveste va fi uitată de cei care au citit-o. Dar în tot acest timp de când am publicat primele 3 volume, foarte mulți dintre voi mi-ați mărturisit că ați citit cărțile mele de mai multe ori și că, de fiecare dată, ați descoperit în povestea mea emoții noi și lecții de viață utile. Mi-ați spus că adesea vi se făcea dor de personaje și mai ales de trăirile intense pe care vi le transmite cartea Fluturi. Timp de 7 ani mi-ați cerut, cu o insistență de neimaginat, să scriu o continuare, iar în toți acești ani, în care eu am crezut că veți uita această poveste, am primit mii de mesaje în care mi-ați mărturisit cât de mult v-a ajutat această carte, cum v-a motivat, cât v-a schimbat și ajutat să descoperiți cele mai frumoase calități pe care le aveți.

Voi știți deja că eu nu scriu doar ca să mă aflu în treabă, că poveștile mele vin din suflet și mai știți că pentru fiecare poveste, mai ales pentru cele reale, este nevoie să vină timpul lor... Acel timp în care sufletul meu este pregătit și suficient de curajos încât să se dezvăluie cu toată sinceritatea. Acum am simțit că a sosit timpul să scriu și volumul 4, continuarea seriei. Și vă rog, pe cei care aveți deja primele trei volume, să mă iertați, dar în timp ce scriam volumul 4, am simțit că ar trebui să revin asupra primelor trei volume, să fac o ediție nouă, revizuită și adăugită... Iar în timp ce le-am parcurs și revizuit am simțit nevoia să spun mai mult din poveste și astfel primele trei volume au devenit mult mai consistente, practic am mai adăugat încă un volum la ele, pentru că de la 886 de pagini câte erau în cele trei volume, acum sunt 1179... Acest fapt i-a uimit chiar și pe cei din echipa de redacție, dar eu așa am simțit.

Noua ediție a cărții Fluturi este publicată la editura Bookzone, cu a cărei echipă am legat o prietenie foarte frumoasă, mai ales după publicarea cărții Am scris o carte despre noi. Le mulțumesc și le sunt recunoscătoare acestor oameni fantastici, buni în tot ceea ce fac și foarte dedicați! 

Fiecare carte publicată este, până la urmă, și un produs, iar pentru a oferi un produs frumos și calitativ, este nevoie de multă muncă, de multă creație, de eforturi, iar prietenii mei de la Bookzone au pus mult suflet în această ediție nouă care vine însoțită de tot felul de surprize, printre care și o scrisoare semnată de mine. 

Mulțumiri și aprecieri echipei Bookzone care a lucrat la această nouă ediție:
Ana-Maria Stănicioiu - Coordonator lansare,
Cezar-Iulian Mandă - Art-director, 
Echipa de marketing formată din: Andreea Ghica, Tania Dragancea, Livia Dulceață, Eugen Gălbinașu
Echipa redacțională: Mariana Alexandru (redactor-șef), Roxana Nacu (redactor), Mihaela Savu (redactor), Ana-Maria Niculae (redactor), Anca Marisac (tehnoredactor) și lui Florin-Mihai Crivăț - Front-end developer, dar și celorlalți membrii ai echipei care au contribuit la apariția acestei noi ediții.

Îi mulțumesc și domnului Florin Enceanu, directorul editurii, care mi-a dovedit încă o dată, prin frumoasa colaborare, prin seriozitate și profesionalism, că editura Bookzone își merită cu adevărat succesul și aprecierile!

Le mulțumesc și prietenelor mele minunate Bianca Demian și Carmen-Voinea Răducanu, primele care citesc fiecare manuscris al cărților mele și care îmi semnalează diferite greșeli, ori îmi sugerează idei bune și care mă încurajează mereu să fiu cât mai sinceră și mai autentică.

Iar vouă, iubiții mei cititori, vă mulțumesc că mi-ați rămas alături atâția ani și sper că prin această nouă ediție vă veți convinge că nu vă consider doar niște simpli cititori, ci prieteni minunați.

Cărțile se găsesc aici: Fluturi Volumul 4

Volumele se pot achiziționa separat, dar și într-o cutie de colecție care le cuprinde pe toate cele 4 și care mai vine însoțită de o surpriză frumoasă.

Vă îmbrățișez cu toată dragostea!
A voastră,
Irina Binder

21 de comentarii

  1. Felicitări! Va fi un real succes! Lumea așteaptă deja de prea mult timp volumul 4.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Irina, editia de colectie este limitata ? Multumesc 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Nu știu încă, trebuie să vorbesc cu cei de la editură... 🥰

      Ștergere
    2. Doamna noastră, cum și unde va putem vedea? Faceți prezentări de carte sau va întâlniți undeva cu cititorii dv.? Nu știu sa va exprim ce dorința nebuna am sa va întâlnesc, sa va ascult și sa cunosc. Aștept cu nerăbdare sa îmi scrieți. Mulțumesc!

      Ștergere
    3. Și eu am aceasta dorința. Va rog sa ne informați. Va felicit și Va trimit aprecierile mele!

      Ștergere
  3. Multumesc!!! Am toate cartile tale, le-am citit si recitit cu drag. Acum abia le astept... pe toate 4! Pentru mine esti... the best!!! 🦋🦋🦋

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine sincer m-a ajutat mult aceste cărți să ies dintr-o perioada urâtă prin care treceam. Deja am comandat ultimul volum , îl aștept cu drag. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu doar că am citit și acum câțiva ani volumele, am cumpărat întreaga colecție și vreau sa spun că am devorat toate cele 4 volume. Emoționante, m -au ținut cu sufletul la gura până la final.. iar acum că am terminat parcă aș mai vrea continuare. 🙈 Felicitări din suflet!🤗

    RăspundețiȘtergere
  6. Fluturi este in totalitate povestea ta de viața? Pare o poveste atât de reala, dar in același timp parca mult prea dureroasa in anumite momente. Va mai exista un vol 5 sau doar putem deduce ce s-a întâmplat ulterior?
    Mulțumim de cărți, au fost cei mai frumoși ani din viața mea. 🥰

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Irina,
    Am citit multe comentarii despre cititori care nu au mai lăsat cărțile din mână pana nu le-au terminat. La fel s-a întâmplat și cu mine. Deși am auzit demult despre seria de cărți Fluturi, nu am fost niciodată curioasa despre ce este vorba. De curând o clienta mi-a adus primele 3 volume și mi-a spus că sunt niște cărți super. Eu am rugat-o sa le ia înapoi pentru ca nu le voi citi. A zis ca totuși le lasa la mine ca poate o sa vrea alta clienta sa le citească. Am acceptat si le-am pus pe un raft. M-am incurcat vreo 2 săptămâni de ele și am zis ca următoarea data când revine clienta i le voi inapoia. Într-o zi, având puțin timp liber am început să răsfoiesc primul volum, primele pagini le-am citit pe diagonala și nu m-a prins. Am văzut pe următoarele pagini dialog si am zis sa mai citesc puțin, ca poate devine interesant. M-am oprit din citit când am terminat primul volum. Nu mi-aș fi imaginat ca voi simți fiecare emoție, fiecare trăire de a ta. Este incredibil tot ce ai reușit să transmiți, nu am cuvinte.
    Nu oricine are parte de o așa poveste de viață, cum nu oricine cunoaște iubirea adevărată si își găsește sufletul pereche. Sper din toată inima că iubirea voastră a dăinuit și a reușit sa învingă orice obstacol.
    Am citit ca la cererea cititorilor vei scrie și volumul 5. Aștept cu nerăbdare sa citesc continuarea...
    Mulțumesc cu recunoștință pentru că ai ales sa faci publica povestea ta. Am învățat multe din ea și sper ca voi putea sa transmit mai departe fetelor mele lecții importante din cărțile tale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina, vei scrie și Fluturi volumul 5? Te rog raspunde-mi!!!❤️😍

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina, vei scrie și Fluturi volumul 5? Te rog să-mi răspunzi 🥺❤️❤️❤️
    Și da, îți mulțumesc pentru emoțiile pe care m-ai făcut să le simt, aveam atata nevoie de ele❤️💋

    RăspundețiȘtergere
  10. Minunate toate volumele .Aștept volumul 5.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragă Irina,
    Acum am reușit sa termin volumul 4... trei nopți mi-a luat 😁... trei nopți in care am stat cu sufletul la gură, trei nopți in care mi-ai făcut sufletul sa plângă si sa râdă alături de tine! Sper din suflet ca povestea ta sa dea putere multor cititori sa vadă adevarul din jurul lor...atât prietenia adevărată, cat si iubirea le găsești doar o dată in viață si tu ai exprimat acest lucru in cele mai frumoase cuvinte! Fluturii tăi m-au trimis cu gandul la tinerețile mele când, la rândul meu, a trebuit sa trec printr-o trădare de domeniul SF-ului a unei "ne-prietene". Atunci, la fel ca si tine, am inceput sa văd lumea cu alti ochi si sa fac un triaj "la sânge " în rândul prietenilor. Pe principiul: mai bine singură decât prost acompaniata!
    Din pacate, nu am putut achizitiona din nou primele 3 volume, poate pe viitor... Sper ca nu am pierdut prea mult...
    Si de asemenea sper ca esti bine si ai reusit sa te vindeci. Nu stiu daca am facut bine, dar la un moment dat, am facut o paralela intre întâmplările din Fluturi 4 si Am scris o carte despre noi (nu vreau sa dau spoilere, cine le-a citit pe ambele stie despre ce vorbesc 😉). Ideea era ca ma bucur enorm ca ai trecut peste tot cu capul sus si ca ai gasit puterea si inspirația sa ne povestești si noua! 🤩😍
    Acum, tot ce imi doresc este sa aflu deznodământul poveștii, si sper din suflet sa citesc curând si volumul 5 🙏

    RăspundețiȘtergere