Carte nouă: Am scris o carte despre noi

Am scos o carte despre noi - Irina Binder

Dragii mei prieteni și cititori,

Atunci când public o carte nouă am senzația că îmi las sufletul să zburde prin lume. Iar astăzi lansez o nouă carte prin care îmi trimit sufletul spre voi.
Am scris o carte despre noi este o carte care va stârni cele mai profunde trăiri și care va oferi lecții de viață de neprețuit.
Nu vă voi face o prezentare detaliată a cărții, vă las bucuria de a o descoperi singuri, vă spun doar că aceasta este disponibilă deja la precomandă pe bookzone.ro. În plus, ca semn al recunoștinței mele, fiecare carte comandată în această perioadă pe bookzone.ro vine însoțită de un semn de carte cadou, în formă de fluture.

Această carte am publicat-o la editura Bookzone cu care am legat o prietenie frumoasă și care merită aprecieri și felicitări pentru evoluția în lumea editorială. Mulțumiri echipei Bookzone cu care am lucrat foarte bine și cu multă bucurie, vă apreciez pentru implicare, pasiune și profesionalism. Doresc să mulțumesc în mod special domnului Florin Enceanu - directorul editurii Bookzone, dar și tututor celor din echipă care și-au pus la dispoziție toate cunoștințele, experiența și dedicarea pentru ca această carte să vadă lumina tiparului:
Echipa redacțională: Roxana Nacu, Anca Marisac și Mariana Alexandru.
Echipa de marketing: Ana-Maria Stănicioiu, Deniza Cristian, Livia Dulceață, Eugen Gălbinașu.
Maria Stoian - Graphic designer
Cezar Mandă - Graphic designer
Florin Crivăț - Front-end developer.

Mulțumiri prietenelor mele minunate Bianca Demian și Carmen Voinea-Răducanu, care mă susțin mereu atunci când public o carte nouă, ele fiind de un real ajutor la redactare, detalii tehnice, dar mai ales cu susținerea mea morală.
Așadar, dragii mei, vă invit să descoperiți un nou univers literar, în care veți doriți să vă pierdeți doar pentru a vă regăsi.
Cartea este disponibilă aici:  Am scris o carte despre noi
Cartea este disponibilă și în Republica Moldova, aici:  Am scris o carte despre noi - Republica Moldova
Vă mulțumesc că-mi sunteți alături de fiecare dată și vă asigur de toată prețuirea și dragostea mea!

A voastră, până la sfârșit,
Irina Binder


3 comentarii

  1. felicitari! va fi bestseller! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări, Irina! Voi citi această carte cu speranța că poate înțeleg cumva printre rânduri ce s-a întâmplat cu tine și cu Robert. O parte din sufletul meu a rămas la povestea voastră. Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Am savurat ieri cartea, deși a stat 8 zile pe birou, in așteptarea “timpului meu”. M-am regăsit, am plans, s-a trezit din nou in mine dorinta de a scrie….deși nu am curaj. Traumele trecutului nu lasa liberarea exprimării dorintelor din prezent si astfel ne complacem in ceea ce trăim si mergem mai departe ….. Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere