Carte nouă: Am scris o carte despre noi

Am scos o carte despre noi - Irina Binder

Dragii mei prieteni și cititori,

Atunci când public o carte nouă am senzația că îmi las sufletul să zburde prin lume. Iar astăzi lansez o nouă carte prin care îmi trimit sufletul spre voi.
Am scris o carte despre noi este o carte care va stârni cele mai profunde trăiri și care va oferi lecții de viață de neprețuit.
Nu vă voi face o prezentare detaliată a cărții, vă las bucuria de a o descoperi singuri, vă spun doar că aceasta este disponibilă deja la precomandă pe bookzone.ro. În plus, ca semn al recunoștinței mele, fiecare carte comandată în această perioadă pe bookzone.ro vine însoțită de un semn de carte cadou, în formă de fluture.

Această carte am publicat-o la editura Bookzone cu care am legat o prietenie frumoasă și care merită aprecieri și felicitări pentru evoluția în lumea editorială. Mulțumiri echipei Bookzone cu care am lucrat foarte bine și cu multă bucurie, vă apreciez pentru implicare, pasiune și profesionalism. Doresc să mulțumesc în mod special domnului Florin Enceanu - directorul editurii Bookzone, dar și tututor celor din echipă care și-au pus la dispoziție toate cunoștințele, experiența și dedicarea pentru ca această carte să vadă lumina tiparului:
Echipa redacțională: Roxana Nacu, Anca Marisac și Mariana Alexandru.
Echipa de marketing: Ana-Maria Stănicioiu, Deniza Cristian, Livia Dulceață, Eugen Gălbinașu.
Maria Stoian - Graphic designer
Cezar Mandă - Graphic designer
Florin Crivăț - Front-end developer.

Mulțumiri prietenelor mele minunate Bianca Demian și Carmen Voinea-Răducanu, care mă susțin mereu atunci când public o carte nouă, ele fiind de un real ajutor la redactare, detalii tehnice, dar mai ales cu susținerea mea morală.
Așadar, dragii mei, vă invit să descoperiți un nou univers literar, în care veți doriți să vă pierdeți doar pentru a vă regăsi.
Cartea este disponibilă aici:  Am scris o carte despre noi
Cartea este disponibilă și în Republica Moldova, aici:  Am scris o carte despre noi - Republica Moldova
Vă mulțumesc că-mi sunteți alături de fiecare dată și vă asigur de toată prețuirea și dragostea mea!

A voastră, până la sfârșit,
Irina Binder


21 de comentarii

  1. felicitari! va fi bestseller! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări, Irina! Voi citi această carte cu speranța că poate înțeleg cumva printre rânduri ce s-a întâmplat cu tine și cu Robert. O parte din sufletul meu a rămas la povestea voastră. Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Această carte nu are nicio legătură cu povestea dintre mine și Robert... Dar voi publica Fluturi 4 anul acesta. :)

      Ștergere
  3. Multumesc! Am savurat ieri cartea, deși a stat 8 zile pe birou, in așteptarea “timpului meu”. M-am regăsit, am plans, s-a trezit din nou in mine dorinta de a scrie….deși nu am curaj. Traumele trecutului nu lasa liberarea exprimării dorintelor din prezent si astfel ne complacem in ceea ce trăim si mergem mai departe ….. Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Scrie, scrisul eliberează. Curaj și mult succes!

      Ștergere
  4. Am terminat azi cartea.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este ora 1 noaptea. Învierea Domnului. Am terminat cartea de citit și atât de tare m-a răscolit finalul, că nu mă puteam abține să nu plâng. Multe emoții am trăit... Mulțumesc pentru toate cuvintele și emoțiile care le trezești în noi, că oameni și că ființe, care uitam sa iubim... Mulțumesc e prea puțin spus... Hristos a înviat!!! 🙏🙏🙏😍🥰😘🤗❤️

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunosc nu sunt mare cititoare, dar cărțile tale pur și simplu le devorez. Reușești să transmiți atât de bine mesajul... Nu am cuvinte să te pot felicita așa cum meriți! Aștept cu nerabdare Fluturi 4 și de ce nu și continuarea pentru "Am scris o carte despre noi", o carte absolut minunată. Te iubesc,
    Irina!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit cartea cu sufletul la gură, văzând că mai sunt doar două pagini mă gândeam că se va întâmpla ceva tragic și va fi un final nefericit. Acum plâng de bucurie că totul se termină cu bine. Cartea este cu siguranță minunată. Am citit în comentarii că urmează un nou volum Fluturi 4, aștept cu nerăbdare. Toată povestea "Fluturi" este spectaculoasă și te face să o recitești la nesfârșit. Eu una am citit-o de 3 ori până acum și tot nu mă satur de ea. Mulțumesc pentru toate trăirile care le împărtășești cu noi!..

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, draga mea, Irina!
    Am citit pe nerasuflate aceasta carte, m-au incercat toate emotiile! Te felicit din suflet! Sunt o veche cititoare a cartilor tale, am recitit Fluturi de 3-4 ori si le ador, te ador!
    Mi-as dori sa stiu daca "Am scris o carte despre noi" este fictiune sau este inspirata din realitate. De abia astept continuarea. ❤️ Te imbratisez tare si felicitari pentru tot ceea ce faci! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  9. Cât de frumoasă este această carte!🩷 Vă felicit din suflet.
    Va apărea volumul 2? Eu tare sper 😍

    Mult succes în continuare,
    Amy

    RăspundețiȘtergere
  10. Deosebita cartea , la fel ca toate celelalte... niște minunății la care plângi, razi , trăiești... mulțumim pentru aceste povești. Primim continuarea anul acesta? ... vai, Giulia aia trebuie chinuita rău 🙈

    RăspundețiȘtergere
  11. O poveste captivantă dar atât de realistica...urmează un vol 2?!🤗

    RăspundețiȘtergere
  12. Luminița Savin25 iulie, 2023 23:45

    Le-am citit pe toate, inclusiv Fluturi 4. Colecția Fluturi am cumpărat-o și pentru o prietenă dragă, cadou de ziua ei. Ce bine că se livrează cărțile și în străinătate. Ne putem și noi delecta. Mulțumesc că exiști.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am terminat cartea de citit acum câteva zile mi-a plăcut foarte mult în partea cu prietena cea necorecta mam regăsit oarecum😔 asa e și în realitate...felicitări, aștept cu nerăbdare urmatoarea carte😁

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu credeam ca vou termina o carte in 2 zile . Sau ca voi fi tinuta in suspans , si voi experienta sentimente de nervozitate , ciuda , dar si fericire imbinata cu o ușurare de nedescris ....ca la final sa plâng iar inima sa mi bata de emoție de parca eu as fi trait pe propria-mi piele povestea . Este o carte care mi-a deschis mintea pot spune si ma bucur ca la 23 de ani am avut ocazia sa o citesc , pentru a avea timpul necesar sa aplic ceea ce am învățat de la personajul principal mult îndrăgit. Felicitarile mele pentru o carte uimitoare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar în aceasta seara am terminat de citit ,,Am scris o carte despre noi,, chiar am fost captivata ,sper sa fie și un volum 2 .

    RăspundețiȘtergere