Am lansat o nouă carte: Iubitelor mele prietene!





Dragii mei dragi,

Așa cum am promis, iată că vin cu o nouă carte! De data aceasta este vorba despre o colaborare frumoasă între mine și prietena mea, scriitoarea Carmen Voinea-Răducanu.

Poate vă întrebați cum de am decis să scriu o carte împreună cu un alt scriitor? Ei bine, Carmen nu este orice scriitor, este autoarea celor două cărți devenite bestseller “Visătorii nu mor niciodată” și „Binecuvântate ne fie dorurile” apărute tot la Editura For You. 

Iar povestea acestei colaborări a început într-o zi, când eu și Carmen ne aflam la Plaiul Foii la Cabana Casa Crăița și povesteam despre viață, despre noi dar și despre femei în general, despre prietenele noastre, despre cât sunt de fericite sau nu unele dintre ele, împlinite sau nu prea, singure sau iubite - și ne-am dat seama amândouă că avem încă un punct în comun: regretul de a nu putea fi prezente în viața fiecărei prietene, dar și în viața fiecărei femei care nu are o prietenă. 
Ne-am dat seama atunci câte am avea să le spunem atât prietenelor cât și cititoarelor noastre, pe care le-am considerat întotdeauna prietene. Dar cum să te poți adresa atâtor prietene în același timp? Și ne-a venit ideea, ceva timp mai târziu, când eram în mașină: să scriem împreună o carte. O carte ar fi soluția ideală pentru a reuși să stăm de vorbă cu toate prietenele noastre. Ne-am pus pe treabă cu multă bucurie și… iată ce a ieșit: cartea “Iubitelor mele prietene”.

Ne-am descărcat sufletul în fața voastră cu speranța că din lecțiile noastre de viață veți învăța și voi ceva, că gândurile noastre vă vor aduce puțină mângâiere și confort, puțină încredere și respect de sine, că poate citindu-ne vă veți redescoperi și vă veți aminti cât sunteți de minunate și că meritați să fiți fericite. 

Desigur, această carte nu este doar pentru femei, o pot citi și bărbații, avem și foarte mulți cititori și nu vrem să se simtă neglijați. Ba chiar cred că tocmai ei ar putea învăța multe despre noi, despre universul nostru atât de fragil și complex, despre felul în care vedem noi viața, iubirea și, sigur, relațiile dintre noi și ei, jumătățile noastre perfecte.

La publicarea acestei cărți au contribuit trup și suflet mulți oameni dragi cărora eu și Carmen Voinea-Răducanu trebuie să le mulțumim pentru eforturile și implicarea lor: 
Doamnei  Camelia Soceanu – Director Editura For You,
Doamnei Ana-Maria Datcu – Redactor,
Domnului Stelian Bigan – Tehnoredactor,
Întregii echipe de oameni harnici și minunați ai Editurii For You site: https://editura-foryou.ro/
Prietenei mele dragi Bianca Demian care a realizat coperta
doamnei Monica Vișan fondatoarea Editurii For You
și vă mulțumesc vouă, Iubitelor mele prietene, pentru că îmi sunteți alături, pentru că sunteți cea mai frumoasă parte din tot ceea ce însemn eu ca scriitor! 



5 comentarii

 1. Sunteti minunata,va citesc si va urmăresc!!!Țineți o tot asa !!����������

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitări preabune și iubite prietene!Aștept cu nerăbdare și interes cartea!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt convins ca aceasta superba colaborare, va produce în multe Suflete schimbare,înaltare, caci tot ce este oferit din inima curata, evolueaza si înalta omul pe o treapta mai înalta...
  Fiti binecuvântate cu bucurie, pace si eterna libertate, Suflete frumoase, minunate !

  RăspundețiȘtergere
 4. Fie-va viata plina de iubire . Nicolae Voicu

  RăspundețiȘtergere