Iubirea te învață...




Atunci când te superi pe cineva drag, când simți nevoia să cerți acea persoană, să îi reproșezi că a greșit și că te-a dezamăgit, retrage-te o clipă și gândește ce te-a determinat să îndrăgești acel om. Nu reacționa imediat, ia-ți un răgaz și privește povestea voastră. 
Apoi, de undeva din depărtare, privește acel om și imaginează-ți cum ar fi viața ta fără el. Imaginează-ți că în clipa următoare va pleca definitiv din viața ta și nu vei mai avea nicio șansă să îi spui vreodată ceea ce simți, să-l vezi, să-l îmbrățișezi.
Iubirea are întotdeauna răspunsul potrivit pentru orice întrebare, pentru orice supărare, pentru orice problemă. 
Iubirea te învață cum să ierți fără să cerți, cum să iubești mai mult pacea sufletului celuilalt decât nevoia ta de a-ți dovedi dreptatea. 
Iubirea te învață valoarea unei clipe în care poți să oferi pace, nu să o tulburi. Iubirea te învață că nu o palmă este rezolvarea unui conflict, ci o mângâiere. 
Iubirea te învață să privești omul drag cu iubire, să îi vorbești cu iubire, să-i fii PACE. Iubirea te învață că trebuie să strigi la cineva doar dacă îi spui TE IUBESC!

Textul este un fragment din următoarea mea carte care se va numi "Iubirea te învață". 


12 comentarii

  1. Abia astept cartile tale noi! Le-am citit pe cele publicate deja si le ador!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Gânduri bune cu drag!

      Ștergere
    2. Abia astept cartile noi!! Am citit de 2 ori volumele Fluturi, atat de mult mi-au placut. Cartile sunt puse la indemana deoarece mereu simt nevoia sa citesc pasaje din ele. 😊

      Ștergere
  2. Din cate am observat in magazinele Douglas si Sephora, cele mai cunoscute si de incredere de la noi, nu exista aceste parufmuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh Irina... ce frumos ar fi să fim înconjurați doar de oameni ca tine.Dar acest lucru face iar referire la IUBIRE,oamenii sunt frumoși așa cum sunt ei,cu bune și cu rele și trebuie să îi respectăm. Îți mulțumesc pentru că îmi ești în fiecare zi o portiță spre fericire și pace. 🤗

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce om frumos esti! Chiar acum am terminat de citit Fluturi volumul 3, am o stare de bucurie imensă, nu pot sa descriu ce ma bucurat finalu, am trait fiecare emotie de parca aș fi fost acolo!!! Am "mâncat" cartile in cateva zile și nu-mi vine sa cred... Aștept cu nerăbdare următorul volum, și sper sa nu fie ultimul!! Felicitări pentru frumusețea sufletului tău!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fluturii nu mor niciodata, doar se metamorfozeaza si evolueaza !
    Mult succes pe toate planurile si în toate aspectele vietii, Suflet minunat !

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit cartile tale!Sa ai un an ...de excceptie pe 2019...

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina spune mi te rog :sentimentele frumoase si oamenii frumosi chiar exista in realitate? Si daca imi vei raspunde afirmativ(ceea ce m ar face sa plang)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abea astept sa apara !
      MULTUMESC, pentru tot ceea ce sunt citind aceste opere!

      Ștergere
  8. Abea astept volumul 4. Chiar ma gândeam ca nu se poate sa ne lasi asa. Esti o femeie extraordinară si vreau sa te felicit. Povestea ta m.a facut sa plâng si sa imi doresc sa existe bărbați ca si Robert.

    RăspundețiȘtergere