Azi...
Într-o zi, întâlnești un om care-ți dărâmă toate prejudecățile adunate pe parcursul vieții. Un om care-ți alungă toate complexele și fricile care te-au ținut captiv într-o viață anostă. Un om care te smulge de acolo dinăuntrul tău, unde te-ai ascuns și camuflat când te-ai dezis de tine, când, resemnat, ți-ai abandonat sinele și te-ai negat. 
Acest om te scoate din rutina și blazarea cu care te-ai obișnuit atât de mult și te ajută să te redescoperi, să-ți dorești să devii cea mai bună variantă a ta, să te prețuiești, să te iubești, să visezi, să trăiești cu adevărat.

Fragment din cartea Fluturi - volumul 3.
Volumele Fluturi se pot comanda aici:  Cartea Fluturi

10 comentarii

 1. I-am postat asta sotului meu pe facebook,citind doar ce scrie pe imagine iar mai tarziu cand ne-am uitat amandoi la postare,mi-au dat lacrimile citind si ce e mai jos de imagine,pentru ca intr-adevar asa mi s-a intamplat.Pot spune cu cea mai mare sinceritate ca am un,,Robert''al meu.Inca nu am citit tot romanul,doar capitolul 1 de aici de pe blog.Multumim ca ne alini sufletetele cu scrisul tau,suflet frumos.As vrea sa pot cumpara cartile de aici din Londra,cum as putea?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Biblioteca romaneasca de la londra.Puteti comanda online

   Ștergere
 2. Un'''Robert"al meu pe care inca il mai iubesc...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine esti anonim si cine e ''Robert''al tau?

   Ștergere
  2. Fluturi.
   Volumul 4 cand apare ? Sant nerabdatoare sa-l citesc.
   Te îmbrațisez cu drag.

   Ștergere
 3. Asa e! Numai ca se mai intampla ca atunci cand il intalnesti, pe acest "Robert", sa fie prea tarziu. Robert moare intr-un atac de cord sau o congestie cerebrala. Sa se odihneasca in pace, alaturi de iubirea mea, si Dumnezeu sa-l ierte!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Facă-se voia Ta Doamne" AMIN"   Ce nu ne doboara ne face mai PUTERNICI.

   Ștergere
 4. Minunea mea frumoasa, viata sa iti fie presarata doar cu bucurii! Te iubesc enorm!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt cele mai frumoase volume pe care le.am citit atat de emotionante...efectiv "traiesti" acele momente iar unele chiar te regasesti..
  Am citit toate volumele si mi.as fi dorit sa mai fie o continuare...
  Felicitari!

  RăspundețiȘtergere