Azi m-a bucurat...... pacea de pe plaja Lichnos din Parga.
M-am bucurat de o liniște de care aveam nevoie și pe care o meritam din plin. Nu mi-au plăcut niciodată plajele aglomerate și gălăgioase, de aceea ador plajele ferite din stațiunile grecești. 
Liniștea de aici m-a ajutat să-mi fac ordine în gânduri și în suflet. În locuri ca acesta lăsăm mult din încărcătura negativă acumulată. Din păcate, mulți dintre noi nu realizăm că organismul și sufletul nu au resurse inepuizabile, că trebuie să existe un echilibru perfect între ceea ce epuizăm și ceea ce "punem la loc". Este vorba despre sustenabilitate. Așa cum în locul unui pom tăiat trebuie plantat altul în loc, la fel și noi avem nevoie de resurse noi, de odihnă, bucurie și echilibru interior. Pentru asta sunt și vacanțele, de aceea este important să alegem locuri care să ne remonteze.
Apropo de sustenabilitate, vă recomand o carte deosebită: "Arta de a găsi dreapta măsură". O puteți comanda cu transport gratuit (prin curier), aici: Arta de a gasi dreapta masura

Vă pup cu drag!

Poze din vacanța în Grecia, aici: Grecia 2015

6 comentarii

 1. Foarte bine. Multumesc ca imparti bucuria ta cu noi.Prin ochii tai vedem si noi marea.

  C,M

  RăspundețiȘtergere
 2. Tare ne-am bucura sa vedem si chipul tau luminos si frumos!

  RăspundețiȘtergere
 3. Suuper!!!Si noi suntem in Grecia, in insula Thasos. O insula cu plaje mirifice si locuri greu de uitat. Recomand Skala Potamias!!! Si daca iti plac pietrele poti vizita Marble beach.O sa o adori!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumoasa plaja! Cele mai minunate sunt cele situatie in apropierea unei forme de relief ceva mai inalte. Este, asa cum zici si tu, foarte linistita, valurile strapung usor malul. Putine plaje sunt cele care iti ofera atata relaxare si confort.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ca semn de multumire ca ne-ai adus din frumusetea Greciei,iti daruiesc si eu cateva versuri.....scrise pe fuga.

  Azi timpul a fost al meu,
  Iar eu a timpului.
  Gandurile, ploile de culori,
  Se prelingeau pe sufletul meu,
  Iar eu imi construiam milioane de intrebari.
  Azi vantul mi-a daruit alintul lui
  Iar eu i-am oferit din plin,suras.
  Azi marea mi-a vorbit,
  In gand, desigur cu mult avant.
  I-am ascultat povestea ei,
  Si am presarat pe tarm,
  Un strop din pasii mei.

  Carmen

  RăspundețiȘtergere