Le mulţumesc



Le mulţumesc…
Celor care m-au abandonat în momente grele ale vieţii mele, fiindcă datorită lor am învăţat să nu mai depind de nimeni.
Celor care s-au declarat prieteni doar pentru a-și atinge scopurile, fiindcă datorită lor am învățat să nu mă mai grăbesc să numesc „prieten” pe oricine. 
Celor care m-au dezamăgit, fiindcă datorită lor am învăţat să nu mai cred în promisiuni şi să nu mai am aşteptări de la oricine.
Celor care au răspuns cu rău la bunătatea mea, fiindcă de la ei am învăţat că nu oricine merită să i te dăruieşti și că nu oricine se poartă echitabil.
Celor indiferenţi la iubirea mea, fiindcă datorită lor am învăţat că iubirea nu obligă la nimic.
Celor care au făcut din poveştile mele de viaţă motiv de bârfe şi de batjocură, fiindcă de la ei am învăţat că nu oricine e demn să aibă acces la intimitățile mele, că unii sunt incapabili să respecte intimitatea cuiva şi să-i înţeleagă durerile.
Celor care, atunci când am avut nevoie de o vorbă bună și de o mângâiere, au tăcut și au stat cu brațele încrucișate, fiindcă de la ei am învățat că unii sunt atât de săraci încât n-au nimic de dăruit.
Celor care m-au criticat, fiindcă m-au ambiţionat să evoluez şi să-mi dovedesc ce pot.
Celor care au încercat să mă minimalizeze şi să mă facă să decad, fiindcă prin exemplul lor detestabil m-au determinat să preţuiesc echilibrul, cinstea şi omenia.
Celor care m-au folosit, fiindcă datorită lor mă pot bucura de faptul că am fost utilă și că n-am trecut degeaba prin viețile lor.
Celor care m-au îmbrâncit când mi-a fost greu, fiindcă datorită lor am învăţat că nu orice mână întinsă oferă sprijin şi ajutor.
Celor care m-au trădat şi care m-au nedreptăţit, arătându-mi cât de urâţi pot fi, fiindcă m-au făcut să îmi doresc să nu fiu niciodată ca ei.
Celor care m-au judecat, pentru că de la ei am învăţat că orice om mic se poate crede mare arătând spre alţii cu degetul, dar că numai un spirit superior ajută omul să se ridice.
Celor care au încercat să mă distrugă şi să îmi tulbure pacea sufletului, fiindcă datorită lor am aflat cât de puternică sunt.

Celor care au încercat să îmi facă rău, pentru că datorită lor am învăţat că răutatea este o slăbiciune și că omul slab nu va putea învinge niciodată un om puternic...



Fragment din Cartea Insomnii

http://bit.ly/Insomnii-BinderIrina



100 de comentarii

  1. Un articol minunat, ca de obicei! Să te aibă Domnul în pază, Irina, eşti un om cu un suflet atât de frumos. Te pup şi îţi doresc o zi superbă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Gânduri bune!

      Ștergere
    2. A aparut cartea insomnii?
      Vreau neapărat sa o cumpăr sunt sigura ca am sa mă îndrăgostesc ca și de Fluturi :* :* :*

      Ștergere
    3. În decembrie va fi publicată.

      Ștergere
  2. Iti multumesc Irina pentru ca de fiecare data cand te citesc imi simt sufletul linistit si sunt plina de iubire pentru tot ce ma inconjoara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mulțumesc! Să ai parte numai de bine!

      Ștergere
    2. Sa fi fericita si sanatoasa.

      Ștergere
    3. San
      teti o doamna minunata in aceasta ,,carte insomnii,,, ma regasesc si eu

      Ștergere
  3. Minunat, felicitari, rezonez mult cu acest articol. Abia astept sa cumpar cartea dumneavoastra. Sa scrieti in continuare, scrieti foarte bine.
    Cu stima si admiratie,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Pentru cititori sunt Irina. Gânduri bune cu mult drag!

      Ștergere
  4. Irina esti minunata si....unica....multumesc ca existi sa mangai suflete!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, Irina, ca, prin articolele tale, ma ajuti sa-mi pastrez echilibrul. Sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu toate cele de folos pentru sufletelul tau minunat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Angelica, eu îți mulțumesc și îți doresc să fii fericită și iubită!

      Ștergere
  6. Irina esti deosebita si speciala,prin multe povesti ma regasesc si eu si prin tot ce scrii invat.Sa iti dea Dzeu putere si sanatate sa poti scrie mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Melania, îți mulțumesc! Îți doresc să ai parte numai de bine!

      Ștergere
    2. Caranfil Daniela02 august, 2017 18:10

      Cum pot achizitiona cartea ? Nu sunt in Romania. Multumesc

      Ștergere
  7. mi-a dat de gandit a 2-a categorie...oare trebuie sa multumesc si eu???

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina, Isus Hristos e viu, da, e adevarat, nu sunt nebuna! El te iubeste, pentru ca esti creatia Lui, ii pasa de tine, asa cum esti si El spune:
    "Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă." si “Dacă însetează cineva, să vină la Mine, şi să bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie.”

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubesc nespus cartile,am citit si vol.Fluturi,sunt nemaipomenite,esti minunata Irina,iti multumesc ca existi,asa cum ii multumesc si fiicei mele Irina ca exista,sa nu te opresti din scris niciodata,D-zeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Dumnezeu să te copleșească mereu cu pace și iubire!

      Ștergere
  10. Esti un om frumos si minunat!!! Ma emotioneaza de fiecare data articolele tale. Esti un exemplu pentru multi dintre cei care te citesc. Fii mandra de ceea ce esti si nu-i lua in seama pe cei marunti...

    RăspundețiȘtergere
  11. Îți mulțumesc mult Irina pentru acest articol minunat și pentru această oază de speranță. Simt un respect profund față de personalitatea ta și deși se zice că e mare păcat să te mîndrești, eu chiar mă mîndresc că sînt una din cititoarele tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Cornelia, mă onorează cuvintele tale, pentru care îți mulțumesc mult! Și eu mă mândresc cu cititori minunați, oameni de calitate, cu suflete foarte frumoase!
      Să fii fericită și iubită!

      Ștergere
  12. Multumesc pentru tot ceea ce asterni pe hartie.Este minunat totul. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  13. Scrierile tale sunt minunate, tu esti un om minunat. Sa nu te opresti din scris...ne hranesti si ne alini sufletele...Citesc acum cu emotie si cu lacrimi al doilea volum din "Fluturi"...felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. offff..Maiestate ramai un fluture intre atatea molii umane... ma inclin!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Irina , vreau sa-ti multumesc din suflet pentru frumoasele randuri transpuse in cartea "Fluturi " si nu numai , vreau sa-ti multumesc caci datorita tie am ajuns sa fiu mai linistita sufletesc uitandu-ma cu o mai buna atentie si apreciind tot ceea ce ma incojoara , am reusit sa pretuiesc oamenii si sa imi pastrez echilibrul...pentru acestea si pentru simplu fapt ca existi si mai facut sa deschid ochii inimii si ai mintii , iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucură mult să aflu că prin ceea ce scriu aduc o fărâmă de bine... Îți trimit gânduri bune și îți doresc să ai parte numai de bine!

      Ștergere
  16. Va multumesc enorm si eu! Pupici de la mare!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si noi iti multumim pentru cat de frumoasă faci lumea celor care te citesc, care mai speră la bine si care alaturi de tine incearca ca nu isi piardă Credința în fața răutăților vietii

    RăspundețiȘtergere
  18. aproape plagiat. Va pot trimite si articolul din care v-ati ``inspirat``!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar vă rog! Aștept cu interes, chiar dacă eu nu m-am inspirat niciodată de la nimeni. Este chiar invers... fiindcă acest articol, puțin diferit ca formă (aceasta este o formă îmbunătățită) l-am postat pe pagina mea de facebook în 2012.

      Ștergere
    2. Mananci caramele aiurea,anonimule.o citesc pe irina de ani de zile...si ii recunosc stilul.in plus de asta,acest text ar putea fi scris de mai multa lume care a simtit aceste trairi,e o stare comuna,o atitudine in care multi ne regasim, asa ca,ce mare lucru ar fi ca si altii sa fi scris intr-un fel sau altul ceva asemanator?dar sa vii sa acuzi un om de plagiat asa aiurea..?sa iti fie rusine.

      Ștergere
    3. Anonim, am tot așteptat acel link, acea dovadă... cu toate că știam că nu există.
      Nu numai o dată am primit comentarii (anonime pe blog) cu acuzaţia că aş fi plagiat nu ştiu ce text sau că m-aş fi inspirat de nu știu unde. NU FAC ASTA. În primul rând sunt un om cinstit. Apoi, sunt capabilă să scriu ceea ce simt şi ce gândesc, chiar dacă nu o fac la nivelul unui scriitor cu pretenţii. Tocmai din dorința de a fi originală nu mi-am însușit limbajul altora, așa cum fac toți cei care de îndată ce au citit o expresie la mine sau la scriitori apreciați, au și copiat-o. Respect oamenii prea mult şi nu îi subestimez, încercând să îi prostesc cu texte inspirate. Nu sunt atât de proastă încât să nu îmi imaginez că la un moment dat vreo persoană poate identifica un text din care m-aş fi putut inspira. Şi nu aş risca pentru nimic în lume să îmi pierd onoarea pentru nişte chestii atât de ieftine… Mă respect pe mine ca om, de aceea nu decad la chestii de genul asta pentru scopuri atât de mărunte. Iar în ultimul rând, unii se flatează aiurea, fiindcă nu am timp să citesc bloguri… și, chiar dacă aș citi, aș citi doar ceva de calitate (după cum puteți vedea din recomandările pe care le fac…)
      Aşadar, înainte să veniţi cu acuzaţii din acestea, verificaţi sursa textului şi cine l-a postat prima dată.
      Dacă mai primesc o singură dată comentarii de genul acesta, voi face o postare publică cu dovezi, link + poze ca să vedeţi câţi s-au inspirat de la mine şi câţi îmi plagiază textele. Am un folder plin de dovezi, trimise de cititori și văzute de mine. Îl am pentru că îmi cunosc bine "duşmanii" și știu felul în care caută să mă atace.
      Nu vreau circ, nu îmi place asta, dar aşa cum am spus, când sunt atacată, mă apăr. Şi, slavă Domnului, am dreptatea de partea mea fiindcă sunt un om care știe ce face și ce vrea. De aceea vă spun că NU EXISTĂ om care să mă poată acuza de vreun furtişag sau de vreo necinste.
      Dacă cineva are vreo dovadă cât de mică împotriva mea, e invitat să spună aici, nu sub anonimat, ci cu cinste și curaj, așa cum fac oamenii demni. Un om sincer nu se ascunde.

      Ștergere
  19. Doar o completare: multumesc celor care mi-au spus " Nu vei reusi niciodata mai mult de atat", pentru ca datorita lor am ajuns ceea ce sunt si am invatat ca in viata nu sunt limite. Multumesc Irina pentru adevarurile pe care le spui atat de frumos.

    RăspundețiȘtergere
  20. Iubesc ceea ce postezi Irina, esti o persoana minunata. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Irina,
    Citesc blogul de cateva saptamani dupa ce am cumparat intamplator "Fluturi" . Imi place felul armonios as spune , cum impletesti realismul vietii de zi cu zi cu visele, cu felul cum vezi tu , cum simti tu ca ar trebui sa fie viata si oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  22. felicitari pentru ceea ce reusesti sa faci. esti o persoana deosebita.Am citit ambele carti in 2 zile, sunt foarte frumoase, captivante, deosebite.Multa sanatate si fericire iti doresc, sa nu renunti niciodata sa scri, sa povestesti, ai un talent, dar deosebit. Va mai exista si un al treilea volum ptr cartea Fluturi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos, felicitări! Gânduri curate , motivaţie şi energie ptr. o viaţă sănătoasă!

      Ștergere
  23. Mi-aş dori din suflet, să vă citesc cărţile! Felicitări, sursă de energie şi motivaţie ptr. o viaţă sănătoasă! Succes şi ţineţi -o tot aşa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Deocamdată am doar Fluturi publicată, urmează încă două cărți la care lucrez.
      Gânduri bune cu drag!

      Ștergere
    2. Irina, astept, cu o sete ce nu o pot cuantifica in cuvinte, publicarea cartilor despre care ne vorbesti.
      Obisnuiam sa te citesc pe pagina ta de Facebook, dar am renuntat la contul meu... acum intru zilnic pe blog-il tau in speranta ca am noi surse de hrana pentru spirit.
      Iti multumesc ca existi in viata noastra... faci atat de mult bine.
      Te rog sa ne mai dai vesti despre evolutia cartilor.
      Te pup cu mult drag si respect nemarginit

      Ștergere
  24. Anonimus revine.
    Stimata doamna, imi place cum scrieti, altfel nici nu v-as fi remarcat si citit niciodata randurile. M-au emotionat multe dintre ele. Insa nu sunt asa mare fan Facebook, iar pana azi n-am vazut cat sunteti de suparata si inflacarata.
    La fel de mult m-au emotionat insa si cuvintele de mai jos, ale unui fost olimpic. Fiecare dintre noi putem multumi cuiva, care la un moment dat ne-au amprentat intr-un fel sau altul viata. Si Directia 5 are o preafrumoasa melodie prin care multumeste cuiva. Ce mare lucru!
    Nu stiu cine va copiaza textele, cu siguranta eu nu, dar cuvintele atletului american de culoare, seamana foarte mult cu ceea ce ati postat dumneavoastra. Asta-i tot!

    Va multumesc!
    de Jesse Owens

    Voua, celor care ati ras de mine, va multumesc!
    Fara voi n-as fi invatat sa plang.

    Voua, celor care nu ati putut sa ma iubiti, va multumesc!
    Fara voi nu as fi cunoscut adevarata iubire.

    Voua, celor care mi-ati ranit sentimentele, va multumesc!
    Fara voi nu le-as fi trait.

    Voua celor care m-ati lasat singur, va multumesc!
    Fara voi nu m-as fi descoperit pe mine insumi.

    Dar cel mai mult va multumesc voua, celor care ati crezut ca nu voi fi reusi!
    Fara voi nu as fi incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seamănă și nu prea... dacă unii nu ar mai citi atât de superficial, nu li s-ar mai părea că "vă mulțumesc"-ul meu seamănă cu al altcuiva... Sunt contexte diferite, situații și experiențe diferite... Ar mai putea câteva zeci de oameni să scrie o postare cu "vă mulțumesc" și tot n-ar semăna între ele... La fel este și cu "Am învățat", scris de O. Paler... mii de oameni ar putea scrie mii de rânduri cu ce au învățat, diferite de ideile lui O Paler, dar tot i-ar acuza cineva că s-au inspirat... de ce? Pentru că citim superficial, nu aprofundăm...
      Vă mulțumesc că mă citiți, dar și pentru această informație care, după cum se vede, nu conține nici măcar o idee din cele expuse de mine mai sus.
      Gânduri bune!

      Ștergere
  25. Cred ca se cuvine sa-mi cer scuze! Poate ca Jesse Owens s-a inspirat si el de undeva (in 1935). Intr-adevar si contextul si experientele sunt diferite. Mult prea diferite!
    O sa va citesc in continuare, pentru ca sunt o persoana sensibila si romantica, dar este ultimul comentariu pe care-l fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nevoie de scuze... Nu m-am supărat deloc. A fost un argument susținut civilizat. Ba chiar am mai învățat ceva.
      Apreciez orice părere argumentată și sunt dispusă la dialog. Nu îmi doresc cititori care doar să mă aplaude și să mă aprobe, fiindcă asta ar fi în defavoarea mea în cazul în care greșesc cu ceva.
      Învățăm unii de la alții și voi aprecia mereu sinceritatea și intenția bună.

      Ștergere
  26. Ai tu ceva special, Irina. :) Esti o persoana incantatoare, imi face o deosebita placere sa iti citesc blogul, pana acum nu am ratat vreo postare de-a ta. Imi esti tare, tare draga! E impresionant sa vezi o persoana care are in jurul ei atat de multi oameni buni. As avea atat de multe sa-ti mai scriu, atat de multe intrebari, dar stiu ca timpul tau este limitat si esti deja destul de ocupata.
    Din exterior(si chiar asa cred ca e) pare ca esti o persoana atat de norocoasa, de iubita. Dar stiu de ce! Pentru ca tu oferi atat de multe lucruri frumoase. Esti un model pentru mine. Daca pana acum, nu aveam un model, de ceva timp tu ai devenit modelul meu. Probabil, ti se va parea mult spus. Dar tu ai reusit sa ma convingi ca este bine sa fii un om bun cu ceilalti, neasteptand nimic de la ei.
    Sper sa citesti acest mesaj! Te imbratisez cu mare drag, Irina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult! Să iei de la mine doar ceea ce este bun... Am încredere că știi ce și cum.
      Te îmbrățișez cu drag și îți doresc să fii o persoană excepțională, să împrăștii iubire în jur și să ai tot ceea ce îți aduce fericire!

      Ștergere
  27. Din proprie experienţă vă spun, căci scrisul este cea mai bună terapie din lume, în toate perioadele mele grele ( şi nu puţine) scriam şi le ardeam, o asemenea inspiraţie nu poate avea decît cine are un bagaj de experienţă în spate
    ,de aceea aţi câştigat toată stima şi respectul MEU, scrieţi mai departe căci veţi salva multe suflete rănite! Vă îmbrăţişez cu drag din Österreich

    RăspundețiȘtergere
  28. Irina,esti o femeie echilibrata si de aceea te admir.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi mai pierd și eu echilibrul... dar îmi revin imediat! Gânduri bune și mulțumiri!

      Ștergere
  29. Multumesc ca am primit de la cineva aceste frumoase cuvinte, scrise din inima,se vede de la o posta.....multumesc ca existi sa asterni pe hartie atat de simplu si minunat toate acestea..... te '''unge'''la ca sa sufletului.... as vrea si eu car tea,unde se gaseste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Cartea se găsește prin toate librăriile și pe siteurile lor online.
      Gânduri bune!

      Ștergere
  30. Un articol extraordinar de bun, ca de altfel toate celelalte de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ma regasesc in randurile scrise de tine, Irina....Iti doresc sa fii inconjurata de oameni buni si pacea sa fie in sufletul tau!Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna Irina,

    Azi-noapte am terminat de citit capodoperele tale. Nu m-am putut culca pana nu am terminat. Realizez ca esti un om minunat, cu un suflet mult prea bun si mare. Citind am realizat ca nu sunt un om prea bun si uneori ii ranesc pe cei din jurul tau. Incet voi incerca sa devin un om mai bun, sa ma bucur mai mult de ceea ce ma inconjoara, sa fiu mai fericita.
    Sper sa mai continui poveste si sa fie asa cum imi imaginez eu.
    Iti multumesc pentru ceea ce ai scris, iti multumesc ca m-ai facut sa realizez anumite lucruri, iti multumesc ca existi.

    RăspundețiȘtergere
  33. Citesc pe nu știu unde, ”Vă îndemn doar să lăsați iluziile frumoase, să nu vă mai mulțumiți cu cafeluțe și prăjiturele virtuale,...”. Este adevărat, dar parcă și tu, cu ceva timp în urmă, ne serveai cu ceiuț, cu fursecuri, cu fructe cu murături etc. Cum, de ce, de unde o așa schimbare?! Știam și noi ce este și ce nu este viața virtuală, nu cred că mai erau necesare și alte sfaturi, mai ales că și tu ești în aceeași situație, de a ți se face, chiar, aceleași recomandări.:) Sincer, pare aiurea toată acea postare, chiar îți afectează ”firma!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu “te-aș cunoaște”, aș spune că te afli într-o confuzie, că nu știi exact despre ce vorbești, că ai niște limite și percepi greu niște realități... dar, îmi este foarte clar care este problema ta: EU. Tu ai pata pe mine și nu mai poți respira fără să mă ataci, fără să îmi dai peste nas, fără să mă demontezi... Și te întreb: te simți mai bine dacă faci asta? Te simți mai presus? Îți hrănește asta spiritul? Fiindcă tot ceea ce faci tu este răutate. Și este o răutate gratuită, în defavoarea ta. Este trist dacă nu îți poți depăși condiția și dacă nu poți scăpa de psihoza pe care ai dezvoltat-o vis-a-vis de persoana mea. Eu pot trăi foarte bine și dacă nu mă placi tu și ghici ce? Comentariile tale fără pic de logică și fundament mă lasă rece, ba chiar mă amuză. Deși, oamenii preocupați de chestii din astea mă cam întristează. Nu mă voi apuca să îți argumentez postarea mea, foarte clară și explicită, pe care numai un retardat mintal nu ar înțelege-o, fiindcă am observat că transformi totul după starea ta și după psihozele tale…
      De aceea nu mă apuc să îți explic diferența dintre a împărtăși pe facebook momente, cu pozele de rigoare și a trăi viața doar pe facebook.
      Acestea fiind spuse, n-ai decât să mă subestimezi și să îți faci în continuare jocurile patetice și deloc onorante. Nu eu plătesc pentru greșelile tale, nu eu sufăr pentru frustrările tale, pe care, te sfătuiesc să ți le rezolvi, acolo în realitate, nu aici cu mine, fiindcă n-avem nimic în comun. ;)
      Să ai parte numai de bine și, chiar dacă nu apreciezi efortul meu de a-ți arăta că ai o problemă, ar trebui măcar să reflectezi... fiindcă este ultima dată când îți aprob comentariile și, prin urmare, când îți răspund.
      Mă poți urmări în continuare și îmi poți judeca postările de pe facebook... deși, doar te irosești degeaba... îți lipsește ceva esențial pentru a mă putea percepe corect. Știi tu ce. :)

      Ștergere
    2. Irina esti prea blanda si prea doamna cu rautaciosii astia....eu asa i-as trimite acolo unde au treaba!
      te pup fata frumoasa!Marcela

      Ștergere
    3. Cica "citesc pe nu stiu unde"....Cat de varza esti de nu stii pe unde ai citit si cum de ai nimerit aici?Sau cat de prosti ne consideri ca sa crezi ca noi te credem?Anonimule,daca ai ceva de zis si daca nu ai nimic de ascuns,zi omule acolo unde ai citit!Altfel nu as da doi bani pe aberatiile tale de 2 lei.

      Ștergere
  34. Imi plac cartile tale enorm ! Scrii atat de frumos incat nu te-as putea compara cu nimeni. Esti minuntata,sper sa continui sa scrii la fel de bine,poate chiar mai mult! Totul porneste de la inima. Vreau sa te intreb daca va fi un volum III si daca povestea aceasta este reala?! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  35. Este adevarata povestea? Daca,da cum ai trecut peste toate acestea? Ai ramas cu Robert?

    RăspundețiȘtergere
  36. este adevarata povestea?este chiar viata ta?ai ramas cu Robert?as dorii foarte mult un raspuns ...am citit amandoua vol. intr-o zi ,nu le mai puteam lasa din mana fara sa stiu finalul ....

    RăspundețiȘtergere
  37. spuneti-mi daca o sa scrieti si volumul III la Fluturi ?

    RăspundețiȘtergere
  38. .... multumesc celui care m-a invatat ca soarele ... arde

    RăspundețiȘtergere
  39. Foarte frumos , Irina esti cu om cu adevarat deosebit si minunat.Imi doresc din tot sufletul sa te cunosc si sa vorbim...

    RăspundețiȘtergere
  40. Multumesc, a trecut ceva timp de canf nu am mai simtit ca am ceva care palpie in interiorul meu. Atat de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  41. Te rog din adancul sufletului meu spune-mi ca ai ramas cu Robert.

    RăspundețiȘtergere
  42. Parcă e scris pentru mine,la fel simt și eu ! 😊 Mulțumesc! Mi-am reamintit că orice om schimbă ceva în tine..indiferent de scopul pe care l-a avut când a trecut prin viața ta.Simt că nu s-a pierdut cu totul omenia,simplitatea ,iubirea,bunătatea și frumosul când citesc articolele tale,suflet înzestrat cu darul scrierii!Fii binecuvântată!

    RăspundețiȘtergere
  43. Am citit si Fluturi si Insomnii, mi-au plăcut mult, astept vol.IV

    RăspundețiȘtergere
  44. Multumim ca pui pe hirtie cuvintele nerostite de noi,ca ne ajuti sa ne regasim,ca ne inveti cum sa ne mangaiem sufletul, ca ne aprinzi stelele sufletului ca sa putem vedea Calea! Probabil esti un inger care vorbeste limba noastra invatandu-ne sa intelegem limba inimii noastre! Multumesc pentru binele care-l revarsa vorbele tale! Multumesc pentru liniste,seninatate, zambet! Multumesc Irina ! Sigur tatal tau zambeste mandru de ACOLO ,DE SUS!

    RăspundețiȘtergere
  45. Draga mea...Harul pe care îl ai..este înzestrarea cu care ai fost hărăzită ,de micuta,sa ne incinti sufletele,cu povestioarele,așteptate de multi dintre noi..!Și eu .., mă regăsesc în povestioarele tale ,că mulți alții..,cu toate trăirile sale cu toate simtirile și visarile..! Îți mulțumesc..pt.tot minunata Irina..!

    RăspundețiȘtergere
  46. Ma regăsesc si uneori parca vorbesc eu
    Va multumesc ca datorita acestor gânduri, m-am redescoperit pe mine nu doar ca individ ci ca...om.
    Ma înclin !

    RăspundețiȘtergere