Plec




Plec... Nu pentru că nu te iubesc, ci pentru că nu mai pot iubi pentru amândoi. 

Plec pentru că am obosit să mă prefac că trăiesc, că primesc, că sunt fericită, că sunt iubită. 
Plec pentru că tu îmi îngreunezi paşii şi îmi risipeşti visurile. 
Plec pentru că m-am săturat să cerşesc dragoste. 
Plec pentru că promisiunile frumoase nu pot înlocui fericirea. 
Plec pentru că am obosit să aştept la nesfârşit după iluzii.
Plec pentru că merit mai mult decât să fiu doar o persoană de care cineva are nevoie...


79 de comentarii

  1. Răspunsuri
    1. vrem volumul III.hai irina nu ne lasa asa in suspans...:)

      Ștergere
    2. va aparea volumul III?

      Ștergere
    3. Sunt convins ca va aparea vol. 3...dar pobabil intr-o cu totul alta forma, si culoare!..
      Sunt convins ca esti un Optimist care nu va arunca batista si va lupta mai departe!...
      Sunt convins ca nu vei abandona ,char de vei sari acel vol.3.te vei gandi sigur la noi!..
      Sunt convins ca meriti si poti mai mult, chiar daca incepi chiar de la capat si inceput!..
      Sunt convins ca vei reusi , esti un Om bun si tare ca un Leu, si esti si Omul lui Dumnezeu!...

      Ștergere
    4. toata lumea asteapta vol 3.......hai cu vol 3...va rugaaaaam!!!

      Ștergere
  2. Ar fi minunat sa fie publicat si volumul 3 (H)!

    RăspundețiȘtergere
  3. "unii oameni fac lumea mai buna doar pentru ca fac parte din ea"...e valabil si pentru tine,draga Irina...continua sa scrii,si vei face lumea mai buna....astept si eu vol.III

    RăspundețiȘtergere
  4. Cititorii tăi din Chișinău sunt alături de tine , și așteptăm cu nerăbdare și posibilitatea publicării volumului 3 !!! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper si cred ca o sa urmeze si volumul III ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Scrii frumos si atingi cele mai sensibile coarde ale sufletului...Ma regasesc in cele mai multe scrieri ale tale. Uneori am senzatia ca sunt gandurile mele insirate acolo, ideile mele, eu. Esti o persoana deosebita, cu o putere pe care doar oamenii de calitate o au! Felicitari! Ma faci sa privesc lucrurile dintr-o perspectiva mai pozivita

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina, ti.am citit cele 2 volume pe nesuflate, in doar 2 zile si asta pentru ca noaptea dormeam :)) Nu ne lasa cu sfarsitul asta! Povestea asta merita un final , nu ca acesta care lasa atatea semne de intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Irina! La fel ca majoritatea celor de aici, mi-ar placea foarte mult sa citesc un volum al 3 lea al povestii.
    Sunt o romantica incurabila, si am trait intens toata povestea, am simtit fluturii si am plans alaturi de tine.
    Vreau sa cred ca dragostea invinge....
    Asteptam cu drag volumul 3

    RăspundețiȘtergere
  9. Povestea din cele doua vol. Fluturi e reala???

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna dimineata !
    Am lasat un comentariu si constat ca NU a aparut ! ?!?!?
    Sa inteleg ca a deranjat sau ca nu sunt acceptat ??? :) :) :)
    http://youtu.be/koJlIGDImiU
    O saptamana frumoasa !
    Aliosa.

    RăspundețiȘtergere
  11. ... fiind pe drumul tău, plecarea pare o reîntoarcere cu toată fiinţa către tine ... spre certitudini, spre re-găsire, spre dragostea de tine...!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand am vazut atata lume entuziasmata...am comandat ambelevolume:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa am plecat si eu dintr-o relatie de "colegialitate si prietenie", inainte sa se transforme in relatie de dragoste, pentru ca pur si simplu nu avea rost... Si azi sunt bucuroasa ca am avut forta sa plec, pentru ca am gasit alt "coleg si prieten" care ma iubeste cu adevarat, doar sa o spuna clar mai trebuie :)

    RăspundețiȘtergere
  14. ne trebuie si curaj.........cateodata

    RăspundețiȘtergere
  15. E frumos si interesant postul. Cred ca nu putea gasi un text mai revelator si mai frumos decat acesta, despre viata. Despre ce inseamna viata si toata furtuna din pahar pe care noi o facem sau alegerile noastre, suntem o furtuna intr-un pahar, intr-un univers infinit...

    RăspundețiȘtergere
  16. cand va aparea voluml 3...?! nu mai am rabdare !!
    sau cum sa va numi urmatoarea carte ? cand ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Sper sa apara si volumul 3! Este o carte minunata, cu intamplari in care m-am regasit si in care am trait toate momentele pe care le-am citit! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  18. Irina , te rugam ! Vrem si volumul 3 ! Nu ne lasa in suspans !

    Alina ❤️

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna, Irina! Vreau sa iti spun ca am citit ambele volume in doar 2 zile pentru ca pur si simplu nu m-am putut dezlipi de aceasta carte, dar totodata nu voiam sa ajung la sfarsit. Am plans si am simtit fiori citind aceasta carte si pot sa zic ca m-a marcat. Inca ma gandesc ce s-a intamplat cu Robert si cu ceilalti, daca povestea de dragostea a voastra a continuat,si pur si simplu nu pot accepta acest final trist plin de intrebari. Sper si te rog din tot sufletul sa faci si un al treilea volum. Nu ne lasa asa cu atatea intrebari, noi avem incredere in tine si speram ca in curand sa aflam raspunsul la toate intrebarile pe care ni le punem dupa ce am terminat cartea. Te pup si iti urez succes.

    RăspundețiȘtergere
  20. Irina, am citit cartile de 2 ori, te rog , vreau sa stiu cum s a terminat povestea asta, pentru ca inteleg ca s a terminat

    RăspundețiȘtergere
  21. Irina draga astept volumul III. Cu foarte mare dragoste! <3

    RăspundețiȘtergere
  22. As dori si continuarea povestii..volumul 3.

    RăspundețiȘtergere
  23. M-am nascut si am crescut in Brasov , insa pasii m-au purtat in alte locuri frumoase(Piatra Neamt) alaturi de persoana iubita. La inceput inima mea tanjea dupa ce am lasat in Brasov, dar incet , incet am inceput sa ma obisnuiesc mai ales ca eram cu persoana care o iubeam cel mai mult pe lumea asta.Cartea "Fluturi" am descoperit-o intamplator, cand cautam cadouri de Pasti pentru copilasii mei. Cand am rasfoit-o am zarit cuvintele "Brasov" si "Poiana Brasov"...am tresarit. Deci am cumparat-o! A stat intr-un sertar saptamani bune , dar cand am inceput vineri sa o citesc pana marti am terminat-o si acum o citesc a doua oara. Nucred ca se poate termina asa....Daca Matei a fost iertat de atatea ori , de ce nu poate fi iertat si Robert.... Draga Irina vreau o continuare.. te rog!

    RăspundețiȘtergere
  24. Poate voi scrie o continuare la Fluturi... încă nu pot promite.
    Vă mulțumesc mult pentru că mă citiți și vă trimit gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  25. Irina, am doar cuvinte de lauda suprema pentru tine si pentru minunata carte "Fluturi". Am citit-o cu sufletul la gura, cu inima tremurand si cu o emotie continua de nedescris. Am trait alaturi de personaje, cu ele si prin ele. Am uitat de orice altceva mai putea exista in jurul meu, in lumea reala si m-am integrat total in povestea ta. FELICITARI sincere pentru harul pe care il ai, nu te opri niciodata din scris, pentru ca asta este menirea ta! Esti extraordinar de talentata, mult succes, si te implor, fa-ne o imensa bucurie - cu volumul 3 din "Fluturi"!
    Iuliana I.

    RăspundețiȘtergere
  26. Draga Irina, si inca ceva: ne dorim din tot sufletul sa fi ramas cu Robert....chiar asa, daca Matei a putut fi iertat de atatea ori, Robert de ce n-ar fi macar o data? Iar greseala lui nu a fost deloc atat de grava, mai ales ca a fost izvorata tot din iubire ... din dorinta de a fi cat mai aproape de persoana iubita,.. Sper din suflet ca povestea a avut un final fericit. Oricum, te iubim, Irina!!!!!!!!!!! Iuliana I.

    RăspundețiȘtergere
  27. Impresionanta carte!! am citit ambele volume fara sa ma pot opri? astept cu mare mare drag volumul 3..4 ..alte carti,orice de la Irina Binder!! VREM VOLUMUL 3 VREM FINALUL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Cuvintele sunt prea putine pentru a exprima astfel de sentimente/ trairi. Irina spune-ne macar daca Robert a citit aceasta carte? :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Cred si eu ca in comparatie cu multiplele greseli ale lui Matei, una a lui Robert merita sa fie iertata....pt ca chiar cred in aceasta dragoste.....imi luam si eu doza de fluturi cind citeam aceasta carte si imi era frica sa ma apropii de sfirsit fiindca intelegeam ca istoria se termina...dar am ramas nespus de multumita ca nu e asa,astept un happy end)

    RăspundețiȘtergere
  30. Iepuras Natalia16 august, 2014 19:25

    Irina, am citit cartile tale si vreau sa spun ca esti super. Ai reprezentat totul atit de real si atit de personal incit nu puteam sa nu ma regasesc in aceasta carte. Probabil ca atunci cind scriai Dumnezeu veghea din plin asupra ta. Ma bucur mult de succesul tau si chiar mi-as dori (la fel ca toti fanii tai) sa vad pe rafturile magazinelor si al 3-lea volum. Noi asteptam o continuare! Succese si multa insiratie! Sa creezi ceva cel putin la fel de frumos cum au fost aceste 2 volume. Si Dumnezeu sa te vegheze, nu uita "Nimic fara Dumnezeu!" :).

    RăspundețiȘtergere
  31. TREBUIE sa apara si volumul 3..nu se poate, totul e prea frumos sa se termine asa! Suspansul, bucuria si tristetea au fost unele din putinele sentimente care le-am simtit citind Fluturi. Esti minunata! Iti apreciem munca! Sa nu ne dezamagesti! Nu multi au reusit ce ai facut tu! As fi citit non-stop, dar ma coplesea tristetea ca se va termina cartea! Nihil Sine Deo !

    RăspundețiȘtergere
  32. Unde se poate cumpara cartea? La ce pret? Si cum e cu transportul cartii?

    RăspundețiȘtergere
  33. am citit cartea repede...este impresionant scrisa....dar trebuie sa existe o continuare...nu se poate...e greu sa accepti ca iubirea poate fi data la o parte...

    RăspundețiȘtergere
  34. De mult timp nu am mai facut asa un ''maraton'' in a lectura.... ieri, vol 1, astazi, vol 2..... Felicitari, Irina! Ai reusit sa ma pui pe ganduri; mi-ai trezit amintiri bine ascunse in sufletul meu.... Luna aceasta aniversez o frumoasa varsta, iar tu, cu acest roman, mi-ai facut cel mai frumos cadou..... Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  35. Si eu la fel. am citit incontinuu si in 2 zile am terminat ambele carti. M-a facut sa ma indragostesc de acest personaj,Robert si sa indragesc acest tipar de om, desi e greu sa cred ca intr-adevar exista astfel de persoane. Sper din suflet sa apara vol 3. Te iubim,Irina!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acelasi lucru am simtit si eu..si imi doresc sa apara si volumul 3!!!vreau sa fiu linistita ca s-a terminat cu bine

      Ștergere
  36. Vrem volumul 3 neapărat!!!!! Si cat mai repede!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Vrem volumul 3 , abia am terminat de citit volumul 2 si nu mai rezist sa nu stiu finalul :(

    RăspundețiȘtergere
  38. Am o intrebare : Povestea acesta din aceasta carte chiar este adevarata ? :) Te iubim Irina Binder si te rog Raspunde :)

    RăspundețiȘtergere
  39. si eu am citit.o in 2 zile, ma intreb ca toti daca e chiar pe viata ta reala bazat si astept vol. 3((( prea trist finalul((

    RăspundețiȘtergere
  40. O carte minunata! Atunci cand am citit-o am simtit cum, si eu, ma implicam sufleteste in trairile Irinei. Simteam bucuria atunci cand ea si Robert erau impliniti, tristetea atunci cand aceasta suferea fizic dar in special psihic. E genul de carte cu care traiesti si pe care nu o poti lasa din mana. Astfel de carti scrii tu, Irina. Sper si cred cu tarie ca vei scrie o a treia carte din seria Fluturi, pentru ca prea dintr-o data s-a terminat cea de-a doua. Merita sa scri, sa ne arati continuarea, fiindca te asigur ca toti cititorii tai isi doresc acest lucru.. Felicitari pentru talentul tau de a scrie si a trece peste anumite lucruri !

    RăspundețiȘtergere
  41. Irina,aceste 2 volume m-au lasat fara rasuflare timp de 2 zile si 2 nopti...am ramas flapata de pasiunea sufletului tau si as vrea foarte mult sa aflu continuarea...vreau sa stiu daca apare volumul 3...????

    RăspundețiȘtergere
  42. IUBIREA ne uneste intr-o suflare a UMANITATII, facandu-ne sa fim si alaturi de IRINA....Dupa lecturare acestei povesti de dragoste,parca ma simt in convalescenta.... Irina, lasa iubirea sa se reverse peste noi, prin tine....prin noi...TE IUBIM....IUBIM....

    RăspundețiȘtergere
  43. Te rog Irina, scrie un al 3-lea volum!!Iti iubesc cartile <3 sunt trista ca nu stiu ce se intampla in cel mai frumos triunghi(Robert-Tu-Matei), si in acelasi timp fericita pt ca povestea ta ma facut sa visez! Scrii superb, sa nu te lasi niciodata de acest sublim obicei, sa scrii despre orice si oriunde. multi nu mai apreciaza cartile dar ele sunt cele mai bune "filme" pe care le poti "vedea" vreodata! Iti multumesc pt povestea ta superba, te apreciez mult pt forta pe care o ai sa infrunti orice problema si sper ca voi fi si eu la fel de puternica ca tine! :*

    RăspundețiȘtergere
  44. Draga Irina,te iubesc foarte mult!!!! Aceste 2 volume m-au facut sa pling,sa traiesc cu fecare personaj,sa tremur si eu alaturi de ei ,sa iubesc si eu atit de mult ca ei ... Esti bravo pentru tot ce faci!!! "FLUTURII" sunt viata mea,iar aceasta carte nu o voi uita niciodata. Eu as vrea foarte mult ca sa scrii si al 3 vol. finalul, eu mi l-as inchipui pe Robert alaturi de tine,fiindca el te iubeste mai mult decit tu te iubesti pe tine!!!!! TE IMPLOOOOR sa scrii si al trei'lea volum .. ESTI BRAVOOOO!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. Vreau sa cred ca iti apreciezi cititorii...VREM VOLUMUL 3,te rooog!

    RăspundețiȘtergere
  46. Am citit această carte pe nerăsuflate... Nu credeam că vreodată o poveste o să mă impresioneze atât de mult precum această poveste a făcut-o. Îmi doresc din tot sufletul să aflu finalul poveștii de dragoste a Irinei, oricum ar fi acesta, trist sau fericit, deși îmi doresc ca Irina să fie fericită.

    Vă admir curajul pe care l-ați avut să ne împărtășiți o asemenea experiență de viață. Vă rog să nu ne lăsați cu această nedumerire, de a nu ști finalul minunatei și tristei povești de dragoste. Așteptând cu nerăbdare volumul III, vă trimit cele mai bune gânduri.

    RăspundețiȘtergere
  47. Help!!!Imi lipsesc 2 pag din vol 1 129-130 😭.Am inceput sa o citesc in seara aceasta si nu ma pot dezlipi de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog sa suni la editura For You si iti va trimite o alta carte, fara costuri suplimentare din partea ta. Din pacate aceste erori de tipar se intampla datorita tirajului mare in care se tipareste cartea...
      Multumim de intelegere!
      Telefon Editura For You: 0724212690 – 0724212695

      Ștergere
  48. Vai ,draga Irina,cele doua volume sunt foarte bune , dar intrebarea mea este daca tu ai trait aceasta poveste de dragoste?

    RăspundețiȘtergere
  49. Chiar vrem vol. 3!Scrieti minunat!

    RăspundețiȘtergere
  50. Va admir din toata inima . Nu m-am putut dezlipi de cartile "Fluturi " si in 2 zile am terminat ambele volume .. Sunt superbe si sper ca va aparea si al III- lea .

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna,Irina! Am citit cele 2 volume cu mare drag si multa emotie!!! Am dat pagina cu pagina cu sufletul la gura si am ramas surprinsa de final!! Cu totii ne dorim o continuare..
    Volumul 3 ar fi cel mai asteptat si cel mai potrivit sa aflam ce s-a intamplat cu personajele tale.. Irina si Robert. Te apreciez enorm , regasindu-ma in cartea ta si cu siguranta multe tinere s-au regasit! Esti nascuta pt a scrie ! Te imbratisez cu drag ❤

    RăspundețiȘtergere
  52. Hey desi am 13 ani cartea asta m-a fascinat extrem de mult vreau doar sa intreb dac veti tiparii si volumul 3 pentru ca e poveste foarte foarte frumoasa te pup Irina 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  53. Acum fix 5 minute am terminat volumul II. Desi am 15 ani, m-am indragostit nebuneste de aceasta carte! Sper din tot sufletul sa apara si volumul 3. - Alina Ioana Radu din Piatra Neamt

    RăspundețiȘtergere
  54. Cu siguranta "fluturii" tai o sa ramana una din cartile mele de suflet....E a patra oara cand le citesc din scoarta in scoarta.Ar fi trebuit ca deja sa apara volumul 3 si iti spun si de ce.Sunt convinsa ca toti cei care au citit cartile spera ca tu sa-l fi iertat pe Robert si povestea sa mearga mai departe.Si nu pentru ca ne plac noua finalurile fericite ci pentru ca din randurile tale am inteles puterea ta de de a ierta oamenii.Ne-ai lasat probabil sa proiectam continuarea...fiecare dupa propriile nevoi sufletesti.Nu stiu (doar banui) deznodamantul.As vrea sa cred ca e ca in basme:iubirea invinge intotdeauna...Dar viata e asa cum ai descris-o in carte:mereu imprevizibila.Si aproape de fiecare data iubirea nu e de ajuns.Asa ca indiferent de deznodamant,asteptam continuarea povestii.

    RăspundețiȘtergere
  55. Intr-adevar finalul este incert..dar la inceputul primului volum apare robert la brasov cu ocazia craciunului si irina isi spune ca se iarta dormind amadoi..at ea incepe sa isi povesteasca viata din cei 5 ani ce trecusera..asadar pleaca de la snagov si il primeste pe robert in casa ei dupa ce aflase adevarul de 'prietenul imaginar'..cartea este superba..

    RăspundețiȘtergere
  56. Sunt un om si atat. Am citit cărtile tale. Parcă eram influențată de cartea ta deoarece tot ce scria pe acele coli de hartie, fara sa vreau, simteam acele sentimente, parcă le trăiam eu. Si nu numai pentru prima data cand am citit aceste carti, ci si a doua oara si a treia oară... Pentru ca ,, o carte este viata celui care a scris-o. Si-a pus in ea sentimentele, gândurile, munca si iubirea. Cărtile trebuie tratate cu respect, ele reprezentand însusi sufletul autorului lor..." Si ca orice alta persoana care ti-a citit cartea, as dori sa intreb daca va aparea sau nu al treilea volum.

    RăspundețiȘtergere
  57. O carte minunata.vrem vol 3,ar fi pacat sa ne lasi doar cu atat.ai talent.vrem mai mult!te pup

    RăspundețiȘtergere
  58. DA!!!!! VREAM VOLUMUL 3!!!!!! MĂCAR SĂ ȘTIM CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ROBEEERT!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  59. Adunand timpul in care am citit ambele volune ar fi vre o 12 ore din 2 zile . Este implosilil sa nu adori aceasta poveste. Pentru mine un final fericit ar fi sa fii alaturi de Robert cred in iubirea adevarata! Tocmai am terminat volumul 2 si sunt ratacita inca printre randurile cartilor tale. Mi asi dori foarte mult un al treilea volum dar cu final fericit , dacă nu va fi cu putiinta va fi sigur in mintea mea unde vei fi inconjurata de iubirea lui Robert si de dragostea voastra inocenta! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

    RăspundețiȘtergere
  60. Volumul 3? Abia îl aștept

    RăspundețiȘtergere
  61. Am terminat de citit ambele volume in 2 zile...in urma cu aprox o luna. Dar ma trezesc mergand pe strada si acum, gandindu-ma in continuare la randurile din aceste volume. .. ajunge atat de aproape de suflet de parca Irina si povestea ei chiar sunt intotalitate reale ,parca imi este prietena si astept sa ma sune sa imi spuna ce s-a mai intamplat :)

    RăspundețiȘtergere
  62. In inima mea cartea Fluturi are un loc special pentru ca in paginile ei ma regasesc. Nu-mi vine sa cred, parca un magician a privit in sufletul meu si mi-a descris gandurile, emotiile, viata. Sper ca in curand sa apara si vol. 3 si imi doresc mult ca Irina sa ramana cu Robert pentru ca, nu-i asa? dragostea trebuie sa invinga intotdeauna.
    Draga Irina Binder, cred ca esti o persoana minunata si iti doresc sa fii fericita!

    RăspundețiȘtergere
  63. Am citit ambele volume din cartea "Fluturi "m-a fascinat ft mult astept cu nerabdare vol 3 :)

    RăspundețiȘtergere
  64. Cine este Robert? Am inteles ca este leit Eddie Cibrian, insa arata ne macar o poza...

    RăspundețiȘtergere