Nimeni...



Viaţa este suma opţiunilor noastre.”
- Albert Camus


Nimeni nu știe câte lacrimi se pot ascunde după un zâmbet senin și cald, pentru că nimeni nu știe că de multe ori ai nevoie de o mască fericită pentru a îndrăzni să înfrunți lumea.
Nimeni nu-ți cunoaște suferința și nimeni nu are cum să ți-o înțeleagă cu adevărat, pentru că nimeni nu trăiește în locul tău.
Nimeni nu știe ce încărcătură grea porţi în suflet și de aceea orice nimeni te va împovăra fără milă cu greutăți nemeritate.
Nimeni nu știe că adormi noaptea chinuită de frământări și că ziua nu-i decât o prelungire a coșmarurilor de peste noapte.
Nimeni nu se bucură pentru fericirea ta așa cum te-ai aștepta, de aceea este mai bine să-ți împărtăşeşti fericirea numai cu cei foarte apropiaţi, astfel ca nimeni altcineva să nu știe, pentru că alţi nimeni te vor invidia şi vor îndrepta asupra ta gânduri răutăcioase.
Nimeni nu știe că îți trebuie foarte puțin ca să fii fericită, pentru că orice nimeni trăiește cu impresia că ai aceleași așteptări și aceleași valori ca și el, însă nu este aşa: tu ai înţeles că îţi trebuie foarte puţine lucruri ca să fii fericită deoarece tu te mulţumeşti sincer cu ceea ce ai.
Nimeni nu își poate da cu părerea în mod justificat despre tine, pentru că nimeni nu te cunoaște cu adevărat – și totuși orice nimeni trăiește cu impresia că știe destul despre tine încât să te judece şi să îţi pună la îndoială alegerile și motivele inimii.
Nimeni nu știe că pentru cineva anume tu însemni totul, pentru că unii știu doar că pentru ei tu nu însemni nimic.
Nimeni nu știe că, între cât de mult poți și cât de mult vrei să arăți, este o mare diferență.
Nimeni nu va pune nevoile tale pe primul loc, dar orice nimeni va avea pretenția ca tu să pui nevoile sale pe primul loc.
Nimeni nu știe că doar un suflet curat te poate vedea curat, pentru că aceia care au noroi în suflete n-au cum să vadă limpede.
Nimeni nu știe că, din mulţimea de prieteni care te înconjoară uneori, poate că niciunul nu îți este prieten cu adevărat, ci doar o cunoştinţă care se laudă cu amiciţia ta.
Nimeni nu remarcă faptul că exiști decât numai dacă ieși în evidență cu ceva neobişnuit... Aşa se face că nimeni nu va observa când vei face o faptă bună, dar o lume întreagă va fi cu ochii pe tine și te va arăta cu degetul atunci când vei greși.
Nimeni nu știe că, pentru a-şi câştiga privilegiul de a vedea profunzimea şi sinceritatea sufletului tău, are nevoie tot de un suflet sincer, de aceea te va acuza de nesinceritate atunci când îți vei proteja secretele și fragilitatea sufletească.
Nimeni nu știe cât și cum iubești, pentru că nicio iubire nu seamănă cu cealaltă și pentru că nu orice nimeni este capabil să iubească.
Nimeni nu îți înțelege nevoia de afecțiune și dorul de cineva drag, așa cum nu îți înțelege nici nevoia de singurătate și de izolare.
Nimeni nu știe că nu aștepți nimic de la nimeni, dar că totuși ai fi atât de fericit să primești măcar puțin din ceea ce meriți. Şi fără să ţi se ceară ceva în schimb.
Nimeni nu știe că, deși prăbușit la pământ, te poți ridica fără niciun ajutor pentru că prea puţini vor sări să te ajute fără să le ceri, iar alți nimeni vor trece indiferenţi pe lângă tine, lăsându-te pe jos. 

Aceşti nimeni, cu chipuri nesincere sau fără chip, ascunşi de cele mai multe ori în spatele monitoarelor, vehemenţi apărători ai moralităţii de doi bani, sunt cei care te critică fervent şi care îşi fac un ideal în viaţă din a­-ţi arăta cât sunt ei de buni, iar tu de slabă, cât sunt ei de sfinţi, iar tu de păcătoasă.

Nu-i lua în seamă. Ei sunt... nimeni. Trăieşte-ti viaţa frumos, autentic, departe de privirile lor iscoditoare sau de interesele lor ascunse. Fii sinceră cu tine însăţi şi, chiar dacă vei mai cădea uneori la examenele vieţii, atâta timp cât vei rămâne fidelă principiilor tale nu vei pierde niciodată.


Fragment din Cartea Insomnii

http://bit.ly/Insomnii-BinderIrina



93 de comentarii

  1. so true!i like you!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ps.suntem prietene pe fb:)

    RăspundețiȘtergere
  3. si totusi,multi cred ca stiu totul despre tine....

    RăspundețiȘtergere
  4. Te pup, Denisa, ma bucur de cunostinta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Geanina, oamenii cred ca stiu despre tine totul, dar habar nu au cine esti, ce iti doresti. Ei te aseamna cu persoana lor, cred ca ai aceleasi vise, aceleasi frustrari, aceleasi dorinte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarat graiesti irina. Foarte frumos.
    Imi place mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc dragii mei anonimi!
    Dar m-as bucura sa treceti un nume, sau nickname, asta doar ca sa va pot recunoaste atunci cand comunicam ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti superba Irina,oare noi ne cunoastem?

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, Anonim! Nu stiu daca ne cunoastem ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. IN ACEST COMENTARIU MA RECUNOSC.NIMENI NU STIE CE ESTE IN INIMA ,NIMENI NU STIE CIND RID S-AU CIND PLING,DAR FOARTE MULTI MA VORBESC.DAR EU NU VREAU DECIT SA PRIMESC CEEA CE MERIT.PUTINA LINISTE,SI DACA SE POATE PUTINA FERICIRE.DAR NU E POSIBIL,PENTRU CA CEL DE LINGA MINE MEREU SPUNE CA SUNT SUNT DEFECTA,CA EL ESTE PERFECTIUNEA INTRUCHIPATA SI EU NICIODATA NU MA VOI RIDICA LA NIVELUL LUI.TOT TIMPUL A CERUT IMPOSIBILUL DAR NU A OFERIT NIMIC IN SCHIMB.ASADAR ACEST OM DE LINGA MINE NICIODATA NU VA INTELEGE CE ESTE IN INIMA MEA, DAR MEREU VA SPUNE CA EL STIE TOT CA INTOTDEAUNA SI NICIODATA NU VA INTELEGE CIT SUNT DE SINGURA.CU DRAG EU.NOI AM VORBIT PE FACEBOOK.SI CRED CA ITI DAI SEAMA CINE SUNT.SI STII SI DE CE NU IMI DAU NUMELE.TE PUP.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NICIODATA sa nu te subapreciezi...!!! Iubeste-te tare mult pe tine intai si intai de toate (ti-o spune chiar Divinitatea ,,....sa iubesti....si pe aproapele tau ca PE TINE insusi,, ) Si nu te ascunde , mai sunt multi ca tine , comunica si te vei elibera.....Imbratisez !!!

      Ștergere
  11. Stiu cine esti, draga mea prietena! regret ca nu primesti ceea ce meriti. se pare ca asa e in viata, unul ofera mereu mai mult, altul nu ofera nimic in schimb. cunosc astfel de oameni, absurzi, rupti de realitate si indepartati de esential... si culmea e, ca au alaturi oameni de calitate!
    orice ar fi, nu uita ca tu esti un om extraordinar, prin ceea ce esti si ce faci! toata admiratia si dragostea mea pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  12. aici ma regasesc complet...
    foarte frumos...esti extraordinara

    RăspundețiȘtergere
  13. TOT LA FEL MA REGASESC SI EU IN ACEST COMENTARIU SI CITA DREPTATE AI. SI TU IRINA ESTI UN OM MINUNAT DAR AS VREA CA MULTI SA STIE LUCRUL ACESTA.TE PUP SI ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME.EU SINT /ARGENTINA DE PE HI5/.

    RăspundețiȘtergere
  14. A fi ocupat este legitimația omului modern.Citesc,ascult muzica,dansez,merg la plimbare ma ingrijesc ca nimic sa nu lipseasca celui de langa mine..deci sunt ocupata, ca și voi, am treburi, sunt importanta,cel putin pentru mine..Si ca sa am o ocupatie permanenta ma folosesc de unghii si par..ca doar pentru asta ne-au fost date!!! Multumesc Irina..!Am citit aproape tot ce ai scris in 'PATRATICA TA" de pe www.irinab.com..Am ce invata .Ica(Hi5)

    RăspundețiȘtergere
  15. Va multumesc mult, doamna Argentina, e o surpriza placuta sa va am alaturi aici!
    Va doresc numai bine si va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Ica, ma simt onorata sa va am oaspete in patratica mea!
    Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  17. ma bucur k am descoperit acest blog.imi plac posturile tale!

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi place ca nu e forma fara fond. Suna bine si chiar ai ceva de zis :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Interesant....imi place blogul tau,Dana.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nimeni! Pentru ca nici macar Dumnezeu nu ne-a creat roboti! ne-a lasat liberul arbitru!

    RăspundețiȘtergere
  21. foarte adevarat.imi place blogul tau

    RăspundețiȘtergere
  22. Postarea ta m-a ajutat foarte mult. ma regasesc in ea. "Nimeni nu are dreptul sa iti judece alegerile si ratiunile inimii. " -> situatia in care ma aflu. "Nimeni nu stie cat si cum iubesti, pentru ca nicio iubire nu seamana una cu cealalta." ...dar oare nici macar el nu stie? Felicitari pt. postare si pt. blog! Foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nimeni si nimic ... pentru ca fiecare e unicat...in felul lui. Salutari tuturor ,din Oradea

    RăspundețiȘtergere
  24. Superb blogul tau. Se vede ca scrii din suflet. :*

    RăspundețiȘtergere
  25. It's so true!...
    ps: Ovidiu cu ciorba de somn :-))

    RăspundețiȘtergere
  26. foarte frumoase cuvinte si adevarate

    RăspundețiȘtergere
  27. Ai dreptate, pana la urma ce e omul ? e o umbra care apare putintel si apoi dispare..

    RăspundețiȘtergere
  28. sal....sa stiti ca si eu ma regasesc in cele scrise mai sus,asta este adevarul unul daruieste prea mult iar celalalt isi bate joc si nu e corect asa,dar asta este viatza cu rele cu bune....viatza merge inainte si traita din plin ....su stima florin

    RăspundețiȘtergere
  29. De doua zile citesc ...cate ore pot ...cat mai multe...si plang....si zambesc ...si mor si inviu iar...si toate aste TU le faci POSIBILE ...ITI MULTUMESC COPIL DRAG!!!Alina T. Resita

    RăspundețiȘtergere
  30. Intotdeauna m`au intrigat reactiile oamenilor vis a vis de ceea ce vreau sa fac...Sunt o persoana deschisa si imi place sa impartasesc celor din jurul meu ceea ce simt si ceea ce imi propun sa realizez...Sentimentul de dezamagire pe care l`am avut de fiecare data a fost parca echivalentul unui deja vu pt ca tot timpul ma loveam de raspunsuri de genul:"Da de ce?,Mai bine mai astepti,O sa iti poti permite asta?,Ai grija ca risti prea mult!"M`am saturat!Urlu eu si chinuitul de suflet din mine!!!Prea putini au fost cei care m`au incurajat spunandu`mi:"Bravo te admir si multa bafta!"De ce?De ce voi oamenilor sunteti atat de invidiosi pe fiecare gura de aer pe care o trag in piept?De ce trebuie sa fiu criticata mereu atunci cand geanta mea nu se potriveste cu pantofii?Ca am culoarea buzelor rosii in plina zi?Asa am simtit!Traiesc intr`o tara democratica si nu vreau sa fiu judecata pt ceea ce fac si ce sunt atata timp cat nu afecteaza pe nimeni in jurul meu!Imi vine sa plang cateodata,ma cuprind tot felul de sentimente care se impletesc in diferite stari si cu toate astea sunte atat de fericita Irina...Sunt fericita ca ma trezesc in fiecare dimineata,ca Dumnezeu ma ajuta si nu ma lasa atunci cand simt ca nu mai pot si sunt fericita ca existi tu si ca in sfarsit am gasit pe cineva care nu citeste doar printre randuri ci si intelege ceea ce spun si simt...Cu tot respectul Butnariuc Claudia:-),asta ca sa stii ca sunt eu tot cea de pe facebook care iti spunea acum cateva zile ca se bucura de "prietenia ta":-)!

    RăspundețiȘtergere
  31. oh, ce frumos, real si trist! te rog sa mi dai un id. multumesc! iuliana

    RăspundețiȘtergere
  32. Esti primul om ce nici macar nu il cunosc personal dar care imi transmite gandurile ei ca si cand sunt ale mele,caci de fiecare data cand citesc cate un gand de al tau,am un deja-vu,caci acele vorbe ale tale spuse din si cu suflet,mi-au trecut si mie prin cap de mii si mii de ori.....Tot ce scrii,face parte din fiinta mea,eu o femeie,mama,fiica,prietena,simt lucrurile pe care le simti si tu!Multumim ca existi si faci ceea ce faci!!Te pup!Daniela-Cta

    RăspundețiȘtergere
  33. Ai mare dreptate, din pacate unii dintre noi realizam tarziu ca prieteni adevarati ne suntem chiar noi insine, rar gasesti pe cineva, un suflet pereche sa-ti fie confident! Te imbratisez si ...fug sa mai citesc ceva frumos semnat Irina, cu drag Eva

    RăspundețiȘtergere
  34. frumos..bravo :*:*:*:*:*:

    RăspundețiȘtergere
  35. it's amazing..:)foarte frumoase gandurile tale..

    RăspundețiȘtergere
  36. Cat de adevarate pot fi cuvintele acestea.. :D

    RăspundețiȘtergere
  37. patrunzator si adevarat..din pacate...foarte frumos spus...succes mai departe!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Fiecare paragraf are o semnificatie aparte din fiecare invatam si traim realitatea.Imi plac pt ca e frumos. Mult succes pe viitor!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. iti invidiez stilul asta de a te exprima atat de clar si de profund, si te admir, felicitari

    RăspundețiȘtergere
  40. Sunt scrieri adunate din mult suflet si trairi, un stil deosebit, care vine din adancul inimii...Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  41. Este foarte adevarat tot ceea ce ai scris tu acolo mai sus,cum s-ar zice ai pus punctul pe I!Ai un stil aparte de a scrie si-mi place faptul ca ma regasesc in multe texte de ale tale,cum banuiesc se-ntampla cu multi.Sunt exact cuvintele pe care le simt,dar nu am curajul sa le scriu,ori sa mi le recunosc,ori sa invat din ele.

    RăspundețiȘtergere
  42. Cind citesc aceste cuvinte e k si cum cineva a vorbit din interiorul meu nu-mi vine sa cred k esti adevarata, chiar esti? imi semeni atit de mult...credeam k cei din jurul meu sint k mine un om bun dar m-am inselat am fost un sok kind am deskoperit adevarati oameni...e k un kosmar sa-i vezi kit de prefakuti sunt, iti rid in fata k tu sa-i deskoperi de fapt kine sunt sunt k niste masti zimbitore...esti nemaipomenita iti multumesc k exsisti, imi esti k un balsam ce-mi vindeka sufletul ranit de oamedi rai. SANATATE SA-TI DEA D-ZEU. K DRAG SIMONA.

    RăspundețiȘtergere
  43. Mi-asi dori sä te ascunzi in spatele unui nume,tot ce scrii seamänä pinä la ingemänare cuI.Vulpescu,chiar dacä scrii cä nu ai citito.Fä o probä,cine stie,poate te regäsesti in scrierile iei,sau poate esti chiar ia ?????

    RăspundețiȘtergere
  44. nu mai mai opresc din citit...minunat !!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. si totusi cineva stie....
    multe dintre ce nimeni nu stie...
    DUMNEZEU nu e nimeni...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le stie pe toate, chiar si pe cele de care noi nici macar nu suntem constienti.

      Ștergere
  46. Ma regasesc atat de mult in ceea ce exprimi. Exista un aspect (pozitiv) in care nu ma regasesc desi mi-ar placea foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  47. Cine scriu cu atata sinceritate nu poate sa fie decat un deosebit.Imi pare foarte bine ca te-am descoperit. Continua sa scrii eu am sa caut sa nu mai fiu lenesa, sa intru si in weekend sa fiu la zi cu ce simti tu...ce simtim noi. Te imbratisez cu tot zbuciumul marii si linistea cerului albastru...

    RăspundețiȘtergere
  48. Cat adevarti in aceste cuvinte... nu stiu cum a putut bifa cineva "nu imi place".

    RăspundețiȘtergere
  49. Nu ma satur citind tot ce scrii pe blog si pe facebook ,citesc si recitesc de parca as dori sa nu-mi mai iasa din minte cuvintele tale .Poate am sa primesc de la Mos Craciun cartea ta Fluturi daca nu se va intimpla asta ( m-a intrebat ce- imi doresc )am sa o cumpar eu in luna Ianuarie .
    Cu multa admiratie pentru tine si mult respect pentru tatal tau care a contribuit la ceeace esti tu astazi un OM minunat cum nu am crezut ca exista.
    Iuliana Daniela Carmaciu

    RăspundețiȘtergere
  50. M-au emotionat pana la lacrimi aceste cuvinte. Este exact ceea ce simt eu si niciodata nu am reusit sa descriu in cuvinte. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  51. Trist...dar adevarat! Felicitari pentru tot ce ati scris,sunteti o persoana deosebita! Craciun fericit va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  52. Fericit sufle tău,cînd eşti ascultată şi citită de toti!Succes Irina incontinuare!

    RăspundețiȘtergere
  53. Aceasta e Irina şi cugetările ei înţelepte,eu nu mă regăsesc în totalitate în cele de mai sus,dar pot spune cu dragă inima că e mai dulce suferinţa din dragoste,decît suferinţa din boală ori a vreo neîmplinire materiala!Succes Irina pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  54. Adevarat,atat de adevarat din pacate!!!!felicitari pt aceste ganduri,le-am trimis si eu la peste 7000 de prieteni ai mei FB!!zi frumoasa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. De ce oare ne contopim cu gandurile si scrierile tale? Ganduri bune Irina de la un om careia ii picura lacrimi atunci cand iti citeste postarile. Astept sa citesc si urmarea carte ce va veni dupa Fluturi! LumiAp

    RăspundețiȘtergere
  56. Irina, ca de obicei, imi incanti sufletul cu gandurile tale. Si cat de adevarat spui...Iti doresc tot binele din lume si bafta in continuare in tot ceea ce faci si ai de gand sa faci! Pupici din suflet, Diana G.(FB)

    RăspundețiȘtergere
  57. Ar trebui sa stim ca cei care judeca fara sa cunoasca, umilesc fara sa stie ce inseamna
    umilinta,condamna fara sa cerceteze,urasc din neputinta de a iubi....sunt doar niste entitati ratacite,pierdute in propria lor nicmicie.

    RăspundețiȘtergere
  58. Imi place foarte mult ce scrii si ma regasesc in ceea ce scrii.Pana sa descopar acest blog am crezut ca eu am o problema si ca traiesc intr-o lumea a mea....insa constat ca nu sunt chiar singura in lumea asta a mea si nu am nicio problema...singura problema e ca cei din jur ma vad altfel pentru ca imi place sa visez frumos si mai ales sa traiesc frumos.Pacat ca nu sunt mai multi oameni ca tine.Felicitari pentru tot ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  59. Mai greu este cand nimeni nu este langa tine si simti ca iti vine sa urli .. dar nu poti pentru ca te abtii ..
    atunci cand gasesti un prieten .. care sa te asculte si care sa fie langa tine.. parca totul devine.. perfect,te ajuta si .. e mereu langa tine ..

    RăspundețiȘtergere
  60. Atat de mult adevar spus atat de clar!

    RăspundețiȘtergere
  61. Foarte interesant si adevarat ..uhhh

    RăspundețiȘtergere
  62. cuvinte care nimeni pana acum nu prea au avut curajul , ai scris atat de frumos, adevarat si cu sentiment profund...

    RăspundețiȘtergere
  63. acest ”nimeni”...este de fapt parte din noi si noi sintem parte din el...mereu vom fi ”nimeni” pentru cei din jur ...mereu vor fi ”nimeni” pentru noi...

    RăspundețiȘtergere
  64. da ai mare dreptate Mariana
    vom fi nimeni pentru cei din jur
    dar putem fi cineva pentru Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  65. Doamne, cat adevar in cuvintele tale !

    RăspundețiȘtergere
  66. Cu siguranta si eu sunt un ,,nimeni" pentru ,,nimeni"-DOARE.

    RăspundețiȘtergere
  67. minunat scrii irina; e ca un balsam pt. mine

    RăspundețiȘtergere
  68. Irina esti ca o voce interioara.Cred ca sunt multi(ca si mine)care simt asa dar nu stiu sa se exprime,sa vorbeasca,sa scrie asa cum o faci tu.Eu una iti multumesc ca scrii si calmezi spirite,reinvii sperante,trezesti amintiri si sentimente de care poate imi era dor.

    RăspundețiȘtergere
  69. Te citesc cu drag , acum !!! .... apoi te adaug cu si mai mare drag , in blogroll !! ;)

    RăspundețiȘtergere
  70. Trist...dar adevarat !!!!ma regasesc:(....

    RăspundețiȘtergere
  71. Ma regasesc in cuvintele tale...ai atata expresivitate si atata coerenta in ceea ce scri. Mulțumesc ca exiști si ca poti pune adevaruri traite de noi multi, atat de frumos in cuvinte. Pe mine m.ai facut sa conștientizez f.multe lucruri si sa imi dau seama ca de mine depinde viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  72. Foare frumoasa definitia !!! "Nimeni" imi este greu sa cred ca nu sunt persoane care simt asta , dar cu siguranta multi dintre voi sunteti "PATETICII " crezand ca aceasta definitie va caracterizeaza , toate lucrurile se intampla cu un motiv iar pasul ce trebuie făcut mai departe nu este imposibil ci incapatinat , de cate oroi ati spus "NU POT" si asata sa intamplat pentru ca nu , "Am Vrut"

    RăspundețiȘtergere
  73. Foarte frumos :) si cat se poate de adevarat in aceste randuri chiar si orice om se poate regesii :)

    RăspundețiȘtergere
  74. ai scris atat de frumos despre lucrurile astea rele incat le-ai facut mai frumoase. felicitari, esti f talentata!

    RăspundețiȘtergere
  75. atât de profund...vreau să știi, dragă Irina că tomai am terminta de citit FLUTURI și mi-a plăcut mult...Spun despre ea oricui am ocazia...Te felicit ți totodata îți mulțumesc frumos pentru aceste gânduri atât de frumoase....Succes pe mai departe!!!

    RăspundețiȘtergere
  76. E minunat de frumos ceea ce scrii,cum scrii,felicitari !!....ma regasesc in multe din scrierile tale....parca as citi intr-o oglinda visele mele,cuvintele mele,gandurile mele....fie ca Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu tot ceea ce ai tu nevoie,suflet sensibil !!

    RăspundețiȘtergere
  77. Foarte real si trist în acelaş timp, mare păcat că toţi au impresia ca ne cunosc si totuşi ei nici măcar numele nu ni-l știu... Madalina.

    RăspundețiȘtergere
  78. Foarte frumos si din pacate atat de adevarat...dar totusi, exista un om care face exceptie din acesti "nimeni"! persoana care gazduieste sufletul tau pereche! Acea persoana care stie daca razi sau daca plangi in spatele unui zambet, acea persoana care te sustine atunci cand ai nevoie, care te ridica atunci cand cazi, acea persoana care te cunoaste mai bine de cat te cunosti tu insati, acea persoana care stie sa te faca sa ii dai tot mai mult si iti da de fiecare data inzecit inapoi!... si pot sa spun ca nu este o utopie! chiar exista acea persoana, totul e sa o gasesti!
    Anda

    RăspundețiȘtergere
  79. Superb articolul, te rog sa imi permiti sa il public pe pagina mea de fb cu mentiunea ca am sa specific autorul aricolului
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  80. Multumesc pentru acest articol! M-am regasit complet!

    RăspundețiȘtergere