Zece produse cosmetice pe care le-aș folosi toată viața



După ce am postat pe facebook o poză cu un test pe care l-am făcut ca să testez trei serumuri pentru ten (postarea o puteți vedea aici 👉 postare facebook ), am primit foarte multe comentarii și mesaje în care am fost întrebată ce produse cosmetice folosesc, care sunt preferatele mele și mi s-au cerut tot felul de recomandări. Insist asupra faptului că produsele cosmetice trebuie alese în funcție de nevoile fiecăruia, dar pentru că mi s-a cerut, am alcătuit o listă cu câteva produse pe care eu le folosesc de mulți ani și la care nu aș renunța vreodată. Pot spune că sunt produsele mele preferate și le-aș recomanda oricui. 
Nu voi face câte o recenzie fiecărui produs în parte, dacă vă interesează să aflați detalii despre vreunul dintre produsele recomandate de mine, puteți da click pe poza produsului respectiv și veți ajunge pe site-ul de unde îmi cumpăr eu acel articol și unde veți găsiți toate informațiile necesare despre el. 


Am început lista de recomandări cu uleiul demachiant Chanel huile démaquillante anti-pollution pentru că este podusul care mi-a salvat rutina zilnică de îngrijire și asta pentru că nu mai am nevoie și de un demachiant de ochi, discuri demachiante și demachiant de ten, ci doar de acest produs. Cu câteva picături din acest ulei îndepărtez foarte ușor și rapid tot machiajul, mai ales tușul și rimelul care sunt rezistente la apă. Dacă prețul vi se pare descurajant, ar trebui să știți că un recipient vă ajunge câteva luni și că pentru demachiere nu mai trebuie să cumpărați nimic altceva. Se aplică doar cu degetele și se îndepărtează cu apă. 


Al doilea produs preferat de mine este Spuma de curățare Filorga . O folosesc dimineața pentru a mă spăla pe față, este extrem de blândă și lasă tenul curat și hidratat. 



Crema Cicaplast B5+ cred că ar trebui să o aibă oricine în casă. Pe mine mă ajută mult să "suport" serumurile cu vitamina C și mai ales retinolul (produse indispensabile în rutina zilnică de îngrijire, dar care, fiind prea puternice, pot produce disconfort și iritații). Este un produs absolut minunat, calmează, vindecă și hrănește pielea. 


Crema cu protecție solară Frezyderm Color Velvet Technology este, în opinia mea, cea mai bună și mai  complexă cremă cu SPF (și am testat câteva zeci de alte creme înainte să îi rămân fidelă). Este o cremă cu o textură foarte catifelată, nu este grasă, se aplică foarte ușor și are în compoziție pigment (se uniformizează frumos pe toate nuanțele de ten), deci după aplicarea ei nu mai este nevoie să se folosească și fond de ten sau pudră. Eu o folosesc doar când ies din casă, iar în casă folosesc celelalte creme (fără culoare) cu SPF de la Frezyderm.  



Pasta de dinți cu manuka nu concep să-mi lipsească din casă. M-a ajutat enorm în lupta mea cu paradontoza, mulți cititori mi-au mărturist cât de mult i-a ajutat în gingivite și afte, sper să citiți despre ea, să o testați și vă asigur că veți fi foarte mulțumiți. 



Sprayul oral cu miere de manuka este alternativa mea sănătoasă la apa de gură, dar și un real ajutor în imunitate (fiind cu miere de manuka cu mgo 400, are o putere antibacteriană mare). Îl port mereu cu mine și aplic câte un puf atunci când nu am posibilitate să mă spăl pe dinți.  


Gelul de duș SVR Topialyse l-am descoperit căutând un gel de duș blând, potrivit și pentru copii, dar și pentru adulți care au pielea sensibilă, atopică. Este minunat, un produs foarte delicat cu pielea, cu un parfum foarte plăcut. Eu îl folosesc și în locul săpunului lichid. 



Cu toate că am foarte multe creme de mâini, Loțiunea de piele Trixo Lind este și va rămâne preferata mea. Este o cremă pentru mâini muncite, pentru piele uscată și crăpată. Această cremă pătrunde foarte repede în piele, nu este grasă și totuși oferă o peliculă protectoare atunci când se lucrează cu substanțe apoase. Am scris despre ea și aici 👉 Loțiunea Trixo Lind și o recomand cu toată inima, este minunată! 



Dacă vă confruntați cu căderea, subțierea și rarefierea părului, vă recomand șamponul Crescina HFSC. Am testat multe produse de păr anticădere și regenerare, iar acesta s-a dovedit cel mai eficient. Iar pentru alopeciile severe aș recomanda și fiolele Crescina Transdermic 200 Re-Growth and Anti-Hair Loss . Am văzut rezultate foarte bune după folosirea lor.  
  



După ce am testat multe produse leave in (care nu necesită clătire), care să-mi hidrateze părul, să-l facă ușor de aranjat, să fie sănătos și strălucitor, am rămas fidelă Cremei hidratante pentru coafat Moroccanoil Hydrating. Este minunată, nu încarcă părul, miroase foarte plăcut, părul este disciplinat,  ușor de coafat și protejat. Dacă vă descurajează cumva prețul, poate ar trebui să știți că un asemenea recipient vă ajunge foarte mult timp, câteva luni. 

Cu speranța că aceste informații vă sunt folositoare, aștept cu drag și recomandările voastre, sunt interesată mereu să descopăr lucruri bune. 


Acesta nu este un articol publicitar, conține linkuri de afiliere. 


4 comentarii

  1. Confirm ca sprayul cu manuka este extraordinar! Pe mine m-a ajutat si sa nu colectez virusi, lucrez in spital.
    Si as recomanda si gelul pentru acnee tot de la manuka. Fiica mea il foloseste si i-a curatat foarte bine tenul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am comandat crema de maini trixolind la recomandarea ta si pot spune ca e cea mai buna crema de maini, repara pielea imediat si miroase super frumos. prima data am comandat varianta de 100 ml si dupa ce am vazut ce buna este am mai luat una mare de 500 de ml. iti multumesc mult pentru tot ce aflu de la tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Datorita tie am aflat de mierea de manuka si cu ea am reusit sa scap de stafilococ si sotul meu de helicobacter pylori!!
    Iti multumim si te rog sa mai scrii despre chestii bune cand mai descoperi.
    Sofia

    RăspundețiȘtergere
  4. Confirm că produsele Manuka sunt foarte eficiente, dar și crema de mâini. Mulțumesc pentru recomandări ! Vă doresc sănătate multă și sărbători liniștite!

    RăspundețiȘtergere