De ziua mea am lansat cartea INSOMNII!



Dragii mei, 

Astăzi, de ziua mea, vă anunț cu bucurie că am lansat cartea Insomnii, o carte pe care nu mi-am propus să o public, dar care, la fel ca şi volumul 3 al cărţii Fluturi, a fost cerută de voi, cititorii mei. 
Insomnii nu este doar despre mine. Este despre fiecare dintre noi, este despre trăirile pe care le avem fiecare, despre ceea ce suntem și ceea ce putem deveni, despre ceea ce avem și ceea ce merităm să avem. 
Dacă prin scrierile mele am reuşit să vă aşez un zâmbet pe chipuri, să vă smulg o lacrimă, să vă dau vreun răspuns la vreo întrebare, să vă dau puţină speranţă sau să vă ajut să vă reamintiţi cât de minunaţi sunteţi, atunci scopul meu este atins. 

Împreună cu Editura For You și cu Libris ne-am străduit să vă oferim această carte în perioada Sărbătorilor, exact așa cum v-ați dorit, să puteți avea cartea în perioada în care fiecare dintre noi găsește tihnă să citească și să reflecteze la aspectele importante ale vieții, când facem retrospective și ne facem visuri și promisiuni legate de schimbările frumoase la care sperăm. 

Şi, pentru că această carte nu ar fi existat fără oamenii minunaţi care au muncit pentru ca ea să fie publicată, doresc să transmit mulţumiri pline de recunoștință:
Editurii For You şi voi începe cu Doamna Monica Vişan - cea care a înfiinţat această Editură, pentru iubirea de oameni, pentru intuiția și curajul de a publica o autoare necunoscută.
Doamnei Camelia Soceanu - directoarea Editurii For You - un om excepţional care duce cu succes mai departe misiunea frumoasă pe care i-a încredințat-o Doamna Vișan.
Doamnei Carmen Radu pentru profesionalismul, răbdarea și calmul manifestate față de o autoare imposibilă ca mine. :) 
Celei mai frumoase echipe a Editurii For You, oameni dedicaţi şi adevăraţi profesionişti: Doamnei Ana-Maria Datcu, Doamnei Felicia Drăguşin, Doamnei Adriana Guţă, Doamnei Irina Scăunaş, dar și celorlalți angajați ai editurii! 

Vă mulţumesc vouă, prietenilor și cititorilor mei pentru că mi-ați rămas alături de atâta timp, pentru că sunteți buni cu mine și pentru că frumusețea sufletelor voastre mă determină să vă vorbesc mereu cu sinceritate, așa cum un om li se poate destăinui celor mai buni prieteni!

Când am publicat Fluturi volumul 3, împreună cu Libris am donat 3% din vânzările cărţii Asociaţiei Umanitare Dreptul la Viaţă Huedin, bani cu care s-a construit o casă pentru o familie care locuia în condiţii improprii, într-o şură. A fost un vis realizat, un proiect de suflet pentru care trebuie să le mulţumesc celor de la Libris, dar mai ales vouă, cititorilor mei. Fiecare dintre voi aţi contribuit la realizarea acelui vis. (Articol)

Ne dorim ca şi cu ocazia publicării cărţii Insomnii să realizăm un proiect frumos, de aceea vom dona 3% Asociaţiei Umanitare Dreptul la Viaţă Huedin, care va amenaja o sală de terapie pentru copiii cu Sindrom Down. 
Aceste proiecte dublează mereu bucuria publicării cărților mele.
Mulțumesc , Libris pentru sprijin și vă mulțumim vouă, celor care ne susțineți!

Cartea Insomnii se găsește deja în majoritatea librăriilor sau poate fi comandată aici: Comandă cartea INSOMNII, iar transportul este gratuit, prin curier (pe teritoriul României). 

Sper ca Insomniile mele să vă ofere emoții frumoase și să vă reamintească sau să vă confirme că sunteți minunați, ca meritați tot ce este mai frumos și că aveți o mare datorie față de voi înșivă: să fiți fericiți.

Vă mulțumesc tuturor și vă doresc să aveți numai insomnii frumoase!


Irina Binder


Irina Binder - Insomnii


41 de comentarii

  1. Felicitari!! deja am facut comanda. ce bucurie. La multi ani cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani! Îți doresc muultâ sănătate, fericire și să ai parte de muulte bucurii alături de cei dragi! ♡♡♡ Sorina

    RăspundețiȘtergere
  3. Complimenti, dar eu nu pot reusi sa am romanul cand vom ajunge in vacanta anul viitor il vom gasi?unde? Va multumesc, o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o raza de soare.Imi incalzesti sufletul.Te iubesc si sper sa te intalnesc intr-o zi.Datorita tie vad viata altfel,mi-am dat seama ce conteaza cu adevarat si ce nu trebuie sa pun la suflet.Te pup si te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am dat comanda, abia astept sa il savurez ca si pe fluturi.LA MULTI ANI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. La mulți ani cu drag 😘 Mă bucur pentru lansarea cărții, o voi citi cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vă mulțumesc cu tot sufletul, prieteni dragi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Irina te felicit cu ziua ta de nastere! iti doresc sa ai tot ce nu se poate cumpara cu bani si iti multumim din suflet pentru creatia ta.In citeva zile o sa fiu si eu omagiata me-as dori foarte tare sa achizionet cartea ,,Insomnii'' te rog sa indici un link unde se poate de comandat cartea cu transport in afara tarii noastre.PS: multumesc anticipat.La multi ani scumpo !!!!

      Ștergere
  8. La Mulți Ani,Irina.Sărbători fericite!

    RăspundețiȘtergere
  9. la multi ani...astept cartea cu nerabdare !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani!
    Te iubesc enorm si mereu!

    RăspundețiȘtergere
  11. La mulţi ani,suflet bun!
    O vreu și eu,cu dedicație!!

    RăspundețiȘtergere
  12. La mulţi ani,suflet bun!
    O vreu și eu,cu dedicație!!

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani fericiti cu multe realizari.

    RăspundețiȘtergere
  14. La mulți ani fericiti cu multe realizari!😘

    RăspundețiȘtergere
  15. Prutianu Mariana08 decembrie, 2016 23:05

    Fluturi, toate cele trei volume, au fost ,,devorate" de mine si colegele mele.Cred cu tărie ca si Insomnii va avea aceeasi soartă😘

    RăspundețiȘtergere
  16. La mulți ani! Abia astept să citesc si cartea asta...esti minunată si de fiecare dată reusesti să deschizi in mine orizonturi pe care nu stiam că le am. Mulțumesc si jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani!! Mulțumim frumos... că existati!

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi,multi ani frumosi...suflet frumos!!!daca ai stii cate vieti ai schimbat!!!...multumesc ca exiști😘😘

    RăspundețiȘtergere
  19. La Mulți Ani, Irina! Multa sănătate si numai bucurii iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Insomnii e cumva e continuarea volumului 3 din seria Fluturi?

    RăspundețiȘtergere
  21. SARBATORI FERICITE! Abia astept sa citesc cartea

    RăspundețiȘtergere
  22. Locuiesc în Anglia și as dori aceasta carte. Cum as putea sa o cumpăr ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  23. Ne-ai dăruit o carte daruindu-ne "Insomnii "conjugate in crâmpeie de clipe zabovite pe geana noptilor pana in zori.Succes,Irina! Fie ca Insomniile tale sa pătrundă in sufletele cititorilor tai!

    RăspundețiȘtergere
  24. LA MULTI ANI,suflet frumos,nobil,iubitor de oameni si implicit de DUMNEZEU,ce prin expunereile scrise în cuvinte magice,cu parfum de flori de câmp,trezesti senimente nobile de iubire autentica,în sufletele sincere,deschise spre semeni si punti de legatura sentimentale, între suflete calde,iubitoare de frumusetea IUBIRII ABSOLUTE NECONDITIONATE...
    Un week end de vis !

    RăspundețiȘtergere
  25. La multi ani! Multumim pt carte! Sarbatori binecuvantate sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  26. La multi ani magici,minunată Irina. Esti un înger printre noi, un îndemn la bunătate si puritate. Esti extraordinară! Te apreciez foarte mult. Să ai o viață fantastică la fel ca sufletul tău!

    RăspundețiȘtergere
  27. La multi ani minunati! Esti o minune! Multumim pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu m-am putut abtime si am intrat pe libris! Abia astept sa ajunga! Mult succes in continuare si iti multumesc ca iti impartasesti o bucatica din tine.. Nu multi au curajul si frumusetea ta!

    RăspundețiȘtergere
  29. Felicitari si la multi ani in intarziere.

    Eu nu sunt in Romania. Exista posibilitatea sa gasesc cartea pe internet?

    Ar fi o idee pretioasa sa pui un link unde se poate comanda online.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  30. Dacă cartea cuprinde lucrurile frumoase postate pe acest blog, atunci merită să o am. Sincer în primele 2 volume din Fluturi nu mi-au plăcut anumite lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  31. Înainte să citesc "Fluturi",nu am descoperit plăcerea cititului (având în vedere că am doar 13 ani).Când am descoperit "Fluturi",am citit primul volum pe nerăsuflate,apoi rugând-o pe mama să-mi cumpere celelalte 2 volume.Am citit toate trei volumele de vreo două ori.Vreau să-ți mulțumesc că mi-ai schimbat viața și percepția asupra ei.Ma bucur că ai lansat "Insomnii".Sper sa îmi placă.Succes incontinuare!!😊😉

    RăspundețiȘtergere
  32. Cadoul pe care l-am cerut de Crăciun! Este superba cartea!!! Va felicit si mi-aș dori sa scoateți câte o carte pe săptămana! Tot ce scrieți este pur si simplu de nedescris! Nu am cuvinte! Sunteți extraordinara!

    RăspundețiȘtergere
  33. Draga Irina, te rog sa nu te opresti din scris. Esti un dar minunat de la Dumnezeu.
    Am ajuns sa te iubesc, chiar daca nu te cunosc!
    Stay safe Irina! 😘💗

    RăspundețiȘtergere
  34. Dragă Irina, îți mărturisesc ca am terminat de lecturat insomniile tale...Un jurnal de sentimente și gânduri adunate în câteva zeci de pagini mi-au adus alinarea de care sufletul meu avea nevoie. Deși încă sufăr din mai multe motive emoționale ,cartea ta a reușit sa îmi amelioreze anxietatea și m-a mângâiat cu senasurile ei calde și profunde. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai oferit prin oprea ta, te admir și consider pe bună drepătate ca ești o persoana minunata! Mult succes în a împărtăși și alte gânduri frumoase oamenilor care au nevoie de tine!

    RăspundețiȘtergere
  35. Draga mea Irina, aștept cu nerăbdare sa citesc Insomnii chiar dacă momentan nu am posibilitatea de a procura acest roman! Ești o scriitoare minunata care îmi bucura sufletul prin ceea ce scrii!

    RăspundețiȘtergere
  36. Draga Irina , vreau sa îți spun ca te felicit pentru ziua ta de naștere , dar si pentru noua carte publicata . Doresc sa îți spun ca [,] cărțile tale m- au ajutat enorm . M-ai ajutat sa ma regăsesc , când mă simțeam incompletă. Iti mulțumesc din tot sufletul meu pentru tot ce scrii.💜💜

    RăspundețiȘtergere
  37. Salut Irina....de mult timp m-am pornit sa te scriu insa abia acum m-am decis.As vrea sa-ti spun ca te admir foarte mult anume prin faptul ca esti tu insati.Mi-a placut enorm cartea fluturi ,o aseman foarte usor cu viata mea. Am invatat multe si as dori sa mai scriii careva momente din viata,fiindca nu ma abtin sa le citesc.Voi astepta.

    RăspundețiȘtergere
  38. O carte pe care am citit-o cu o foarte mare placere. Mult succes in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere