"Cum e să fii Irina Binder?"



M-a întrebat cineva: "Cum e să fii Irina Binder?"
I-am spus că mi-nu-nat și că nu mi-aș schimba părerea chiar dacă toată lumea ar detesta-o pe Irina asta. Eu o iubesc, fiindcă o cunosc cel mai bine. Știu ce viață a avut, ce încercări, ce bucurii, ce necazuri, ce greșeli, dar și conjuncturile care au dus la înfăptuirea acelor greșeli. 
Eu cunosc mai bine ca oricine măștile pe care le-a purtat și eu îi cunosc cel mai bine intențiile. Cu toate acestea, eu am judecat-o cel mai mult pe Irina. Și eu am fost cea mai dură cu ea. Eu am iubit-o cel mai puțin și am urât-o pentru fiecare om care n-a iubit-o. Eu i-am făcut cel mai mult rău... Și cred că am pedepsit-o mai aspru decât ar fi făcut-o oricine. Până într-o zi... când am avut curaj s-o descopăr, când am înțeles că trebuie s-o iert pentru tot ceea ce nu i-a reușit, când am înțeles că am avut de la ea așteptări nerezonabile și că i-am cerut mai mult decât i-am oferit.
Știți cum e să fii Irina Binder? M i n u n a t . Iar cea mai frumoasă parte din tot ce înseamnă ea sunt oamenii care o iubesc. Voi. 








14 comentarii

  1. Irina. Deja stii, t s-a mai spus si o sa ti se mai spuna ca esti o persoana deosebita. Sunt putini astfel de oameni ca tine,ma refer la sufletul tau.Din cartile "Fluturi" am ajuns sa te cunosc mai bine, si am avut multe de invatat de la tine. Inspiri bunatate si generozitate. Dumnezeu sa te ajute in toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina, de ce postezi asa de rar?
    Stiu ca ai treaba, dar suntem cititori fideli

    RăspundețiȘtergere
  3. Florina Nisioiu28 iulie, 2016 16:50

    Draga Irina,

    Ma bucur ca ai ajuns la acceptare si apreciere de sine, asa si trebuie sa fie. Daca faci pace cu tine, vei avea puterea sa ai liniste si cu cei din jurul tau.
    O vara frumoasa iti doresc , cu multe drumetii pe munte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Câtă bunătate exprimă ochii tăi,Irina. Ai un chip atât de blând,care exprimă frumusetea sufletului tău! Esti minunată!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos si delicat ca cea mai fina floare..

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna doamna Irina Ma simt cea mai vinovata pentru ca as dori sa va scriu atat de frumos un adevarat mesaj de multumire apreciere care sa fie infinit cu toata dragostea pe care eu o port pt persoana dvs pentru tot ce sunteți. Pentru ca am avut sansa sa fiu contemporana cu dvs sa citesc sa va urmaresc zilnic sa ma motivati atat de mult cred ca e cel mai frumos si sincer sentiment ca un om sa iti fie sursa de feeicire si motivatie .Cred ca este cel mai clar exemplu ca fericirea nu depinde de nimic material doar de prezenta unor oameni in viata nostra .conexiunea dintre oameni dincolo de toate este cea mai importantă menire. Mi-ați inseninat zilele si mi-ați dat pofta de viata si dorința de a trai clipa si de a ma preocupa mai putin de lucrurile din jur grijile xare nu ne aduc frricirea .As spune multumesc dar as dori ca acest mulțumesc sa ajunga curand sa imbrace acel te iubesc precum in fluturi sincer si prietenesc pentru mine conteaza asta . chiar as visa sa am o prietena precum dvs si cand ai un vis ar trebui sa ii dai contur.Desi suntem prietene pe facebook si deja acest lucru este pentru mine un semn ca nimic nu este întâmplător ma simt cat un purice si pastrez acest *anonimat* incercand sa leg cateva idei din sufletul meu acolo unde aveti un loc special pentru a va transmite toata apreciere si stima pe care o port pt dvs.
    Sunteti un model pt noi toate.
    As avea curiozitatea desi aprope este confirmat Fluturi este in totalitate povestea sa zic asa autobiografica a dvs ?Mai exista acesti oamenii in viața dvs ?Care este finalul povesti de dragoste ? Cred ca știți si dvs ca asteptam si speram din suflet o continuare pentru finalul volumului 3 asteptam odata sa aflam finalul si s a incheiat prea brusc chiar merita si ar fi cireașa de pe tort volumul 4 ar fi cel mai frumos volum .
    Va multumesc
    Sper sa cititi mesajul meu
    VA PUP si va port cu mine peste tot in gandul si inima mea

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand faceti un live pe facebook?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am simtit cum e sa fii Irina Binder,parcurgând rational-sentimental,implicându-ma emotional în citirea celor trei volume "Fluturi",parcurgând pas cu pas alaturi de ea,perceptia bucuriilor si tristetilor atât de profund,natural,particular,original,captivan,invitând sufletul sensibil la o implicare efectiva,la o 'împartasire' a sentimentelor experimentate ...
    Fii binecuvântata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu pot decât sa Mulțumesc pentru rânduri frumoase și simțite. Cu adevărat așteptăm continuarea. E păcat sa o facă altcineva care nu poate simți la fel
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. TE IUBESC , TE APRECIEZ SI TE RESPECT

    RăspundețiȘtergere
  11. Dorim volumul 4!!!!! Nu se poate termina atat de brusc ...ne-au ramas noduri in gat..stomac!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dorim volumul 4!!!!!!Te rugam Irina...

    RăspundețiȘtergere
  13. As vrea sa-ți mulțumesc pentru povestea ta minunata.Astăzi am terminat de citit "Fluturi" și mă întrebam:și acum ce?Eu ce mai citesc?Ce se întâmplă mai departe?.Am devorat cărțile tale în 5 zile.Ești. ...fara cuvinte.Nu-mi vine sa cred ca am găsit o româncă atât de profunda,care scrie atât de bine,care simte toate aceste lucruri. Dacă aceasta este viața ta,as vrea sa te cunosc personal.As vrea sa am o ființă așa iubitoare în viața mea.As vrea sa știu ce s-a întâmplat mai departe în viața ta.Sa stiu ca ești fericita și implinita.Aștept cu nerăbdare sa te descopăr în tot ce scrii.Ești un suflet de aur!

    RăspundețiȘtergere