10 cărți motivaționale pe care ar trebui să le citiți



Dragii mei,

la categoria de postări "10" voi adăuga azi zece cărți motivaționale și de dezvoltare spirituală pe care consider că ar trebui să le citiți neapărat.
Sunt cărți care vă vor ajuta să vă redescoperiți, să faceți schimbări bune în viețile voastre, să învățați să vă administrați emoțiile, să faceți alegeri bune și să evoluați frumos. Asemenea cărți pot fi prieteni și profesori de nădejde care să vă ajute să descoperiți puterea și frumusețea din voi și din oamenii din jurul vostru.
Sub fiecare titlu vă ofer link de unde puteți comanda cartea respectivă (cu transport gratuit prin curier).

1. O porție zilnică de înțelepciune - http://bit.ly/O-portie-zilnica-de-intelepciune

2. Când totul se schimbă, schimbă totul - http://bit.ly/Cand-totul-se-schimba-schimba-totul

3. Scrisorile secrete ale călugărului care și-a vândut Ferrari-ul - http://bit.ly/Scrisorile-secrete-ale-calugarului

4. Prietenie cu Dumnezeu - http://bit.ly/Prietenie-cu-Dumnezeu

5. Ești ceea ce gândești - http://bit.ly/EstiCeeaCeGandesti

6. Iubește-te pe tine însuți și lasă-i pe ceilalți să facă ce vrei tu - 
     http://bit.ly/Iubeste-te-pe-tine-insuti-si-lasa-i-pe-ceilalti

7. Arta de a găsi dreapta măsură - http://bit.ly/Arta-de-a-gasi-dreapta-masura-Anselm-Grun

8. Omul devine ceea ce gândește - http://bit.ly/OmulDevineCeeaCeGandeste

9. A iubi înseamnă a ierta - http://bit.ly/A-iubi-inseamna-a-ierta-Savatie-Bastovoi

10. Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața - http://bit.ly/Iubeste-te-pe-tine-insuti-si-vindeca-ti-viata



Aștept cu drag și recomandările voastre, dacă ați citit cărți care v-au plăcut și care v-au ajutat.

22 de comentarii

  1. Eu am citit în ultimul timp mai multe cărți despre război, însă sunt câteva cărți care pe mine m-au schimbat. Prima carte este "Îți poți vindeca viața", a doua este " Cum sa te îndrăgostești? ", " Cel care mă așteaptă". Aceste cărți sunt unele cu un impact destul de puternic asupra personalității.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar tu cand scoti Fluturi 3?
    astept cu nerbsare!Am ramas uimita dupa sfarsitul partii a 2a !!! Vreau sa imi continu
    extazul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, am citit primele doua volume si asa dori sa stiu daca mai este un al treilea volum. Merci

    RăspundețiȘtergere
  4. Andrei Gădălean06 aprilie, 2016 15:46

    Biblia.
    Și gata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fluturi .supeeeeeeeer!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Irina, am cumpărat Fluturi sa le fac cadou unei prietene fascinata de cartea ta. Crezi cumva ca potisa îmi dai un autograf pe ele. Iti multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog mult Irina, tin foarte mult la prietena mea, eu sunt din Bucuresti dar pot veni oricând la Brasov. Urmează ziua ei, iar Fluturi este cartea ei preferata. Iti mltumesc mult de tot!

      Ștergere
    2. Iartă-mă, am vrut să-ți răspund, dar am uitat...
      Îmi poti scrie un email ca să vedem cum putem rezolva?
      Adresa este irina@irinab.com

      Ștergere
    3. Buna, iti multumesc mult pentru raspuns! Am trimis email. Cu mult drag! Cristina

      Ștergere
    4. Buna Irina, Ai primit emailul de la mine? L-am trimis pe 12 aprilie cred. Iti multumesc!

      Ștergere
  7. Buna,Irina.M-a impresionat faptul ca nu uiti niciodata de noi,cititorii.Sunt un cititor "fantoma" daca as putea spune asa,pentru ca pina acum nu ti-am lasat niciun comentariu in care sa iti spun cit de prietenoasa,calda si amabila esti.Desi nu te cunosc personal ( dar mi-as dori foarte mult ) , iti admir curajul cu care critici oamenii,si mi-as dori si eu sa fiu ca tine.Se vede ca esti mai mult decit o luptatoare si te apreciez pentru asta. Iti multumesc pentru sfaturile utile pe care ni le-ai dat,pentru faptul ca esti mereu prezenta,atit virtual cit si moral,pentru atitudinea ta justa fata de orice. Atunci cind am o zi neplacuta sau ma inunda lacrimile,citesc cite ceva de pe blogul tau.Am citit cartea "Fluturi" de la o profesoara care mi-a recomandat-o si am ajuns la concluzia ca este cea mai buna carte pe care am avut ocazia sa o citesc vreodata ( si crede-ma, am citit multe carti ).Mi-as dori sa iti mai sciu,mi-as dori sa putem comunica cindva,sa iti impartasesc gindurile,durerile,dar si fericirile mele,ins speranta ca ma vei putea ajuta cu un sfat de 'bunica inteleapta',dar din pacate nu voi avea posibilitatea.
    O sa mai scriu Irina.Tu doar continua cu ceea ce faci,si sa dea Dumnezeu sa iti fie implinite toate visele,dorintele si aspiratiile!

    RăspundețiȘtergere
  8. mereu cartile iti vor deschide trairi, imaginatii, interese in moduri diferite. nu cred ca exista scriitori favoriti. doar carti preferate.
    as putea mentiona cartile care le-am citit si as putea spune ca toate au fost minunate. altfel nu le-as fi mai citit. ma opream si gata. cred ca cel mai mult conteaza sa ai imaginatia sanatoasa si mintea deschisa pentru scenarii din viata cuiva. sa fi pregatit sa asisti la o realitate pusa pe hartie in care nu poti ajuta cu nimic. esti doar spectator la neputiintele, dezamagirile sau bucuriile cuiva. e greu sa termini o secventa si sa nu adaugi usurat "ce imaginatie bogata a avut". traiesti alaturi de persobaj tot ce simte. mi-ai dat starile peste cap si mi-ai bulversat gandurile. mi-ai schimbat dispozitia din ras in plans, din nervi in impacare sufleteasca si din compasiune in ura! iti doresc mult succes in drumul tau. nu dispera cand norii negrii te apasa si nici nu plange de al tau destin. caci dupa durere viata este mai frumoasa asa cum dupa ploaie cerul este mai senin.
    ti-as spune ca sunt aici daca ai avea nevoie vreodata sa vorbesti cu cineva, dar imi imaginez ca ai oameni in viata ta destui...

    RăspundețiȘtergere
  9. recomand : Anthony de Mello - Constienta. Capcanele si sansele realitatii, Paulo Coelho - Alchimistul, exceptionale carti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Super! Am citit cateva dintre cartile recomandate mai sus :) As mai adauga 'Puterea prezentului' si 'Un pamant nou' de la Eckhart Tolle. Carti care mi-au schimbat viata :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca cea mai importanta carte din lume,care este singura ca
    re ofera solutia vietii vesnice este BIBLIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uneori avem nevoie si de carti ajutoatoare gen Pelerinul rus, Filocalia, Vietile Sfintilor, Patericul

      Ștergere
  12. O carte extrem de ajutatoare mai ales ptr perioadele de tristete, stress, durere: P Arsenie Papacioc - Despre izbavirea de intristare.
    O alta carte care-ti atinge sufletul intr-un mod greu de explicat, in cuvinte, o carte scrisa si gandita cu multa gingasie: Fericitul Arhimandrit Sofronie - Despre rugaciune. Cu toate ca aceasta carte pare ca se refera strict la rugaciune, ea rezolva orice problema, oricat de grea ar putea parea. Mai in gluma, mai in serios, am observat ca daca nu am chef sa-mi fac activitatile zilnice, este indeajuns sa citesc un pasaj de carte, si primesc o mare MOTIVATIE sa lucrez.

    RăspundețiȘtergere
  13. Jurnalul Fericirii -Nicolae Steinhardt

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim, sa nu uiti :). Si sper sa fie o iubire fara eros, o iubire curata frumoasa.

    RăspundețiȘtergere