NerecunoștințăOamenii nu îți vor aminti niciodată cât de mult le-ai dat, ci doar de lucrurile pe care nu ai putut să le dai.
Nu îți vor aminti de câte ori ai spus adevărul, ci doar de câte ori i-ai minţit.
Nu îţi vor aminti de câte ori ai fost prezent când au avut nevoie de tine, ci doar de dăţile în care nu le-ai putut fi alături.
Nu îţi vor aminti de câte ori ţi-ai deschis sufletul în faţa lor, ci doar de momentele în care ai fost nevoit să îţi protejezi intimitatea.
Nu îţi vor aminti că i-ai făcut să râdă de multe ori, ci doar de dăţile în care, poate fără să vrei, i-ai întristat. 
Nu îţi vor aminti că i-ai mângâiat când aveau nevoie de alinare, ci doar de lovituri închipuite.
Nu îți vor aminti de renunțările tale în favoarea lor, ci doar de momentele în care ai fost nevoit să-i refuzi.
A fost și este mereu vorba numai despre ei. Despre ce simt ei, despre ce vor ei, despre nevoile lor, despre problemele lor, despre durerile și bucuriile lor. 
Sunt acei oameni care pretind și cer fără încetare, dar care nu oferă niciodată nimic. 
Sunt acei oameni incapabili să-ți recunoască eforturile și meritele și să-ți arate puțină recunoștință.


5 comentarii

 1. of doamna scumpa ce adevar graiti,m-am intrebat de multe ori de ce se intampla asa,de ce sute de sentimente si lucruri pozitive pe care le facem,la un moment dat sunt nimic in fata unui singure negatii,cu respect stela

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici eu nu pt uita! Nu pot uita pe cei carora meritau sa le dau si nu am putut sau nu am avut curajul s-o fac. Nu pot uita pe cei carora le-am dat si nu-si mai amintesc nimic!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Din fericire, nu toti oamenii sunt la fel... am intalnit si oameni care stiu sa scoata la iveala numai ce e bine din ce s-a intamplat si din alti oameni, si eu ma straduiesc sa fiu un astfel de om, pozitiv, care aduce numai bucurie celor din jur :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Cred ca asta e scris in firea omului.Unii o fac poate inconstient, altii se prefac pana la un moment dat si tot nemultumiti vor fi indiferent cat le vei fi dat!

  RăspundețiȘtergere