La mulți ani, Fluturi și dragii mei cititori!



În 12 decembrie cartea Fluturi a împlinit 6 ani, fiind publicată în data de 12.12.2012. Am ales data publicării având un motiv anume, pe care, probabil, vi-l voi dezvălui cândva...

Povestea cărții o cunoașteți mulți dintre voi, am scris despre ea aici: Povestea cărții Fluturi

Iată câteva lucruri despre cartea Fluturi:

🦋 Este cea mai vândută carte din România în ultimii 28 de ani. 

🦋 Este cea mai furată carte din librării. Nț, nț, nț! 

🦋 Este cea mai criticată carte (dar nu de critici :) ), făcându-i pe unii să mă urască așa de tare încât de 6 ani nu se pot opri din comentat aiurea și hărțuit. Succesul vine la pachet și cu invidioși. 

🦋 Este cartea care a dat naștere celor mai multe povești frumoase și impresionante, pe care le voi aduna într-o colecție aniversară, povești despre oameni care s-au regăsit,  care s-au împăcat, care s-au îndrăgostit, care s-au căsătorit, care au călătorit...

🦋 Cea mai frecventă afirmație legată de cartea Fluturi este: "Mi-a schimbat viața!"

🦋 Cea mai frecventă întrebare legată de cartea Fluturi este: "Când apare volumul 3?"

🦋 Cea mai frecventă afirmație a cititorilor mei atunci când mă întâlnesc este: "Vă iubesc!"

🦋 Volumul 3 a fost publicat la cererea cititorilor. 

🦋 Volumul 3 s-a vândut în primele 24 de ore de la publicare în peste 10.000 de exemplare doar pe Libris

🦋Publicarea volumului 3 a contribuit la construirea unei case pentru o familie defavorizată, acest proiect fiind susținut  și de Libris (care a donat 3% din vânzarea cărții Fluturi vol.3)  și de Asociaţia Umanitară "Dreptul la Viaţă" Huedin

🦋 Cartea Fluturi are marele merit de  a fi (re)trezit pasiunea pentru lectură, majoritatea librarilor mărturisind că Fluturi este ceea ce ei numesc "produs locomotivă".

🦋 S-a făcut o piesă de teatru după romanul Fluturi și am primit 3 propuneri de ecranizare a cărții. 

🦋 Editura For You, care a publicat cartea Fluturi, este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate edituri  din România datorită cărților motivaționale și de dezvoltare personală pe care le-a publicat.

🦋 Cartea Fluturi mi-a adus prieteni în toată lumea.

🦋 În acești 6 ani am primit mii de poze de la cititori, sute de mii de mesaje și foarte multe daruri de la oameni pe care nici măcar nu-i cunosc. Mii de mulțumiri pentru tot! 

🦋 Am dat mii de autografe pe cartea Fluturi, iar cele mai multe autografe date într-o zi au fost 1.000, pentru Libris. 

🦋 Tot la cererea publicului, a fost publicat și cartea "Până la sfârșit"

🦋 Cea mai frumoasă parte din tot ce înseamnă cartea Fluturi, sunteți voi, cititorii mei.

La mulți ani, dragii mei și vă mulțumesc pentru că sunteți cei mai frumoși și buni cititori pe care i-ar putea avea un scriitor! 

Cu dragoste și prețuire, 
a voastră Irina. 


21 de comentarii

  1. La multi ani si la multi "fani" draga Irina ! :)
    Astept cu nerabdare vol. 4, "Pâna la sfârsit", si chiar volumul 5, de "Dupa sfârsit", caci "sfârsitul" lumii pentru mine, a avut loc în 12.12.2012 iar acum sunt un "copilas" de 6 ani, metamorfozat de IUBIREA de VIATA asemeni "Fluturilor nemuritori" (re)nascuti din propria moarte...
    Fii binecuvântata cu *IUBIRE* ADEVATATA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, dragă Iosif! Gânduri bune!

      Ștergere
    2. Sa stii ca te-am iubit si te iubesc "FEMEIE",
      Chiar înainte sa fi existat pamântul,
      Când Taina Vietii nu se închidea cu "cheie",
      Iar Focul Sfânt ardea incandescent si gândul...


      Ștergere
  2. Cred ca suntem cativa care numaram zilele pana la aparitia cartii in librarii!
    Irina, te rog sa te asiguri ca sunt suficiente exemplare 😄, deoarece sunt convinsa ca se va vinde ca painea calda. Crede-ma, cei care au citit carti scrise de tine, o vor face in continuare.
    Esti prea buna, asa ca iti ramanem fideli, dar asta o stii deja 😊.
    Irina, eu vreau sa iti multumesc din tot sufletul, in primul rand in numele meu, apoi al tuturor celor care te-au citit, ca ne-ai implinit dorinta de
    a scrie inca un volum! Cu siguranta vom dori si un volum 5 😄, dar ce sa facem daca ne-ai facut dependenti?
    Mult succes pe mai departe, suflet bun si talentat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Abea aștept volumul 4. Ești foarte specială și un om deosebit. Ador cum scrii, ceea ce scrii și cât poți ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ce raspuns au primit in legatura cu ecranizarea cartii? 😊😊😊 🤗😘

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=mG05YzmmiCU

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata. As dori sa va contactez pentru a va cere sprijinul. Am si eu o poveste de impartasit cu dvs. Unde va pot scrie?

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Irina!
    EU sunt din Chişinău, iar zilele acestea o prietenă foarte bună se află în Braşov. Am rugat-o să cumpere toate cărțile scrise de tine, pentru că la noi greu se gasesc.
    Eşti un suflet bun, iar ceea ce citesc din cărțile tale mă motivează. Deaceea vreau si le am aproape de suflet şi în momentele grele, sā le recitesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc, dragă Olesea!
      Te îmbrățișez și îți doresc să fii fericită și iubită!

      Ștergere
  8. La mulți ani, Fluturi!
    Multă sănătate, Irina!

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina,cum pot face rost de un autograf pe noua carte ce va aparea ? Imi doresc tare mult si voi incerca sa o comand cat mai repede cu putinta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna irina, citesc si eu cartea, Fluturii, doamne o citesc cu mare placere, va multumesc frumos pentru tot ashtept volumul 4...

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună ziua. Am ținut și eu neapărat să las un comentariu. Din totdeauna mi-a plăcut să citesc cărți istorice complicate, de obicei, ador(am) să citesc autobiografii ale unor personalități marcante și tot ce ține de acest subiect. Am și uitat cand am pus mâna ultima dată pe romane lejere de dragoste, care mi se păreau chiar banalitati. Nu m-am gândit niciodată, dar niciodată că voi ajunge să citesc ore în șir, fără întrerupere, o carte care la prima vedere mi s-a părut mai mult pentru adolescenți dornici de istorii de dragoste interzise. Am pus mâna pe "Fluturi" din pură curiozitate, pentru că o prietenă, profesoară, îmi spuse că majoritatea elevilor săi stau lipiți de această carte, lucru foarte ciudat pentru tinerii de astăzi. Mirată de așa minune, a pus mâna și ea pe această carte pe care a citit-o în câteva zile toate cele 3 volume. Din curiozitate, am zis să văd și eu ce scrie un cartea cu pricina :)) Mi-a luat exact 5 zile să citesc toate cele 3 volume... Lăsând la o parte unele lucruri pe care nu le-am putut trece cu vederea întrucât ador gramatica limbii române, consider că este o istorie extrem de captivantă, este o carte care te face să gândești, să iubești și să trăiești împreună cu personajele sale fiecare bucurie sau tristețe. Și da, astept și eu, cu nerăbdare, volumul 4, împreună cu elevii prietenei mele))
    P.S.Astept cu sufletul la gură confruntările dintre Matei și Robert)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Irina, deși nu știu cum sa încep vreau în primul rand sa te felicit pentru ce ai realizat pana în prezent , sunt o noua cititoare a cărților tale și deși abia am terminat acum 10 minute de citit al 2-lea volum din Fluturi aștept cu nerabdare și volumul 3 (sper sa ajunga luni) am vrut neapărat sa îți scriu cât de mult mi-au plăcut primele 2 volume și cât de frumos ai pus pe foi bucăți de suflet. Nu de multe ori am citit cu ochii înlăcrimați dar acum abia ma puteam stăpâni. Ești deosebita �� felicitări încă odată !

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-ar place mult o continuare a ceea ce a fost "Pana la sfarsit", si chiar si prezentul tau, cu siguranta are cateva experiente ce inca merita a fi "creionate"...asadar asteptam inca o carte...felicitari!

    RăspundețiȘtergere