Citate - Irina Binder 1. Esti minunata,Irina ,iti multumesc! .*

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumoase citatele tale...
  "Cel mai bun confident, Dumnezeu" - asa si trebuie sa fie; El este singurul care stie prin ce treci, care stie ce-i in inima ta. El te iubeste, asa cum un Tata isi iubeste fiica. Ba chiar daca tatal sau mama noastra ne-ar parasi, Dumnezeu niciodata. "Caci tatal meu si mama mea ma parasesc, dar Domnul ma primeste." (Ps. 27:10)

  RăspundețiȘtergere
 3. "Parerile de rau nu vindeca rani." Din pacate asa este. Numai ca:
  - Daca parerile de rau sunt sincere, ele pot vindeca o relatie rupta, mai ales cu Dumnezeu. Regretul fata de ceea ce trebuia sa facem si n-am facut, trebuie sa existe, prin asta aratam lui Dumnezeu onestitatea noastra fata de El.
  - Fata de oameni: suntem datori sa-i iertam, chiar daca unii nu merita; caci altfel nici noi nu vom fi iertati de
  Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
 4. nu am cumparat cartea pentru nu i-mi mai permit dar am citit pe internet si m-am regasit in multe din scrierile tale . ITI MULTUMESC ESTI UN INGER ESTI MINUNATA . Pe 9 iunie de SFATA TREIME VOI IMPLINI 40 DE ANI DE CASATORIE si mi-am permis si te rog sa nu te superi sa postez pe pagina mea de facebook, maine video clipul cu citate pe fodul muzical cantat de indragita ANGELA SIMILEA . Este singurul DAR pe care mi l-am facut si desigur slujba de maine cand ma voi ruga pentru sanatate, pace, ingelegere si iubire lui DUMEZEU, FIULUI SAU SI FECIOAREI MARIA .
  ITI MULTUMESC DIN SUFLET INGER DRAG ,

  RăspundețiȘtergere
 5. aceasta carte ma ajuta sa ,,traiesc printre straini,,

  RăspundețiȘtergere