Sunt imună la răutăți.Scriu de aproape 10 ani pe blog și pe facebook. În acești 10 ani m-ați văzut vreodată să jignesc pe cineva, să vorbesc urât despre cineva, să instig lumea împotriva cuiva? 
M-ați văzut vreodată să spun ceva negativ și urât despre vreun alt scriitor, mai ales despre cei care m-au denigrat pe mine? 
M-ați văzut vreodată criticând și făcând batjocură de munca și de creațiile cuiva?
NU m-ați văzut și nici nu mă veți vedea vreodată. Și cred că asta spune suficient despre mine. 
Am putut trăi liniștită și fără să simt nevoia să mă răzbun pe cei care m-au insultat, mi-am văzut de drum fără să-mi fac dreptate singură, fără să mă revolt, fără să simt nevoia să dovedesc adevărul și să împroșc cu noroi înapoi. 
Dacă am putut ajuta pe cineva am făcut-o cu drag și dezinteresat. 
Nu am subestimat publicul, l-am lăsat să aleagă și să decidă fără să-l influențez, nu m-am comparat cu nimeni, nu m-am lăudat cu succesul meu și nu am arătat ce caractere deplorabile au unii dintre cei care m-au denigrat sperând că așa vor ieși în evidență și se vor vinde mai bine.
Și nici nu urăsc pe nimeni. Ba chiar le doresc numai bine celor care mă urăsc gratuit și le doresc să aibă ambiții frumoase, să-și reevalueze prioritățile, să nu se mai laude și să nu se mai compare penibil și să învețe că nimic nu este mai onorant, mai frumos, mai valoros și mai presus decât a fi OM.
Anii aceștia, plini de experiențe de tot felul, m-au maturizat. Am devenit imună la prostie și la răutăți. Cu cât mă urăsc unii mai tare cu atât mă iubesc eu mai mult și nu-mi iau nicio secundă din viață ca să mă supăr, ca să mă stresez și ca să mă întunec doar pentru că unii sunt nefericiți și nu au loc de mine sub soare.
Toate gândurile, cuvintele și faptele noastre rămân în urma noastră… Eu nu vreau să las mizerie și urât în lumea asta… Las această dezonoare elitei de “culți”. 😁0 comentarii:

Trimiteți un comentariu