Cartea Străinul de lângă mine a fost publicată!

  


Dragii mei,

Noua mea carte Străinul de lângă mine a fost publicată.
Nu vă voi vorbi despre carte, prefer să o descoperiți voi, să nu vă stric suspansul. Tot ceea ce vă pot spune este că povestea este pentru toate vârstele, este o poveste reală și că citind cartea veți avea impresia că vă aflați în fața unei oglinzi. Știu că mulți dintre voi vă veți regăsi și, poate așa cum mi-a mărturisit o persoană care a citit manuscrisul, veți primi forța și curajul să faceți acele schimbări pe care tot amânați să le faceți în viețile voastre.

Mii de mulțumiri tuturor celor care au contribuit la publicarea acestei cărți:
Doamnei  Camelia Soceanu – Director Editura For You,
Doamnei Ana-Maria Datcu – Redactor,
Domnului Stelian Bigan – Tehnoredactor,
Întregii echipe a Editurii For You - site: https://editura-foryou.ro/
Prietenei mele Carmen Voinea-Răducanu  care m-a ajutat la corectură,
Prietenei mele Bianca Demian pentru realizarea designului de pe copertă,
Fotografului Mihai Bota pentru fotografia de pe copertă - site:  www.digitalprofoto.ro/online/,
Fotomodelelor Monica Marincaș și Alexandru Toader - doi tineri absolut minunați care au pozat pentru coperta cărții.

Le mulțumesc și tuturor celor care fac posibil ca voi să primiți cartea, librăriilor, curierilor și tuturor celor care mă înjură ori de câte ori public o carte nouă și creez val de isterie și stres. 😊
Vă mulțumesc vouă, prietenilor și cititorilor mei pentru răbdarea cu care ați așteptat această carte, dar și pentru susținere. Aștept cu drag și cu mult interes impresiile voastre.

Cartea este disponibilă deocamdată cu precomandă exclusiv la Libris și la Diverta  și poate fi comandată deja la următoarele linkuri (click pe link sau pe logo):Update:
Cartea se poate comanda și la:

Cărturești -> Străinul de lângă mine - comandă CĂRTUREȘTI


Vă trimit gânduri bune cu mult drag!
Irina Binder 

 1. Merci pentru frumoasa si imprevizibila surpriza. Sunt convins ca este o carte de suflet, ce va schimba perceptia multora în ceea ce priveste sentimentele perceptibile pri celor cinci simturi primare, si vor evolua constiinta spre noi si elevate simturi, ce surmonteaza instinctele primare spre autenticele valori ale IUBIRII NECONDITIONATE, ABSOLUTE ATEMPORALE sufletesti si spirituale.Sincere si calde felicitari !
  Mi-ar fi placut sa fiu prezent la lansare sa o primesc din mâna autorului, cu dedicatie, însa îl voi contacta pe cineva în Ro. sa mi-o cumpere si sa o trimita prin curier.
  Fii binecuvântata cu mult har si pace în Sufletul tau nobil si inima buna !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult, dragă Iosif! Îți trimit gândurile mele bune cu drag!

   Ștergere
 2. Elena Petruta5 mai 2018, 23:33

  Mulțumesc! Nu o să mai ratez nici o carte de a ta. Abia acum te-am cunoscut,deși ești de mult o persoană publică! Poate așa a fost da fie! Să te descopăr intr-un moment al vieții mele in care scrierile tale să mă răvășeasca, să mă ajute sa mă transform într-un om frumos precum o omida într-un fluture. Te prețuiesc enorm și îți mulțumesc că existi!❤

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! Sunt fericită și recunoscătoare! Îmbrățișări cu drag!

   Ștergere
 3. Elena Petruta6 mai 2018, 00:00

  Nu ratez nici o carte! Te prețuiesc enorm! Mulțumesc că exiști și ne lași să privim în sufletul tău!❤

  RăspundețiȘtergere
 4. Povesti de viață pe care abia aștept sa le descopăr. Am învățat mult de la tine am învățat sa ma iubesc si sa ma pretuiesc mai mult am învățat sa nu am așteptări de la nimeni si sa fac totul cu iubireTe felicit cu toată inima si-ti doresc mult succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îți mulțumesc pentru tot, draga mea dragă! Te iubesc!

   Ștergere
 5. Povesti de viata ,in care ne regasim foarte multi dintr-e noi!Sunteti o frumoasa ,si ne incantati cu asemenea povesti frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 6. Draga Irina, te felicit pentru cartile frumoase!
  Sunt curioasa: ce simti cand tii in maini o carte noua scrisa de tine?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. iti spun eu.tu cum te-ai simti daca ai tine in mana cateva sute de mii de euro? asa se simte si ea cand tine in mana o carte scrisa de ea!!:))))

   Ștergere
  2. Mulțumesc! Simt o bucurie de nedescris știind că acea carte va bucura niște suflete, că mulți dintre cei care o citesc se vor regăsi și poate vor învăța ceva, poate vor descoperi în ei ceva uitat, ceva neștiut, ceva care să le arate că sunt curajoși și puternici...

   Ștergere
 7. Draga Irina azi am primit cartea! Am inceput sa o citesc si nu o pot lasa din mana. Este foarte captivanta la fel ca Fluturi! Imi place mult povestea dar nu vreau sa se termine. Hai cu Fluturi 4! Te iubesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur mult! În vara asta urmează Fluturi 4! Îți trimit multă iubire!

   Ștergere
 8. Elena Petruta19 mai 2018, 02:22

  Astazi am primit cu mare bucurie ,,Străinul de lângă mine"Nu vrei sa știi cu cât drag am rasfoit-o și cu câtă emoție am inceput sa citesc! As vrea cărțile tale să aibă mii de pagini,să nu se sfarseasca niciodată! Mi-ar placea sa te văd și să am autograful tau nu doar in sufletul meu ci și pe cărțile pe care le-am citit cu atata drag! Te prețuiesc mult de tot!❤

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! Poate cândva, undeva ne vom vedea și îți voi da o dedicație frumoasă pentru toate cărțile! Te îmbrățișez cu mult drag!

   Ștergere
 9. Irina...oare tu ești una dintre femeile din cartea Străinul de lângă mine? Te asociez cu povestea uneia dintre ele. Multumim pentru carte..superbe poveștile celor trei femei!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt printre personaje decât ca autoarea cărții Insomnii. Una dintre cele 3 femei din carte este prietena mea și o fană... Mulțumesc mult!

   Ștergere
 10. Ieri a sosit adorabila carte ..când a sunat curierul (eram la serviciu)aveam o emoție de nedescris, știam ca îmi aduce cartea pe care o așteptăm de mult timp.Nu am mai avut stare și răbdare la serviciu și m-am apucat sa citesc când ieșeam in pauze, eram absorbită, m-as fi strecurat intr-un colț al biroului ca sa pot citi :)) când am ajuns acasă am devorat-o bineînțeles.
  Și astăzi, m-am trezit așa trista ca s-a terminat prea repede, mai voiam dar o terminasem, așa ca am recitit-o:))
  O ador și o iubesc, am plâns am ras cu personajele, la fel ca si cu personajele din Fluturi.
  Irina, cărțile tale sunt ceva ce vrei sa nu se termine niciodată, te învață atat de multe, te regăsești in ele și fără îndoiala ajung sa fie cărțile de suflet ale tuturor cititorilor.
  Am făcut comanda pentru încă 5 cărți ca sa le pot da cadou prietenelor mele știind cât te iubesc și ele și cât așteptau cartea.
  Prietenul meu mereu spune ca ar trebui sa ma audă cineva cum te numesc de fiecare data când citesc cărțile tale, și cum spun:Doamne Irinaaa, cât te iubesc!!
  Mulțumim pentru tot ce faci pentru noi, pentru toate stările prin care Reușești sa ne treci.
  Aștept Fluturi vol. 4 cu nerăbdare așa cum aștept și Străinul de langa mine vol2 😍
  Te iubesc și îți mulțumesc pentru toate Învățăturile, iubirea și bunătatea pe care o emani!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragă Mihaela, așa de mult mă bucură să aflu că prin ceea ce scriu aung la sufletele oamenilor! Acesta este scopul meu. Îți mulțumesc cu tot sufletul că faci parte din lumea mea frumoasă și îți doresc să fii fericită și iubită! Te îmbrățișez cu toată dragostea!

   Ștergere