Azi m-a bucurat...



... că de doi ani cartea Fluturi se află pe primul loc în topul vânzărilor la Libris, dar și în majoritatea librăriilor din țară. 
Este cea mai vândută carte, cea mai căutată, foarte iubită, dar și contestată de o mână de oameni care n-au nicio calitate care să le permită să facă o critică pertinentă și care n-au înțeles că ambiția mea nu a fost să scriu o capodoperă literară și că succesul cărții s-a datorat faptului că oamenii mai au nevoie și de ceva mai uman, mai apropiat sufletelor lor (nu doar a minților), de ceva care să le creeze emoții și vibrații frumoase, care să-i stimuleze să-și dorească schimbări, de povești în care să-și regăsească trăirile, slăbiciunile, visurile...

Succesul nu aduce numai bucurii și beneficii, dar în comparație cu neplăcerile provocate de unii (prea puțini și deloc importanți), bucuria de a vă avea pe voi, cititorii mei dragi, e incomensurabilă, e cea mai frumoasă realizare a mea! 




41 de comentarii

  1. Irina,unii nu stiu sa se bucure de un lucru...de aceea anumite critici.Cartea ta este superba,este plina de invataminte,trebuie doar sa stii sa o citesti.Cei care n-au inteles din ea ceea ce trebuie sunt incapabili sa citeasca o carte,se vede ca nu au experienta cititului si citesc strict pentru poveste si deznodamant...
    Sper ca nu te uiti in gura prostilor si ca tii cont doar de noi,cei care te pretuim.
    Felicitari si asteptam urmatoarea carte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot decât să-ți mulțumesc ca te simt aproape ..... și te rog spune-mi dacă pot să te cunosc vreodată personal.....Cerasela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Desigur, ne putem cunoaște cândva.

      Ștergere
    2. Îți mulțumesc! Sunt foarte fericită... te pup.Cerasela.

      Ștergere
  3. Draga Irina,cei care n-au loc de tine sunt invidiosi. Lasa-i si fii a noastra! Te iubim! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina,cei care latra ca nu le-a placut cartea o fac doar ca sa convinga lumea ca e o carte care n-ar trebui citita.
    Sunt niste ipocrite care nu ar recunoaste ca au citit-o tocmai pentru ca le-a acaparat,ca mureau de curiozitate sa vada ce ai scris si cum se desfasoara povestea. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai. Probabil sunt singurul autor care a publicat pe internet o mare parte din carte, tocmai pentru ca lumea să își facă o idee despre cum scriu și despre subiect și să nu se trezească citind o carte care ar putea să nu le placă. Dar ipocrizia unora n-are limite și nu vor recunoaște niciodată faptul că au citit tocmai pentru că i-a intrigat primul capitol citit și au vrut să citească și continuarea... :)

      Ștergere
  5. Irina, o sa fiu sincera cu tine. Am cumparat cartea tocmai pentru ca am citit pareri negative despre ea si mi-a starnit curiozitatea.Deci le poti multumi celor care iti fac reclama negativa.:)))
    Citesc foarte mult, devorez tot ce apare nou si nu mai vazusem atata atentie si inversunare impotriva unei carti. M-am asteptat sa fie o carte departe de gusturile mele, iar inceputul cartii mi-a confirmat asta. Apoi am intrat in mijlocul actiunii si am ajuns sa ma amestec printre personaje, sa traiesc totul. Prea putine carti au reusit sa ma absoarba asa. M-am trezit terminand povestea si ramanand cu un gol, cu un dor... Asta e ceea ce face cartea ta sa fie extraordinara. E o carte care se traieste, nu care se citeste. Stangacia cu care ai scris-o pe alocuri e compensata de intensitatea emotiilor pe care le-ai transmis. Ai avut mult curaj si pentru asta te apreciez. Si as mai citi carti scrise de tine. La cei 46 de ani ai mei am invatat multe de a tine. Felicitari!
    MB

    RăspundețiȘtergere
  6. Te urmaresc pe facebook,nu am ajuns sa cumpar cartile (le voi cumpara sigur),dar te iubesc pt sufletul care il ai.Pt ca poti da o cana de ceai unui batran,pt ca ajuti copiii saraci (nici un copil nu ar trebui sa fíe sarac),pt ca nu te deranjeaza sa mananci si la masa unor saraci,pt ca esti un suflet bun,si pt multe altele....Te iubesc pt ca iti cunosc doar sufletul(si e bun)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Teo, îți mulțumesc! Pentru mine înseamnă foarte mult! Să fii fericită și iubită!

      Ștergere
    2. Multumesc,la fel si mai mult!Le-am cumparat!Luni îmi ajung!

      Ștergere
  7. Tocmai am terminat de citit cartea dumneavoastra si vreau sa va spun ca este una dintre cele mai frumoase carti pe care le-am citit! Toate intamplarile ma tineau cu sufletul la gura si nu puteam lasa cartea din maini..cand am terminat de citit mi-a venit sa plang..erau asa puternice acele emotii ale personajelor..va felicit si va multumesc pentru aceasta carte.Este cu adevarat speciala! Va aparea si volumul 3?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Încă nu m-am decis dacă voi scrie și un vol 3..

      Ștergere
    2. Buna Irina. Eu am terminat cartea de cateva minute si te felicit pentru aceasta poveste minunata (este povestea multora cred eu). Chiar daca evenimentele sunt in derulare ;) poate iti vine in minte un scenariu pentru inca unul sau doua volume. Te imbratisez cu drag. Sorina.

      Ștergere
  8. Mă bucur enorm că am descoperit cartea "Fluturi". Am citit ambele volume cu sufletul la gură și abia aștept să le recitesc. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  9. De curand am comandat cartile tale irina,aparea pe pagina de fecebook : fluturi,fluturi ,fluturi am zis sa vedem ce-i acolo !
    Iubesc fluturii,casa imi este impopotonata cu magneti cu fluturi,haine,accesori si asa mai departe:) am dat gata volumul 1 in doua seri stand in pat ,este minunata abea astept o ora libera sa mai citesc din volumul2.recomand oricui si le povestesc de ii inebunesc chiar daca nu le place sa citeasca dar ii corup😊
    Multumesc irina ,esti un om deosebit.
    Esti minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Gânduri bune cu drag ție și tuturor celor care m-au citit!

      Ștergere
  10. Cartea ta a fost prima carte pe care am comandat-o online, prima carte cumpărată doar pentru plăcerea lecturii, nu pentru studiu. I-am cerut-o lui Moș Crăciun anul trecut și mi-a îndeplinit dorința. M-a ținut cu sufletul la gură de la prima filă până la ultima... Nu credeam că voi fi în stare să stau până la 4 dimineața să o termin, dar n-am putut să o las din mână ;) Anul ăsta sper că vine Moșul cu ”Insomnii”, că ar fi prea mare norocul să apară până la ziua mea. Până atunci recitesc Fluturii, când reușesc să recuperez volumele (de mai bine de jumătate de an face turul familiei mele) și mă delectez cu textele de pe pagină și blog. Felicitări pentru succesul de altfel meritat, și mult succes în continuare. Te pup și te îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Irina,ma adresez asa chiar daca ar trebui sa fiu ,mai politicoasa,dar cartea ta superba ,m-a facut sa te consider o prietena.Sa cunosti sufletul unui om,inseamna sa ii fii prieten.Am citit cartea pentru ca la mine in liceu,cateva fete care inca mai citesc carti,povesteau despre aceasta,si eram curioasa sa vad ce este atat de interesant.Am citit ambele volume in patru nopti ,saptamana aceasta..Mi-as dori ca operele predate in liceu,sa fie inlocuite cu altele noi,Carti care sa ne starneasca interesul,sa citim cu placere,sa traim momentele ,sa ne identificam cu personajele.Suntem pusi la zid oarecum pentru ca nu mai citim !Dar asta pentru ca nu citim ceea ce ne este impus .Eu citesc,dar citesc doar ceea ce-mi place,drept dovada,timpul in care termin o carte pe care pur si simplu o devorez si una care nu ma face sa traiesc nici un sentiment .Ma bucur ca exista oameni ca tine.Si astept cu nerabdare sa vad urmatoarele tale creatii.Am trait intens toata povestea,si cand s-a terninat a fost precum o despartire.Iti multumesc Irina !

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! Cum pot comanda si eu cartile in Londra?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În Londra le poți găsi pe siteul: www.cartiromanesti.co.uk

      Ștergere
  13. Mie-mi place sa citesc si am comandat "Fluturi" de la Libris din pura curiozitate , insa,inca de la inceputul primului volum traiam emotiille acestei carti , iar colegele (pentru ca o citeam la serviciu) ma intrebau ce gasesc de ras ...sau plans ...Asa se face ca le-am starnit tuturor curiozitatea si cartile tale au mers din mana in mana la toate colegele si inca mai sunt persoane care asteapta cu nerabdare sa le citeasca .In asteptarea unui alt volum te urmarim pe blog. In numele tuturor iti multumim pentru emotiile transmise.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu recunosc faptul ca am citit cartea ta de vreo...3ori. In primul rand datorita faptului ca am vrut sa te cunosc in mica parte pe tine ca si persoana si apoi pentru faptul ca mi.a fost recomandata de o persoana minunata la care tin foarte mult. Multumesc pentru recomandarile tale in ceea ce priveste alte carti,Libris mi.a devenit un bun "prieten" cu care corespondez saptamanal in ceea ce priveste achizitionarea cartilor. Te pup si te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari, Irina! Abia astept sa iti citesc si urmatoarele carti, cu siguranta emotia pe care o sa ne-o da va fi aceeasi. E una dintre cartile mele de suflet... Fluturi, si stii de ce? Pentru felul in care m-am simtit cand am citit-o,e extraordinar... Rareori un autor poate sa ne transmita asemenea stari.
    Din tot sufletul, te felicit si iti doresc mult spor si inspiratie pentru celelalte carti, ai tu ceva foarte special care ne ajuta pe noi sa vedem lucrurile altfel.
    Multumesc! Ma bucur ca exista un om atat de frumos ca si tine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună Irina! Eu tocmai am terminat minunata ta capodopera "Fluturi ,, mi-a plăcut foarte mult am citit ambele volume în 2 zile, fiecare pagina m-a captivat! Mi-a plăcut ca am avut ce învăța din experiența personajului narator dar și din felului cum privește lumea. Eu m-as bucura foarte tare dacă ai continua seria și cu un al treilea volum ! Cum a precizat cineva mai sus mi-ar plăcea foarte mult dacă ne-am cunoaște un pic mai bine...nu fata în fata deoarece mă gândesc ca ești o persoana foarte ocupata și solicitată doar sa schimbam niște păreri pe o rețea de socializare. Îți urez o seara cât mai frumoasa ! ☺

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Irina si eu sunt una dintre persoanele care a citit minunanta ta capodopera "FLUTURI",mia placut la nebunie ca sa nu mai zic ca in doua zile am terminat cele doua volume,am citit si am trait alaturi de tine fiecare emotie,fiecare traire si in acelasi timp mi-am retrait o parte din viata mea care mai mult sau mai putin are o oareacare asemanare cu tot ce ai trait tu..Ma simt foarte aproape sufletului tau mai ales in momentele acelea in care te intrebai cine esti,momentele acelea de ratacire in care stateai si te gandeai cum sa faci sa fie bine in jurul tau sacrificand fericirea sufletului tau,mi-as fi dorit sa fi avut si eu o prietena gen Simona alaturi de mine atunci cand m-am confruntat cu o realitate dureroasa pentru mine,imi doresc o prietena cu un suflet curat asa cum il ai tu,ai devenit idolul meu si prietena mea in inima mea,in sufletul meu cred ca mi-ar fi placut pana si un prieten imaginar care sa ma asculte fara sa ma intrerupa.Astept cu mare nerabdare urmatoarea ta carte,te pup si te admir cu tot sufletul meu o zi minunata! PS:imi cer scuze ca ma adresez asa(in anonimat )poate pentru ca inca in sufletul meu sunt un anonim,mi-ar placea sa am ocazia vreodata sa te invit la o ceasca de ceai:*.

    RăspundețiȘtergere
  18. Irina, ceea ce e admirabil cu adevarat la cartea ta: felul in care m-a facut sa ma simt. Ceea ce simt si acum, dupa un an si ceva....intelegi? Prea putin conteaza povestea in sine, stilul de narare.....ceea ce a transmis este extrem de valoros!
    Si am citit ceva la viata mea. Lucrez de 34 de ani intr-o biilioteca judeteana.....dar foarte putine carti mi-au mai transmis emotii cum mi-a transmis Fluturi.
    Te felicit si scrie. Nu tine cont de critici, nu te lasa descurajata. Scrie in felul tau unic si inconfundabil, pentru ca lumea are nevoie de ceea ce tu transmiti.
    Te salutam cu drag o mama, o fiica si o bunica din Timisoara!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma bucur enorm pt succesul câștigat Irina! Nu am cuvinte sa-ti spun cat însemni pt sufletul meu...nu caut, nu găsesc loc unde sa-mi găsesc alinarea, sa ma refac sufleteste in clipele grele, decat aici...in scrierile tale

    RăspundețiȘtergere
  20. E chiar o carte senzatioanala, de top. Ma bucur ca am citit-o si sper sa mi-o pot cumpara intr-o zi ca sa o pot reciti de cate ori am placerea, pentru ca merita. Transmite o emotie de nedescris !
    Asteptam si continuarea, desigur.
    P.S iti poti verifica email-ul sau mesajele de pe contul personal de facebook ?
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  21. M.au acaparat cartile tale de nu mi.am imaginat vreodata ca poate avea o carte un asa efect asupra mea!!!! 2 volume ce le.am terminat in aproape o zi jumatate..... Atat de multe lucruri scrise care m.au ajutat enorm, sfaturi utile si de care chiar aveam nevoie! Felicitari! Bafta in continuare, sper sa tot apara carti scrise de tine! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  22. Irina...ar fi prea frumos daca ai scrie si vol 3...prea frumos!

    RăspundețiȘtergere