5 Septembrie - ziua Carității



De ziua carității vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați făcut și faceți câte un bine atunci când puteți, atât cât puteți!
Am spus-o de nenumărate ori: nu există puțin când ajuți și dăruiești. Oricât de puțin înseamnă mai mult decât nimic. 
Am văzut ce lucruri mărețe pot face oamenii când se unesc să facă bine. Și, fără a încerca să scot în evidență tot ceea ce am făcut eu bun, trebuie să vă mulțumesc tuturor celor care ați cumpărat cărțile mele fiindcă fiecare dintre voi ați contribuit la o cauză bună. 
Se știe de multe dintre acțiunile mele, nu pentru că am vrut eu să se știe, ci pentru că unele lucruri s-au aflat, mai ales atunci când și alții au fost implicați și a trebuit să li se recunoască meritele și eforturile... 
Vă spun sincer, eu sunt copleșită, nu-mi vine să cred că în 6 ani am reușit să fac tot ce am făcut, să construiesc și să atâtea câteva case, să ajut în cazuri medicale, să împlinesc visurile unor copii talentați și alte atâtea lucruri, unele mici, dar care adunate îmi umplu sufletul... 
Îi sun recunoscătoare lui Dumnezeu pentru șansele pe care mi le-a dat să fac lucrurile bune și vă rog să fiți și voi recunoscători, să nu vă simțiți mici și neputincioși atunci când cineva are nevoie de ajutor, să înțelegeți că oricât de puțin oferit cu dragoste înseamnă enorm! 
Un leu poate face diferența, poate oferi o proteză de picior unui copil, o vacanță, o chitară care-l va ajuta în cariera muzicală, meditații care-l vor ajuta să devină medic, profesor sau orice om care să ajute la rândul lui societatea, 1 leu poate fi biletul de avion către o olimpiadă, 1 leu poate fi parte dintr-o centrală termică cu care se încălzesc niște măicuțe într-o mănăstire uitată de lume, 1 leu poate fi bucățică din zidul unei case care adăpostește o familie, 1 leu poate fi uleiul din candela unui bătrân care nu-l mai are decât pe Dumnezeu... Apoi, acest leu devine extrem de valoros prin exemplul pe care îl oferă celui care îl primește, fiindcă el va învăța însemnătatea și bucuria darului. 
Nu trebuie să fiți bogați ca să schimbați viața cuiva și lumea asta mare. Bunătatea este deja o mare bogăție.
Vă mulțumesc cu tot sufletul pentru bunătatea voastră și vă doresc să aveți mereu ceva de dăruit!


Niciun comentariu

Te încurajez să îți folosești numele real atunci când lași comentarii. ヅ