Vine o zi...Vine o zi în care te ierţi. Te ierţi pentru tot ce nu ai reuşit să fii, dar şi pentru ceea ce ai fost deşi nu ar fi trebuit. Te ierţi pentru că inconştient şi fără să vrei ţi-ai fost cel mai mare inamic.
Te ierţi pentru că nu te-ai iubit aşa cum ai fi meritat, că i-ai iubit mai mult pe alţii, că ai iubit mai mult altceva decât pe tine însuţi.
Te ierţi pentru oamenii care te-au rănit, pentru că nu ai avut puterea să-i ierţi, pentru că i-ai alungat sau i-ai părăsit în loc să îi fi ajutat să fie mai buni.
Te ierţi pentru că n-ai fost destul de puternic încât să renunţi la orgoliu şi ai preferat să te răzbuni.
Te ierţi pentru toţi cei care nu te-au iubit aşa cum ai fi avut nevoie, pentru cei care nu au reuşit să te accepte alături de ei.
Te ierți pentru că teama de singurătate și nevoia de a iubi și de a fi iubit te-au ținut prizonier în relații toxice și alături de oameni nepotriviți.
Te ierţi pentru tot ceea ce ţi-ai refuzat crezând că aşa le va fi altora mai bine.
Te ierţi pentru amânări şi aşteptări, pentru tot ce nu ai spus la timp şi pentru tot ce te-ai grăbit să spui deși ar fi trebuit să taci.
Te ierţi pentru că ai iubit vinovat sau pentru că nu ai iubit de teamă.
Te ierţi pentru că n-ai avut curaj să fii tu însuți, să trăieşti liber și asumat, să-ţi recunoşti slăbiciunile şi înfrângerile.
Şi atunci te priveşti cu duioşie, te înţelegi şi îţi devii, în sfârșit, cel mai bun prieten. Şi te ierţi.

 1. "Daca iertati oamenilor greselile lor,si Tatal vostru cel ceresc va va ierta greselile voastre." -Hristos Isus -

  RăspundețiȘtergere
 2. Bune am o curiozitate ..ai Ramana cu Robert ? Matei a aflat? Sunteti si acuma impreuna ? Copii aveti ? Unde ATI trait ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Este cel mai important si cel mai greu pentru om sa poti ierta indiferent de situati ! E usor sa faci un rau dar e greu sa faci un bine ! E greu sa repari ceva stricat si mai bine e sa-ti cumperi/iei ceva nou !

  RăspundețiȘtergere
 4. Trebuie sa fim mai buni si sa trecem cu vederea peste orice. Iubiti-va aproapele indiferent de situatie !

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna Irina! Chiar as vrea sa stiu cum a ramas povestea ta cu Robert...mai sunteti impreuna? sau a fost o poveste doar asa ca sa atraga, a vanda mai bine ;)

  RăspundețiȘtergere