Lansare album "Ai venit prea târziu"



Dragii mei,

trebuie să vă împărtășesc o experiență foarte frumoasă. Am fost invitată la lansarea albumului muzical "Ai venit prea târziu" al îndrăgitei interprete de muzică ușoară Ileana Șipoteanu. Nu știu dacă există iubitori de muzică ușoară care să nu cunoască minunatul cântec "Ai venit prea târziu, ai plecat prea curând"(text: Mala Bărbulescu și muzica: Dumitru Lupu), dar și alte cântece din repertoriul artistei, devenite șlagăre.
Cântăreață și actriță, Ileana Șipoteanu a contribuit masiv la îmbogățirea patrimoniului cultural românesc. Îndrăgită atât în țară cât și peste hotare, Ileana a susținut numeroase concerte în România, dar și peste hotare. A obținut și numeroase premii pentru cariera sa artistică și este una dintre cele mai apreciate artiste din generația de aur a muzicii ușoare românești. 
Eu am iubit-o de la început pe Ileana și mă consider binecuvântată că mi-a devenit prietenă. 
Așa cum am spus și la lansarea albumului său, în viața mea Ileana nu a venit prea târziu (așa cum spune titlul noului album), ci atunci când Dumnezeu a considerat că merit încă o dovadă frumoasă a iubirii Lui. Mi-a trimis un om ca Ileana nu numai pentru a mă bucura de prezența ei încântătoare, ci și de exemplul frumos pe care-l oferă ea ca om, ca femeie, ca mamă, ca soție, ca prietenă. Știu că nu îi place să fie lăudată, dar trebuie să spun că admir cu tot sufletul eleganța ei, ținuta morală, integritatea, spiritul vesel, dar mai ales sufletul nobil și cald. 
Știu că Ileana are foarte mulți admiratori printre cititorii mei, de aceea am vrut să aflați despre noul ei album. Lansarea a avut loc la magazinul Muzica din București si a fost un eveniment deosebit. Ileana a fost înconjurată de mulți oameni deosebiți, copleșită cu dragostea lor și a strălucit pentru cei care i-au fost alături.
Minunatul CD se găsește la Magazinul Muzica din București. 
Felicitări, dragă Ileana și mult succes în continuare!  




Închei cu o dedicație pentru voi: minunata piesă "Romantică femeie"(muzica: Dumitru Lupu, versuri Maria Răileanu). 



11 comentarii

  1. Esti minunată! Te iubim Irina...cum ajunge o scrisoare din București la tine??? Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Trimite-mi scrisoarea pe adresa: Calea București 231 Brașov (pentru Irina Binder).
      Te îmbrățișez cu drag!

      Ștergere
  2. Când esti înconjurat de prieteni,
    Care iubesc neconditionat,
    Simti ca plutesti prin viata,
    Ai sufletul cu-adevarat eliberat !

    Iubirea e comoara nestemata,
    Pe care-o cautam febril,necontenit,
    De când ne nastem în aceasta lume,
    Si pâna ne întoarcem în pamânt !

    RăspundețiȘtergere
  3. O iubesc pe Ileana Sipoteanu, oare din Cluj cum pot sa cumpăr cd-ul??? Oare in ce rețea se comercializează? Iti mulțumesc anticipat pr raspuns

    RăspundețiȘtergere
  4. O postare de la cluj ?!!
    Pozele unde le gasim ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astăzi voi publica articolul și poze de la întâlnirea de la Cluj.

      Ștergere
    2. La Londra,când o să vii? Te aștept la mine acasă! Florența din Zărnești

      Ștergere
  5. Buna draga mea Irina
    Eu sunt una din cititoarele tale de la multi km departare.Am citit cartile tale cea ce postezi aici.Ai putea vreodata dincolo de Irina Binder cea cunoscuta sa povestesti viata ta actuala ce planuri are Irina de acasa pe viitor ai vrea sa iti intemeizi o familie sa ai o fetita sau un baiat ?Ai putea sa rupi cortina asta si sa faci o mica bibliografie sa te cunoastem mai bine ce iti place si ce nu ...ce visezi cu ardoare dincolo de responsabilitatile dij viata de zi cu zi.Te pup si sper sa ajungi si la Cairo intr -o zi !!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand vedem postarea de la Cluj?Pozele?

    RăspundețiȘtergere