Promisiune



Mi-am promis că weekend-urile vor fi doar pentru sufletul meu. Asta presupune să fac doar ceea ce îmi place, să las orice griji și responsabilități, să nu mă gândesc la nimic care m-ar putea întrista și încărca negativ și să stau împreună cu oameni dragi. 
Au fost multe weekend-uri pe care le-am sacrificat cu lucruri pe care le credeam prioritare (treburi prin casă și alte nimicuri), uneori am stat cu oameni care aveau preocupări diferite de ale mele (unele opuse placului meu), sau am pierdut timpul nefăcând ceva interesant și frumos. Regret zilele irosite în casă căutând ceva de văzut la televizor sau pierzând timpul pe net. 
În weekend-uri nu mă mai preocupă telefoanele, internetul și problemele existențiale, nu mă mai interesează decât pacea sufletului meu și să-mi reîncarc bateriile, fiindcă în timpul săptămânii muncesc, alerg și trag de mine destul.  
Mi-am promis că voi găsi mereu ceva frumos de făcut, indiferent de starea vremii. Și voi împărtăși și cu voi din momentele mele frumoase. 
Mi-ar plăcea mult să știu că și voi vă dăruiți weekend-uri frumoase. Meritați!

Azi, poze de la Peștera și Măgura (Brașov): Album 12 iulie

Vă doresc o săptămână reușită! 





10 comentarii

  1. Te iubim enorm si ne bucuram ca te-ai simtit bine, o saptamana cat mai reusita, minunea noastra! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. neaparat venim in Brasov, ca prea frumos e....<3

    RăspundețiȘtergere
  3. cat e de frumos.... <3 esti un om minunat! Te iubesc mult! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. o poza cu tine? :) e superba natura, dar daca apari si tu ne place si mai mult. Suntem curiosi sa te cunoastem mai bine si sa te vedem macar prin poze mai des si asta pentru ca te iubim mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. dau o mare imbratisare, fata frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragă Irina!
    În primul rând vreau să îți mulțumesc pentru fotografiile cu locuri și oameni frumoși. Prin intermediul lor trăiesc și văd și eu locuri minunate :)
    Da, este o promisiune foarte frumoasă și binefăcătoare. Și eu încerc să fac asta, citesc, uneori ies (în limita posibilului), de obicei merg la țară...chestii de genul acesta :)
    Te îmbrățișez cu drag și iți doresc să îți poți ține promisiunea!

    RăspundețiȘtergere
  7. buna! iti multumesc ca mi-ai oferit sansa sa retraiesc anumite perioade ale vietii mele . Ma regasesc in unele pasaje ,descopar ca avem placeri comune si imi dau seama ca in viata pentru a atinge perfectiunea trebuie sa suferi ca apoi sa te bucuri din plin. Esti minunata !

    P.S. Robert chiar exista ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Astept cu nerabdare vol.3 sa vad finalul.O astfel de iubire nu ar trebui sa se sfarseasca niciodata. Este prea frumos.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa tragem aer in piept si sa simtim viata . Asa-i , in natura este unica noastra casa , casa sufletului.

    RăspundețiȘtergere