Mierea de Manuka




Dragi prieteni,

mi-am propus că dacă va da rezultate bune, voi recomanda această miere, pentru că la început, vă spun sincer, nu am crezut deloc în efectele ei miraculoase. Dar este un produs excepțional, care mi-a întărit din nou convingerea că Dumnezeu a lăsat în natură tot ce ne trebuie pentru sănătate și că nu întotdeauna medicamentele sunt cele mai bune în anumite afecțiuni.
Am descoperit mierea de manuka datorită unui preot care mi-a recomandat-o pentru mama mea atunci când avea helicobacter (pentru care a luat antibiotice care nu au ajutat-o să se vindece). 
Nu am crezut că mierea o va ajuta, cu toate că citisem promisiunile producătorului care declară că mierea de manuka este foarte eficientă în afecțiunile gastrointestinale (helicobacter, ulcer, gastrită, reflux gastroesofagian),  în combaterea infecțiilor cu stafilococ auriu, streptococ, E.coli și că este indicată pentru psoriazis, arsuri, eczeme, herpes, acnee, paradontoză, gingivită și alte afecțiuni. 
Am citit multe recenzii scrise de consumatori, iar sutele de mărturii conform cărora mierea a fost foarte eficientă, m-au convins să o cumpăr. Mierea nu face rău, este un aliment sănătos (dacă nu suferiți de diabet sau alergii), așadar nu m-am temut de riscuri.  
Ei bine, dacă eu sunt sceptică, ar trebui să o cunoașteți pe mama... nici n-a vrut să audă de această miere și m-a mustrat că am dat banii pe ea (deși pe medicamente am dat mult mai mult și nu au ajutat-o, din contră, i-au făcut mai mult rău). Dar dacă tot am cumpărat-o, mama s-a simțit datoare să o consume... 😊
Rezultatul? Miraculos! Nu numai că a scăpat de helicobacter (analizele medicale le făcea lunar), dar a simțit o stare de sănătate mult îmbunătățită. Avea mai multă energie, tractul intestinal îi funcționa foarte bine, nu mai avea crize biliare, analizele medicale i s-au îmbunătățit vizibil (transaminaze, gama GT, fosfataza alcalină și altele).  
A consumat câte 2 lingurițe de miere pe zi (dimineața și seara) pe stomacul gol (cu 30 de minute înainte de masă), iar după ce analizele i s-au îmbunătățit, a consumat doar câte o linguriță dimineața sau când avea poftă.  

Se știe că mierea este o bombă de vitamine, că este un puternic antibiotic și antioxidant natural și, dacă ar fi să aleg, aș alege mereu mierea românească. Însă mierea de manuka are calități unice și are proprietăți antibiotice de 50 de ori mai puternice decât anumite medicamente (conform declarațiilor producătorului), iar asta se datorează arborelui de manuka (arbore care crește doar în zone nepoluate din Noua Zeelandă).

Din recenziile consumatorilor am înțeles că această miere ajută și în curele de slăbire - cu condiția să nu o mâncați cu pâine și unt, desigur! 😊  și că elimină paraziții din organism.  
După ce am scris pe facebook despre mierea de manuka, pe lângă puținii oameni care au crezut că doar fac reclamă (plătită) unui produs oarecare (ceea ce nu este adevărat), foarte multe persoane care au consumat-o mi-au mărturisit că le-a ajutat în vindecarea anumitor afecțiuni (infecții bucale, eczeme, gastrite, infecții urinare, stafilococ auriu, etc), dar mai ales pentru imunitate. Multe mămici mi-au mărturisit că le dau copiilor această miere și că aceștia nu au mai răcit, cu toate că au fost expuși în medii cu viroze (la creșă, grădiniță, școală). 

Eu o recomand cu drag și vă recomand să citiți cât mai mult despre ea, despre beneficiile ei, iar dacă vă hotărâți să o consumați, să alegeți varianta cea mai bună pentru voi.
Aici găsiți un video foarte detaliat despre beneficiile mierii Mierea de manuka
 
Pe siteul www.manukashop.ro găsiți multe variante de miere de manuka și toate informațiile necesare despre ea și despre beneficiile ei. 

Aștept cu interes și părerile voastre pro sau contra, dacă ați testat-o. 

Să fiți sănătoși și frumoși!  ❤️


47 de comentarii

  1. am încercat acum câțiva ani mierea aceasta, pentru ceva probleme cu tenul, am aplicat-o pe fata si rezultatele sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se gaseste si la farmacie ?

      Ștergere
    2. Buna....crede-ti ca ar fi buna pt tratarea acneei???

      Ștergere
    3. Multe cititoare au scris pe facebook că mierea le-a ajutat în tratatea acneei. Au spus că o aplicau seara pe fața curată, o lăsau cât puteau , apoi clăteau cu apă curată, călduță. Important este să nu ștergeți cu prosop după, ci cu un șervețel curat.

      Ștergere
    4. Irina si eu am folosit mierea de manuka pt ten.dar am folosit dupa ea o crema. stateam cu ea pe fata pana se usca tare.
      iar baiatului meu i-am facut intr-un tub mic cu pulverizator apa plata si miere si i-am pulverizat in nasuc.asa l-am ajutat cu o rinita alergica.te pup

      Ștergere
  2. eu m-am chinuit cu infectii urinare ani de zile.am incercat tot ce se putea,antibiotice,merisoare,etc.mi-a zis o colega de mierea asta si am incercat.dupa o luna nu am mai avut nimic.si au trecut 2 ani.ma mir ca lumea numai acum afla de ea pentru ca e foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde se poate achizitiona aceasta miere, pentru a fi sigura ca nu cumpar ceva contrafacut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe linkul pe care l-am postat în text.

      Ștergere
    2. Multumim Irina! Tocmai am comandat-o pentru sotul meu care are probleme cu stomacul.

      Ștergere
  4. Chiar este buna pentru organism...am luat o gramada de produse naturiste si nici un efect....

    RăspundețiȘtergere
  5. In farmacii se gaseste mierea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am înțeles că se găsește și în farmacii naturiste, dar grijă la producător.

      Ștergere
  6. Am văzut ca sunt mai multe tipuri ... pe care a folosit-o mama ta pt combaterea helicobacter? Te pup, zi frumoasă! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. la noi in moldova putem sa o gasim undeva?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu știu... eventual întreabă la Plantum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce factor mai bine de ales? Merci anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde. Faktor 16 este suficient pentru tratarea ecoli, helicobacter, stafilococ auriu... Totodată este bună pentru gastrită, imunitate, ficat...

      Ștergere
  10. Pentru mai multe detalii vă rog să citiți pe siteul celor de la Plantum.
    Faktor = puterea antibiotică. Cu cât factorul este mai mare, cu atât puterea este mai mare. Am înțeles că aceasta de faktor 16 este ok pentru imunitate, iar cele cu faktor mare se adresează unor afecțiuni mai grave și pacienților care au făcut chimioterapie și au suferit diferite intervenții. Dar, nu am destule informații ca să pot recomanda factorul corect, de aceea vă rog cereți păreri de la Plantum. Au asistență online și sunt foarte amabili.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Irina
    Si eu ma lupt de cativa ani cu helicobacter, am facut repetate tratamente cu antibiotice foarte puternice si nici un rezultat. Te rog sa imi spui daca inainte de a consuma mierea trebuie repetat tratamentul cu antibiotice. Cum a facut mama ta? Multumesc mult. Pupici si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, mama nu a luat antibiotic nici înainte, nici după. Altfel, nu am fi știut că mierea este cea care a vindecat-o și nu antibioticele. Ea a făcut tratament cu antibiotice cu vreo 3 luni înainte și degeaba...
      Apoi a luat mierea și după vreo lună nu mai avea simptomele acelea neplăcute (arsuri, dureri, etc), iar analizele au confirmat că a scăpat de bacterie.

      Ștergere
  12. Draga Irina,cum as putea sa comand si eu miraculoasa miere de Manuka?Eu iti scriu din Chisinau...poti sa ma ajuti te rog...si la ce pret v-a fi in leii moldovesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate nu știu. Poate ar fi bine să cauți prin magazinele naturiste la voi, sau întreabă-i pe cei de la Plantum. Sau poate știi pe cineva care vine în RO să-ți cumpere...

      Ștergere
  13. am trait o viata intreaga cu pastile fiindca am un ulcer duodenal dar fata mea mi-a adus aceasta miere si am facut tratament cu ea.nu mai iau pastile de atunci nici macar controloc!e foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  14. As dori sa stiu cat timp a luat mierea?

    RăspundețiȘtergere
  15. Intr-o cura pentru helicobacter si imunitate se consuma 2 lingurițe pe zi de miere pana la terminarea unui borcan ? Știe cineva ?

    RăspundețiȘtergere
  16. draga IRINA ...AM UN BNAIETEL D E6 ANI EL POATE LUA ACEASTA MIERE MAGNIFICA?

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi poate spune cineva ce gust are?
    E amaruie? Sau dulceaga? As cumpara dar mi-e teama ca nu-mi va placea gustul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna. Prietenul meu are o tuse de mult timp si in acelasi timp si o espectoratie urata. Crezi ca l-ar ajuta?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna. Prietenul meu are o tuse de mult timp si in acelasi timp o espectoratie urata. Crezi ca l-ar ajuta? Nu vrea sa mearga la doctor...

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu o dau copilului meu si nu mi-a racit deloc sezonul acesta. Este foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna,eu fac tratamentul cu autovaccin la moment dar vreau sa incep sa consum si aceasta miere concomitent ,nu are nimic,nu stii?

    RăspundețiȘtergere
  22. Sint din Moldova shi vreau aceasta miere s-o comand mamei...insa pe Plantum.ro nu pot introduce judetul nostru...cine ma ajuta

    RăspundețiȘtergere
  23. As dori sa stiu daca este eficienta si in cazul insomniilor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Aceasta miere de Manuka o puteti lua din Marea Britanie din magazinele specializate sau chiar din market ASDA. Din market puteti lua cu factor 16+, 10+ , 7+.Dar mai puternic , adica 20+, 24+ si 30+ doar din cele specializate.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multa sanatate, iubita mea! Sper ca esti bine. Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna,stie cineva daca in Germania se gaseste ?

    RăspundețiȘtergere
  27. buna ziua! A tratat cineva copilul de stafilococul auriu cu aceasta miere? daca da, imi puteti spune care din ele este buna?

    RăspundețiȘtergere
  28. Bună seara. Tocmai astăzi am primit borcanelul cu miere de manuka de pe site-ul greenboutique.ro. Însă m-am ingrijorat că dumneavoastră ați comandat de pe plantum... Si eu prima dată acolo voiam... pfff... trebuia să comand de acolo. Pe greenboutique.ro au de la Comvita... Acuma ce naiba să mai spun... Sper că e bună și aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  29. Și eu recomand mierea de manuka. Chiar dacă prețul este ridicat, beneficile sale asupra sănătății sunt pozitive!

    RăspundețiȘtergere