Mai fericit!



Iubesc luna MAI pentru toate minunile pe care le aduce cu ea: abundenţă de flori, parfum de liliac, de narcise şi de lăcrămioare, delicioasele cireşe şi căpşuni, mult soare, peisaje pline de verde proaspăt, dimineţile în care mă trezesc cântecele păsărilor, pofta de plimbări, de visuri noi şi de viaţă! 
Haideți să ne bucurăm de tot ceea ce există frumos și să ne apropiem unii de alții! Să fim MAI buni cu noi înșine și cu ceilalți, MAI blânzi, MAI generoși, MAI iertători, MAI umani, MAI încrezători, MAI veseli, MAI recunoscători!
Să râdem MAI mult, să îmbrățisăm MAI mult, să mângâiem MAI mult, să dăruim MAI mult!
Vă doresc o lună MAI plină de bucurii, cu cât MAI multe reuşite, cu pace în inimi şi cu cât MAI multă iubire!
Să fiți cei MAI fericiți!




6 comentarii

  1. Iti doresc o luna mai cat mai fericita si tie!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos spus! Si il poti folosi si in "directia opusa", ca sa zic asa: sa fim MAI putin rai, MAI putin nerabdatori, MAI putin avari, MAI putin neancrezatori... :D. Paste fericit alaturi de cei MAI dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat! Irina, as dori sa te cunosc mai bine fiindca imi pari o persoana buna la suflet si interesanta, asa cum putini mai sunt... Am citit fragmente din cartea ta Fluturi si mi s-au parut emotionante, dar si articolele scrise de tine... Ioana R., Huedin

    RăspundețiȘtergere
  4. IUBESC LUNA MAI PENTRU CA E LUNA IN CARE M AM NASCUT...IUBESC LUNA MAI PENTRU CA E LUNA FLORILOR,A CIRESELOR,E LUNA SPERANTEI...IUBESC LUNA MAI!ATAT!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa trebuie sa fim in fiecare luna cu totii!

    RăspundețiȘtergere