Va veni o zi...



Va veni o zi în care vei întâlni pe cineva special care te va face să înțelegi de ce nu au funcţionat relațiile tale anterioare.
Acel cineva special îți va da răspunsuri la toate întrebările tale, puse obsesiv atâta vreme sau chiar nepuse.
Acel cineva special îți va risipi complexele și frustrările cu care ai rămas în urma celor care te-au respins sau abandonat și care, prin purtarea lor, te-au făcut să crezi că nu ești demn să fii fericit, iubit, apreciat.
Acel cineva special îți va reda încrederea în tine, în oameni și în iubire.
Acel cineva special îți va readuce zâmbetul pe chip și te va face să verşi doar lacrimi de fericire.
Acel cineva special te va iubi cu adevărat și nu-i va fi frică să-și arate iubirea. Te va iubi așa cum ești, fără a încerca să te schimbe, fără a pretinde să faci eforturi ca să fii pe placul său.
Acel cineva special te va determina să devii un om și mai bun și mai frumos, fiindcă te va ajuta să te redescoperi, să ajungi la esenţa ta autentică, aceea de persoană care emană iubire.
Acel cineva special te va învăța să te iubești și să te prețuiești exact aşa cum eşti. Te va urma oriunde și veți împărți tot ceea ce înseamnă viața, cu bune și cu mai puțin bune, cu bucurii și cu dureri, cu împliniri și cu pierderi.
Pentru acel cineva special nimic nu va fi prea greu, prea mult, prea departe sau imposibil atunci când va fi vorba de tine...
Va veni o zi în care acel cineva special te va ține de mână, iar tu vei simți siguranța și protecția  iubirii!

Să fiţi fericiţi!


Fragment din Cartea Insomnii

Irina Binder - Insomnii



4 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Asa sa fie ! As vrea sa stiu cate femei au intalnit un astfel de "cineva"...eu inca nu simt siguranta si protectia iubirii, dar inca il mai astept pe acel "cineva" care sa ma faca sa simt tot ceea ce mi-am dorit toata viata si care se aseamana izbitor cu cele scrise mai sus de tine, Irina...Imi doresc atat de mult sa vina ziua aceea...!
      marlen

      Ștergere
  2. Soare, cred ca ziua a venit!
    Si eu sigur te-am gasit!

    Acelasi eu, pentru Soarele meu!

    RăspundețiȘtergere