Cartea "Iubirea te invață" a fost publicată

 


Dragii mei prieteni și cititori, 

Vă anunț cu mari emoții și cu bucurie că în timp ce vă întrebați, poate, unde am dispărut, am fost doar foarte ocupată pentru că am pregătit o nouă apariție editorială care-mi poartă semnătura. Este o carte pe care mi-am dorit de mult să o public, dar căreia doar acum i-a venit timpul.

Am scris-o în cea mai grea perioadă din viața mea, după pierderea mamei mele, dar am scris-o cu iubire și fiecare cuvânt mi-a fost refugiu în momentele mele cele mai triste.  

Nu o să vă divulg nimic din ceea ce este între copertele ei, ci vă las să-mi descoperiți singuri fiecare trăire, fiecare sentiment și, ca de obicei, după ce o veți citi cu sufletul, aștept cu nerăbdare impresiile voastre sincere. 

Vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea cu care ați așteptat această nouă carte, vă mulțumesc pentru că mi-ați rămas alături și vă îmbrățișez cu prietenie și iubire!

La publicarea acestei cărți a contribuit o întreagă echipă de oameni minunați cărora le mulțumesc pentru eforturile și pentru implicarea lor: 

Doamnei Camelia Soceanu – Director Editura For You, doamnei Ana-Maria Datcu – Redactor, întregii echipe a Editurii For You și prietenei mele minunate Bianca Demian care a realizat coperta cărții.  


Cartea Iubirea te învață este disponibilă în majoritatea librăriilor și se poate comanda la următoarele librării (cu un click pe logo la librăria pe care o preferați)
 1. Draga mea Irina, am primit cartea joi si aseara am terminat-o in lacrimi!Nu-ti pot spune cat de mult mi-a placut si ce a lasat in sufletul meu aceasta carte dar sunt sigura ca toata lumea avea nevoe de o asemenea carte. Am devorat-o dar o voi reciti cu calm ptr ca sunt atat de multe lucruri de invatat din ea incat e greu sa le cuprinzi dintr-o citire.
  Te felicit din tot sufletul meu si iti multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eleonora Margit9 august 2021, 16:53

  Extraordinara cartea!!!Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga Irina, am citit cartea si nu pot decat sa te felicit si sa iti multumesc! Chiar am invatat multe si am trecut prin multe stari. :)
  Am vazut ca iar au inceput criticile si regret ca trebuie sa treci prin asta, ca nu te poti bucura de succesul tau.
  Nu indraznesc sa comentez pe fb, am vazut ce pot face acei oameni si imi e teama ca ma vor teroriza si pe mine iar eu impart contul fb cu fiica mea de 14 ani si nu vreau sa ajunga la ea chestii urate. Eu nu inteleg de ce fac unii oameni asa ceva, ce vor, cine sunt? Am citit niste lucruri si m-am ingrozit. Eu zic sa nu lasi lucrurile asa.
  Iti doresc mult succes si multa sanatate, mai astept carti scrise de tine. Ti-am scris si mesaj pe fb, dar probabil ai prea multe si nu il vei vedea.
  Cu drag, M.V.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragă M.V.,

   îți mulțumesc pentru impresii și mă bucur mult că ți-a plăcut cartea mea!
   Să știi că eu chiar mă bucur de succesul cărții, nu vor putea câteva critici răutăcioase să îmi tulbure bucuria primirii miilor de gânduri bune de la cititorii mei.

   Bine ai făcut că nu ai comentat pe facebook, important este să te simți tu în siguranță. Nu ești singura care se teme să nu ajungă ținta răutăților celor care nu suportă nicio laudă la adresa mea. Mi-au scris mulți oameni în privat și mi-au mărturisit că se tem de cei care se ocupă cu hărțuirea și defăimarea mea...
   Bineînțeles că eu știu cine sunt, știu și ce scop au, și ce susținători (niște persoane din trecutul meu, care caută să se răzbune doar din cauză că, la un moment dat, prietenia dintre noi s-a încheiat sau care se victimizează trăind cu impresia că eu le-am făcut rău și din cauza asta i-au alimentat pe acești 2 hateri publici cu tot felul de minciuni ca să-i instige și să-i manipuleze împotriva mea). : )
   Ei vor doar să dispar eu de pe piața de carte, să nu mai am succes, să îmi strice imaginea și, probabil, să iasă în evidență cu scandaluri...
   Dar purtarea lor nu vorbește despre mine, însă nici nu pot lăsa lucrurile așa.
   Dacă tot se simt bine în acest grup, îi acționez în judecată și vor intra cu toții, atât haterii, cât și cei din umbră (printre care o fostă colegă de serviciu care a divulgat date personale/salariu/etc - date cofidențiale din firma în care lucrează, cât și pe o femeie pe care am luat-o cândva de pe străzi și i-am oferit locuință și prietenie, dar care avea niște activități dubioase și un caracter imposibil și care acum consideră că e oportun să se răzbune împrăștiind mizerii despre mine. Aceste persoane nu se gândesc că știu cine sunt, nici că am dovezi despre ele și nici că sunt foarte mulți oameni care vor depune mărturie împotriva lor). Dar au ales, eu nu am vrut să se ajungă aici, am lăsat mult de la mine, însă totul are o limită. :)
   Voi căuta mesajul tău pe facebook. Te îmbrățișez și îți mulțumesc!

   Ștergere
  2. Iti multumesc pentru raspuns!
   Te rog sa cauti in inbox,ti-am trimis multe lucruri care te pot ajuta...

   Ștergere
 4. Am uitat sa iti spun ca daca nu ii cunosti pe cei care te hartuiesc te poate ajuta sotul meu. Ti-am scris si in mesajul de pe facebook trimis in data de 15 august. M. V.

  RăspundețiȘtergere