10 parfumuri descoperite în 2019



Dacă m-ar întreba cineva cum ar fi viața mea fără parfumuri, cred că i-aș răspunde că ar fi foarte tristă. Parfumurile au fost și au rămas o mare pasiune, nu pot spune că sunt o colecționară, le cumpăr, le folosesc cu drag și le dăruiesc dacă trec câteva luni fără să le mai port. Există și parfumuri care mi-au plăcut foarte mult, dar pe care nu le-am mai putut suporta de la un moment dat. La unele am revenit după o perioadă, la altele niciodată. 
Insist asupra faptului că parfumul trebuie purtat atunci când simți nevoia și nu neapărat atunci când ieși din casă sau când mergi la o ocazie specială. Eu mă parfumez și în treacăt, pur și simplu, când trec pe lângă raftul meu cu parfumuri, chiar dacă sunt îmbrăcată în pijama sau în haine de casă, chiar dacă fac curățenie în casă sau urmează să cobor să fac curat în garaj. Dacă simt nevoia să simt un miros anume mă parfumez sau mai pulverizez uneori în aer să schimb atmosfera din jurul meu.

Pentru că în fiecare an scriu despre parfumurile noi descoperite în anul respectiv (aici puteți citi și despre cele 10 parfumuri descoperite în 2018), nu voi strica tradiția și voi scrie și despre parfumurile pe care le-am descoperit anul acesta. Voi enumera doar 10 dintre cele descoperite și achiziționate anul acesta, cele care îmi plac cel mai mult.  
Ordinea în care le enumăr este pur întâmplătoare, nu am făcut un top al lor, toate îmi plac foarte mult. 

1. Contesa - Moresque - L-am descoperit în primăvara anului, dar nu m-am grăbit să-l cumpăr. L-am testat din nou abia în toamnă, în magazinul Elysee din Marriott și l-am luat acasă.

2. Tamima - Moresque  - Casa Moresque îmi place foarte mult, iar Tamima a fost o dragoste la prima vedere, l-am cumpărat pe loc.   

3. Rand - Moresque - Eu cred că seamănă cu Chanel Chance - un parfum pe care îl ador și pe care îl port de când a apărut.  Dar Rand are personalitatea lui, desigur. 

4. Melodie du cygne de la main  - Dali Haute Parfumerie - L-am descoperit când am fost în magazinul Elysee de pe Calea Victoriei. Merg cu mare drag acolo deoarece angajații sunt foarte amabili și cu adevărat profesioniști. Sunt intuitivi și m-au ajutat mereu să-mi aleg cele mai bune parfumuri. În cazul acestui parfum le-am spus că vreau unul foarte feminin, un miros minunat și deosebit și mi l-au recomandat pe acesta. L-am adorat din prima clipă. 

5. Khoul - Blend Oud - l-am ales într-o perioadă în care voiam un parfum cu totul diferit de tot ceea ce aveam acasă. Este un parfum unisex. 

6. Uden Shooting Stars - Xerjoff - L-am cumpărat, de fapt, pentru iubitul meu, dar îmi place atât de mult încât am început să-l port... 😄

7. Paris Riviera - Chanel - L-am testat în treacăt în magazinul Chanel din Băneasa. Și după câteva ore mi-am spus că e musai să-l iau la Brașov cu mine. 

8. 1957 - Chanel - cred că este parfumul pe care am amânat cel mai mult să-l cumpăr. L-am testat de fiecare dată când am dat de el printr-un magazin. Ceva mă făcea să-l testez de fiecare dată, dar ceva mă oprea să-l cumpăr. La ultima testare am fost convinsă că îmi place mult și că-l vreau acasă. 

9. Cannabis - My Geisha - Auzisem despre parfumurile My Geisha, dar nu am avut ocazia să le testez. Canabis l-am primit cadou de la o prietenă foarte dragă (mulțumesc, Corina! 💗). Este ulei de parfum și este cu adevărat deosebit. Îmi place la nebunie!

10. Secret II Jardin des Sens - Eisenberg - L-am încercat abia după ce am descoperit produsele cosmetice de la Eisenberg, de care sunt extrem de încântată. Este un parfum feminin, senzual, deosebit.

Aștept cu drag să-mi povestiți despre parfumurile noi pe care le-ați descoperit și care vă plac. 
Nu uitați că meritați tot ceea ce este mai frumos, că frumos este strict ceea ce vă place vouă (nu ceea ce au alții) și că trebuie să vă oferiți tot ceea ce vă face fericite! 

Acest post nu este unul de promovare a vreunui brand sau magazin. Nu am primit niciun produs și nicio recompensă financiară pentru a scrie acest articol. 


3 comentarii

  1. Ai uitat de pasiunea pe care ai facut-o pentru Darley! :P :*

    RăspundețiȘtergere
  2. 🥰EU am descoperit PENHALIGON`S Duchess Rose
    E adorabil cu toate ca eu nu suportam parfumurile cu trandafir, are un miros diferit cand il porti decat cand doar il incerci(ai impresia ca e foarte dulce)si persista foarte mult🤗😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe parfumuri ! Sper sa ne delectați și cu ce ați mai descoperit in anii următori .
    Mie îmi plac mult parfumurile Frederik Malle Portrait of a lady , Carnal Flower , Lipstick Rose , Rocha , Amouage Dia … și multe altele .

    RăspundețiȘtergere