Mulțumiri speciale!




 Magazinului Plantum pentru donațiile substanțiale de produse menite să ajute persoane grav bolnave! https://plantum.ro/
 Libris pentru cărțile donate, pentru puzzle-uri și pentru toate gesturile umanitare, pentru casele pe care le-am construit împreună și pentru prietenie! https://www.libris.ro/
 Asociaţia Umanitară "Dreptul la viaţă"- Huedin și grupului de oameni minunați Craciunei si Craciunite care ajută lunar peste 50 de copii care provin din familii defavorizate! http://www.dreptullaviata.ro/
 Doamnei doctor Monica Iancu pentru că și-a donat ziua de naștere pentru a susține cazuri umanitare și pentru că de ziua mea a donat o sumă incredibilă pentru același scop!
 Doamnei Maria Holtzhauser pentru toate actele caritabile și pentru bunul exemplu de omenie și dăruire!
 Unei doamne speciale (Elena), care își dorește neapărat să rămână în anonimat, dar care m-a ajutat să salvăm un băiețel bolnav de cancer!
 Domnului Daniel Metz (NTT DATA Romania) pentru susținerea evenimentelor culturale și sportive și pentru că răspunde mereu cu generozitate acolo unde este nevoie!
 Domnului Ion Novacescu și doamnei Ilyas Andrea pentru evenimentele frumoase pe care le organizează și pentru întânirea mea cu cititorii din Cluj!
 Grupul Romanilor din Irlanda și famliliei Maroşan pentru exemplul frumos de români de care putem fi mândri și pentru întâlnirea frumoasă din Dublin!
 Doamnei Doina Cernavca pentru evenimentele frumoase organizate, pentru implicarea în cazuri sociale și pentru întâlnirea mea cu cititorii mei minunați din Chișinău!
 Doamnelor doctor Musetescu Marieta și Claudia Gabriela Cristescu pentru că mi-au salvat prietena bolnavă de cancer!
 Domnului doctor Adrian Hrihor pentru ceea ce am învățat de la el, pentru implicarea neobosită în a ajuta oamenii să fie sănătoși și frumoși! Căutați-l pe pagina lui Dr. Hrihor Adrian și veți învăța foarte multe!
 Farmec pentru susținerea evenimentelor socio-culturale și pentru produsele senzaționale menite să aibă grijă de frumusețea noastră!
 Celor 3 copii ai mei din Cristian care, din proprie inițiativă au "adoptat" alți 3 copii nevoiași cu care împart totul.
 Salonului Amaryl Wellness&Spa pentru cele mai bune tratamente cosmetice, de înfrumusețare și de îmbunătățire a sănătății!
 Cabana Casa Crăița - Plaiul Foii pentru cele mai frumoase zile petrecute în inima naturii și pentru prietenie!
https://www.facebook.com/Cabana-CASA-Craita-Plaiu-FOII-912…/
 Artiștilor Ileana SipoteanuCamelia Radulian și Dan PantisOvidiu ScridonCismaru RalucaIoana SanduAnastasia Lazariuc și, Aurel Maiorpentru CD-urile lor frumoase pe care mi le-au dăruit!
 Scriitorilor Camelia RadulianOvidiu ScridonCristi VelicuCristian Țîrlea, Mihaela Ciubotariu, Victor Cobzac, Oxana Barbu- Dolghii, pentru că mi-au dăruit cărțile lor frumoase și autorilor de rebus Hudita George și Alexandra Veronica Stroe pentru albumele senzaționale!
 Editura For You pentru cărțile frumoase publicate pe care mi le dăruiește mereu cu drag, dar și pentru frumoasa colaborare și prietenie.
 Familiei mele, iubitului meu, prietenilor, cititorilor și tuturor celor care au fost buni cu mine, care m-au încurajat, care au avut răbdare și care au înțeles lipsa mea și incapacitatea mea de a răspunde mereu cu aceeași bunătate și prezență!
Sunteți minunați și vă mulțumesc pentru exemplul frumos, pentru dăruire și bunătate și vă doresc un an nou plin de realizări frumoase, să fiți sănătoși, fericiți și iubiți!


Niciun comentariu

Te încurajez să îți folosești numele real atunci când lași comentarii. ヅ