Mulțumesc pentru cea mai frumoasă zi de naștere!



Astă vară, când mă aflam la Cabana Casa Crăița  (Plaiul Foii - Zărnești), gazdele mi-au spus că-mi dăruiesc cabanele în weekend-ul din 8 decembrie, pentru a-mi sărbători ziua de naștere. Un gest minunat din partea lui  Dorin și a Mihaelei, care știu cât de mult îmi place acolo.  
Dacă atunci propunerea lor m-a bucurat, vineri, în 8 decembrie, când am ajuns la Plaiul Foii, am început să plâng de bucurie. Iubesc zăpada și mi-am dorit să fie zăpadă de ziua mea. În Brașov nu era zăpadă, însă la Plaiul Foii era alb ca în povești, iar Piatra Craiului se vedea splendid. La cabană mă așteptau deja câțiva prieteni, cu livingul împodobit frumos și cu plăcintă caldă... 
I-am spus și lui Dorin (gazda) că nicăieri nu m-aș fi simțit la fel de bine, că, deși tocmai m-am întors de pe Coasta de Azur, Plaiul Foii este cel mai frumos loc posibil unde aș fi dorit să fiu de ziua mea, iar pentru acest dar și pentru atâta bucurie vreau să le mulțumesc cu inima plină de recunoștință minunatelor gazde!

Mii de mulțumiri și prietenilor mei care mi-au fost alături, care m-au surprins cu prezența lor. Unii au venit de la sute de kilometri depărtare, iar Gabriela a venit tocmai din Germania! Sunteți nebuni, dar minunat de buni! 

Am avut marea bucurie să-l am alături și pe îndrăgitul Ovidiu Scridon, care ne-a cântat până în zori, iar ziua a continuat să ne încânte cu frumoasele poezii pe care le-a scris și cu cântece minunate. Am primit de la Ovidiu și noua lui carte "Tu ce-ai făcut astăzi", o carte superbă, o colecție de versuri deosebite care invită la introspecție, care mângâie sufletul și care trezesc dorința de viață și de iubire. Neapărat să o citiți, veți adora cartea! Pe Ovidiu îl găsiți aici: http://www.ovidiuscridon.ro/
Pentru că în 10 decembrie a fost și ziua prietenei mele dragi, actrița Rodica Horobeț, am sărbătorit-o și pe ea și vreau să-i mulțumesc pentru că a fost alături de noi!

A fost un weekend plin de bucurie și iubire, pentru care vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături! 
Mii de mulțumiri tuturor prietenilor, foștilor colegi și cititorilor mei care mi-au trimis gânduri bune! Mii de mulțumiri pentru toate florile, pentru felicitări și pentru daruri! 

Așa cum am scris și pe facebook , chiar dacă a fost ziua mea, nu a fost despre mine, ci despre VOI. Ce aș fi eu fără voi în lumea asta? Cine aș fi fost fără tot ceea ce am învățat de la voi? Cum aș fi putut avea lumină în ochi fără pacea, seninătatea și siguranța pe care mi le-ați așezat voi în suflet? Cum aș fi putut supraviețui eu fără iubirea voastră? Cum aș fi învățat ce este bunătatea, răbdarea, generozitatea, iertarea, prietenia, loialitatea, solidaritatea? Cum aș fi învățat eu să aștept și să-mi fie dor? Cum aș fi învățat să plâng și mai ales să râd cu lacrimi? Cum aș fi înțeles că trebuie să mă schimb și cum aș fi evoluat dacă unii dintre voi nu mi-ați fi arătat când am greșit? Ce amintiri aș fi avut eu acum dacă n-aș fi trăit fiecare clipă petrecută cu voi? Cum aș fi putut să mă vindec în momentele grele dacă n-aș fi avut mângâierile voastre? 

Datorită vouă știu ce este recunoștința. 
Eu sunt voi. Sunt câte puțin din fiecare și tot ce am bun și frumos vi se datorează. 

Vă mulțumesc, oameni dragi și vă doresc cu toată inima să vă fie bine, să fiți fericiți, sănătoși și iubiți! 

Vă împărtășesc un moment frumos cu Ovidiu Scridon și prietenii mei și câteva poze din cel mai frumos weekend!





14 comentarii

  1. Multă sănătate și multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina,ziua mea de nastere a fost pe 7 decembrie. Acum citind ce ai relatat mai sus am fost surpinsa pentru ca si eu la randul meu am primit aceiasi carte:tu ce ai facut astazi.Sincer inca nu am citit-o dar acum sunt nerabdatoare.Sufletul tau minunat face ca si sufletul meu sa fie la fel de cald si sa vibreze neincetat.Pe zi ce trece descoperim parti din sufletul nostru de care nu stim.Si cei din jurul nostru fac aceste completari.Sa lasam in urma noastra iubire,respect si fericire.Te pup!😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani! Să ai tot ce-ți aduce fericire și multă iubire! Să citești seara câte o poezie, o să-ți dea o stare aparte...
      Te îmbrățișez cu drag și îți mulțumesc!

      Ștergere
  3. Minunat.
    Iti MULȚUMIM!❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani..sa fiti sanatoasa si sa ne mai incantati sufletele cu cartile d-voastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani Irina! Sa ai parte doar de lucruri bune si frumoase asa cum esti tu !

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Irina,
    m-am gindit intr-o zi: daca ar trebui sa iti aleg alt nume, care ar fi? Si nu mi-a trebuit mult sa stiu. Te-as numi BUCURIE, fiindca asta insemni tu pentru mine, si nu numai pentru mine. Esti bucurie cand vii, esti bucurie cand imi vorbesti, esti bucurie cind stau alaturi de tine.
    Nu ti-am declarat de multe ori sentimentele si poate ai crezut ca nu te iubesc destul.....nu e asa, te iubesc enorm si am incercat sa nu te sufoc la fel ca altii, am incercat sa nu te obosesc. Mi-ai dat cit nu dau altii intr-o viata si nu stiu daca voi putea vreodata sa ma revansez fata de tine. Faptul ca azi sunt sanatoasa, ca sunt o mama mai buna, ca sunt sotie mai buna ti se datoreaza. Am invatat atit de multe de la tine si tot am impresia ca mereu invat ceva. Nu iti voi putea multumi niciodata destul pentru rabdarea cu care mi-ai fost alaturi in toti acesti ani, pentru ca imi iubesti copiii si i-ai schimbat atat de mult, pentru ca ne-ai dat lectia suprema de omenie si prietenie. Eu nu ma pricep la cuvinte, dar te iubesc si in fiecare seara ma rog pentru tine. Dumnezeu sa iti dea sanatate si ani multi si fericiti pentru ca multi oameni au nevoie de tine. Tot binele pe care il faci si despre care lumea nu stie va ramine in urma ta sub forma de iubire fiindca asta faci tu, draga mea: sadesti iubire in oameni!
    Iti multumesc pentru tot! Orice as spune e prea putin fata de ceea ce meriti tu. Dumnezeu sa te binecuvinteze, omule BUCURIE!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, draga Irina ! Mult har, pace, bucurii si împliniri în toate planurile si dorintele Sufletului tau frumos si luminos, ce straluceste ca o stea pe cerul negru si întunecos...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunteti superba! Vreau sa va spun ceva! Cum i au legatura in privat cu dvs? V-am trimis msg pe messenger!

    RăspundețiȘtergere
  9. La mulți ani, Suflet frumos!
    La mulți ani, nouă. Şi eu sunt născută pe 8 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Au fost cândva şi timpuri bune,
    Atunci, prin anii 90',
    Când mama m-a adus pe lume
    În dimineața iernii reci.
    Această zi e specială,
    În astă zi visul s-a copt,
    Iar pentru mine-i principală
    DECEMBRIE cu cifra 8 ❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc din suflet pentru clipele minunate trăite, atunci când am citit cartea "Insomnii".
    Sănătate.

    RăspundețiȘtergere