Citate din cartea Fluturi
Cartea Fluturi se poate comanda aici, cu transport gratuit:
volumele 1 și 2 împreună
volumul 3
Irina Binder - Fluturi
Irina Binder - Fluturi


 1. O colecție frumoasă de citate. Felicitări, Irina!

  RăspundețiȘtergere
 2. Irina Binder,esti un inger trimis de bunul Dumnezeu ca sa ne alini sufletele!Cu fiecare postare de-a ta ma conving de faptul ca esti o persoana adevarata,o personalitate ce ma formeaza,deoarece in lumea ta nu este si nici nu poate fi loc pentru minciuna,tradare, iar cuvintele tale au o importanta primordiala.Am citit ambele volume de "Fluturi" fara sa clipesc.Am indragit mult aceasta carte...i-am indragit nespus de mult pe Irina,Robert si Luminita...sa fiu sincera chiar si pe Matei (de la inceput)...Manifest un respect profund fata de tatal tau,care desi nu mai e printre noi...e una din muzele...care te determina sa fauresti margaritarele frumosului :) Eu iti doresc multa sanatate,creativitate si IUBIRE-caci daca in sufletele noastre exista Iubirea...in ele exista TOTUL! <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Irina esti o binecuvintare pentru noi. Dumnezeu sa te binecuvinteze cu tot ce e bun si frumos, iti mutumim din suflet.

   Ștergere
 3. Am citit primul capitol din Fluturi de Irina Binder si sunt incintata. In multe rinduri ma regaseam si pe mine si asta mi-a placut cel mai mult. Am petrecut timpul perfect si ard de nerebdare sa rasfoiesc si alte opere a aceste minunate scriitoare. Iti multumesc din suflet pentru ca existi si faci ceea ce faci.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si desigur ca mi-am rescris in jurnalul meu unele fraze care mi-au placut foarte mult.

  RăspundețiȘtergere
 5. sa te binecuvanteze dumnezeu !

  RăspundețiȘtergere
 6. Am 15 ani. Am citit primul volum din "Fluturi". Am ramas fara cuvinte. In acest moment ard de nerabdare sa citesc si volumul doi . Pot spune ca am inceput sa o admir pe Irina inca de la inceputul cartii. Felul ei de a fi , maturitatea, stilul, valorile .. m-au impresionat . De asemenea, consider ca aici se regaseste o adevarata si frumoasa poveste de dragoste. Priceless .

  RăspundețiȘtergere
 7. Tot eu . Fata de 15 ani. "Fluturi" mi-a invadat mintea. Inca nu am terminat volumul doi, poate pentru ca nu vreau sa se termine niciodata, dar totodata imi doresc sa vad ce se intampla in continuare. Imi imaginez mereu secventele... si asociez personajele din carte cu persoane de pe strada.. deocamdata l-am gasit doar pe Alex. Avea ochi frumosi si nevinovati si parea un om bun si intelegator . Sper sa ii identific si pe ceilalti. Am simtit nevoia sa spun asta pentru ca .. nu stiu , pur si simplu . Iubesc aceasta poveste. Dar aceasta a fost realizata doar cu ajutorul dumneavoastra, dra Irina. Sunteti o persoana minunata si va apreciez. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte frumos :) Eu am 36 de ani si daca as fi avut norocul sa citesc un roman tip "Fluturi" cand aveam doar 15 ani, sunt sigura ca as fi evitat multe suferinte din dragoste. Profita din plin norocul pe care il ai de a citi o asemenea carte extraordinara!!

   Ștergere
  2. Draga Irina, doar doua cuvinte spuse din toata inima: esti minunata!!!

   Ștergere
 8. Am citit fiecare paragraf din cele 3 volume cu drag si nerabdare . Ai scris atat de frumos o poveste extraordinara din care avem cu totii de invatat cate ceva . Pur si simplu am devorat cele 3 volume in 2 zile ,am fost efectiv captivata de poveste. Felicitari si mii de multumiri pentru tot ceea ce ai scris si pentru emotiile pe care le-ai transmis ! Exista posibilitatea unui al 4 lea volum sau cel putin o mica continuare a povestii ?

  RăspundețiȘtergere
 9. O carte unica...prin sensibilitatea celei care a scris-o,trebuie citita cu sufletul!

  RăspundețiȘtergere