Citate din cartea Fluturi








































Cartea Fluturi se poate comanda aici, cu transport gratuit:
volumele 1 și 2 împreună
volumul 3
Irina Binder - Fluturi
Irina Binder - Fluturi

22 de comentarii

  1. O colecție frumoasă de citate. Felicitări, Irina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina Binder,esti un inger trimis de bunul Dumnezeu ca sa ne alini sufletele!Cu fiecare postare de-a ta ma conving de faptul ca esti o persoana adevarata,o personalitate ce ma formeaza,deoarece in lumea ta nu este si nici nu poate fi loc pentru minciuna,tradare, iar cuvintele tale au o importanta primordiala.Am citit ambele volume de "Fluturi" fara sa clipesc.Am indragit mult aceasta carte...i-am indragit nespus de mult pe Irina,Robert si Luminita...sa fiu sincera chiar si pe Matei (de la inceput)...Manifest un respect profund fata de tatal tau,care desi nu mai e printre noi...e una din muzele...care te determina sa fauresti margaritarele frumosului :) Eu iti doresc multa sanatate,creativitate si IUBIRE-caci daca in sufletele noastre exista Iubirea...in ele exista TOTUL! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina esti o binecuvintare pentru noi. Dumnezeu sa te binecuvinteze cu tot ce e bun si frumos, iti mutumim din suflet.

      Ștergere
  3. Am citit primul capitol din Fluturi de Irina Binder si sunt incintata. In multe rinduri ma regaseam si pe mine si asta mi-a placut cel mai mult. Am petrecut timpul perfect si ard de nerebdare sa rasfoiesc si alte opere a aceste minunate scriitoare. Iti multumesc din suflet pentru ca existi si faci ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si desigur ca mi-am rescris in jurnalul meu unele fraze care mi-au placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa te binecuvanteze dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  6. Am 15 ani. Am citit primul volum din "Fluturi". Am ramas fara cuvinte. In acest moment ard de nerabdare sa citesc si volumul doi . Pot spune ca am inceput sa o admir pe Irina inca de la inceputul cartii. Felul ei de a fi , maturitatea, stilul, valorile .. m-au impresionat . De asemenea, consider ca aici se regaseste o adevarata si frumoasa poveste de dragoste. Priceless .

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot eu . Fata de 15 ani. "Fluturi" mi-a invadat mintea. Inca nu am terminat volumul doi, poate pentru ca nu vreau sa se termine niciodata, dar totodata imi doresc sa vad ce se intampla in continuare. Imi imaginez mereu secventele... si asociez personajele din carte cu persoane de pe strada.. deocamdata l-am gasit doar pe Alex. Avea ochi frumosi si nevinovati si parea un om bun si intelegator . Sper sa ii identific si pe ceilalti. Am simtit nevoia sa spun asta pentru ca .. nu stiu , pur si simplu . Iubesc aceasta poveste. Dar aceasta a fost realizata doar cu ajutorul dumneavoastra, dra Irina. Sunteti o persoana minunata si va apreciez. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos :) Eu am 36 de ani si daca as fi avut norocul sa citesc un roman tip "Fluturi" cand aveam doar 15 ani, sunt sigura ca as fi evitat multe suferinte din dragoste. Profita din plin norocul pe care il ai de a citi o asemenea carte extraordinara!!

      Ștergere
    2. Draga Irina, doar doua cuvinte spuse din toata inima: esti minunata!!!

      Ștergere
  8. Am citit fiecare paragraf din cele 3 volume cu drag si nerabdare . Ai scris atat de frumos o poveste extraordinara din care avem cu totii de invatat cate ceva . Pur si simplu am devorat cele 3 volume in 2 zile ,am fost efectiv captivata de poveste. Felicitari si mii de multumiri pentru tot ceea ce ai scris si pentru emotiile pe care le-ai transmis ! Exista posibilitatea unui al 4 lea volum sau cel putin o mica continuare a povestii ?

    RăspundețiȘtergere
  9. O carte unica...prin sensibilitatea celei care a scris-o,trebuie citita cu sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mara-Dana 5 mai 2017 Sunteti minunata...Aduceti pace sufletesca pentru noi, cei tristi.

    RăspundețiȘtergere
  11. iubitei mele ii place la nebunie cartile scrise de tine .. idea e ca nu am prea gasit nimic in librarii si chiar si-ar dorii foarte mult o carte de a ta

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt oameni care se caută o viață și apoi se pierd într-o singură zi
    acest citat apartine din cartile acestea?

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu pot sa cred ca tocmai ti-am scris.Ai devenit idolul meu si iti multumesc enorm de mult pentru asta.Citidu-ti cartea am realizat cat de frumoasa e viata si iti multumesc pentru tot ceea ce m-ai invatat.Te iubesc pe tine, pe Robert, pe Matei, pe toata lumea, m-ai facut sa-i iubesc prin bunatatea cu care vorbeai despre ei. Ma simt dependenta de gandurile tale si de carte. Imi cer scuze, sper sa nu te deranjeze faptul ca nu m-am adresat fara pronume de politete dar vreau sa te fac sa stii ca esti prea tanara, prea frumoasa din toate punctele de vedere si te ador. Am ramas afectata de povestea ta, si am nevoie de niste raspunsuri pe care te rog sa mi le oferi. Nu vreau sa ma bag in intimitatea nimanui si imi pare rau daca o fac, dar am nevoie sa stiu adevaratul final al povestii. Sper sa imi raspunzi, daca nu o vei face nu voi fi suparata si te voi admira mereu. Imi doresc sa stiu daca si in momentul de fata esti cu Robert, pentru ca iubesc iubirea voastra.
    Iti multumesc din suflet pentru tot, si iti spun ca ai mai castigat un om care te admira, care iti doreste binele, si care te iubeste <3

    RăspundețiȘtergere
  14. Cartea Asta, e 90 la suta doar pentru doamne. Sunt si barbati in acceasi situatie. Pentru ei cand apare o carte ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred că tocmai bărbații au ceva de învățat din ea... Cel puțin așa mi-au mărturisit domnii care au citit-o. Dar vă recomand cartea Străinul de lângă mine.

      Ștergere
  15. M-ai facut sa retraiesc zilele in care aveam fluturi nascuti din iubierea pe care am trait-o si care acum continua intre AICI si DINCOLO. Flututii sunt vesnici. Nu mor. Doar noi nu ii mai vedem. Dar cate altele nu vedem...! Cuvinte, ganduri, sentimente adevarate si pline de iubire strabat Universul avid de bunatate si dragoste. Astfel suntem mai buni...din ce in ce mai multi. Prin astfel de mesaje ne regasim pe noi insine. Sa ai curajul sa scrii, sa ai dorinta sa citesti, sa stii sa traiesti asa oricum te incearca viata si intamplarile din ea. Flututii apar si traiesc in mediul pur, curat, nepoluat, in natura si in jurul florilor. Si sufletul nostru tanjeste tot dupa ASTA, adica FRUMUSETE, IUBIRE, SINCERITATE, ADEVAR. Multumesc, te iubesc!

    RăspundețiȘtergere