Ce înseamnă, de fapt, iubirea?



Oameni perfecţi? O viaţă perfectă împreună? Asta înseamnă? Nicidecum.
Este tocmai o legătură perfectă între oameni imperfecţi... Este tocmai o viaţă imperfectă, dar trăită din plin și frumos împreună. Este despre dăruire, despre încercări şi despre iertare. Este despre sacrificii, despre aşteptări şi despre renunţări la visuri... Este despre două inimi care tresar la aceleaşi emoţii, despre ochi care plâng la unison pentru aceleaşi dureri, despre zâmbete care se întâlnesc şi se recunosc..., pentru că acele zâmbete se iubesc. Este despre amintiri frumoase adunate o viață întreagă împreună...
Iubirea este o poveste frumoasă, cu momente fericite dar şi cu momente de adâncă tristeţe, cu clipe de rătăcire dar şi de regăsiri minunate. Este un drum lung şi plin de neprevăzut, pe care doi oameni care se iubesc merg alături, cunoscându-se, ajutându-se, ridicându-se, mângâindu-se, sprijinindu-se, înțelegându-se, iertându-se. Iubindu-se...

Vă doresc cu toată inima să trăiţi acea poveste de iubire minunată, cu un sfârşit fericit, care să smulgă lacrimi de admiraţie acelora care o vor afla!

6 comentarii

  1. Buna Irina! Te-am descoperit intamplator si nu-mi pare rau... Regasesc parti din mine in articolele tale, momente din viata mea care au acelasi inteles.
    Si eu scriu dar putin si ma straduiesc sa cresc numarul paginilor. Am dorinta sa public o carte, dar inca nu am destula forta. Sunt optimista si pesimista in acelasi timp.
    Am publicat doua poezii in Marea Britanie, pentru un concurs online...dar nu am bani sa comand cele doua carti in care au aparut poeziile mele. Ironia vietii mele de acum!
    NU au rost vorbele mele pentru tine dar nu pot renunta sa iti scriu pentru ca asa simt acum.
    Azi e o duminica frumoasa, cu soare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce vorbe frumoase...păcat că mulţi au adoptat ideea de a sărbătorii în anumite zile şi nu în fiecare zi...eu sper să reuşesc să nu mă cramponez de zilele astea şi să apreciez sufletul meu pereche în fiecare zi ca şi până acum! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Conform calendarului ortodox,daca nu a-ti stiut aflati ca Sf.Valentin,este in 16 feb.Hai sa fim crestini si sa lasam americanismele.
    Cum doar "Vali" (el) si "Vali (ea), pot sa se bucure de 14-16, restul lumii sa-si puna dragostea la congelator pentru alta ocazie!
    Sfatul meu este: "nu va indragostiti prea tare"... pentru ca va trece! Iubiti-va tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. “Aţi” se scrie fara cratima (liniuta), atunci cand ajuta la formarea timpului perfect compus (timp trecut) la persoana a II-a plural, ca de exemplu:
    Voi aţi plecat, Voi aţi dansat, Voi aţi dormit, Voi aţi stiut, etc …
    A-ţi se scrie despartit cu cratima (liniuta), atunci cand “ţi” are functie de pronume, adica atunci cand inseamna “îţi“.
    Exemplu:
    A-ţi face tie pe plac inseamna ca …
    Sau, altfel spus, “Aţi” se foloseste scris impreuna atunci cand se subintelege ca este vorba despre “VOI” ( Voi ati …), si se scrie despartit cand se subintelege ca este vorba de tine (A-ţi face singur dreptate inseamna …)

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti tare... Ai trait ceva sentimente... Pari o fire foarte iubareata...

    RăspundețiȘtergere