Câteva sugestii pentru a face cadouri inspirate
Povestind cu o prietenă despre darurile neinspirate pe care le-a primit cu ocazia zilei de naștere și de Florii, multe lucruri inutile și de care nu știe cum să scape, mi-a spus: 
- Ar trebui să scrii despre asta, despre ce anume se cade să dăruim și ce nu, despre risipa de bani pe lucruri inutile și care nu bucură pe nimeni. Sau măcar recomandă-le oamenilor ce ar putea să dăruiască, poate îi ajuți să facă alegeri inspirate. 

Alegerea unui dar ne poate da mari bătăi de cap și putem cumpăra lucruri neinspirate tocmai din dorința de a impresiona și de a dărui ceva deosebit. Pentru a alege darul perfect trebuie să cunoaștem bine persoana căreia ne dorim să-i facem un cadou, să-i cunoaștem preferințele și nevoile, dar există multe lucruri frumoase și utile pe care le putem dărui fără a ne face griji că ar putea fi nepotrivite și neinspirate.   

Iată câteva lucruri pe care le putem dărui:  

1. Cărți. Și vă recomand câteva titluri noi și foarte apreciate: "Cartea femeilor care merită mai mult", "Noaptea în care am învins gândurile negre", "Iubirea te învață" (este cartea mea), "Alegerile care îți pot schimba viața" (este o carte foarte utilă despre cum să ne îngrijim sănătatea), cărțile de bucate ale Ginei Bradea (oricine s-ar bucura de ele). Le găsiți pe toate, dar și alte mii de titluri aici 👉 Cărți Bookzone

2. Bilete la spectacole. Cine nu s-ar bucura să primească bilete la un concert, la o piesă de teatru, la un film bun sau chiar la un eveniment sportiv? Aici puteți găsi bilete la diferite evenimente 
 
3. În loc de praline, bomboane de ciocolată și alte dulciuri, puteți dărui minunatele bomboane cu miere de manuka și mierea de manuka. Dacă nu le cunoașteți, puteți citi despre ele aici 👉 Bomboane manuka. Eu am dăruit multor oameni dragi aceste bomboane și mierea de manuka (pe care o ador!) și au fost foarte încântați, mai ales după ce au descoperit cât de mult îi ajută.  
 
4. Carduri cadou. Sunt magazine de îmbrăcăminte, cosmetice, parfumuri, electronice și electrocasnice, home&deco, farmacii naturiste și altele, care oferă carduri cadou (în valoarea aleasă de client). Este mai sigur să dăruim un card/voucher cu care persoana să meargă să-și aleagă din magazin (fizic sau online) ceea ce îi place, decât să alegem noi pentru ea. 
Iată câteva magazine din care puteți cumpăra carduri/vouchere cadou: 
- Notino 👉 Carduri cadou Notino
- Bookzone 👉 Carduri cadou Bookzone
- eMag 👉 Carduri cadou eMag
- Vegis 👉 Carduri cadou Vegis
- Cărturești 👉 Carduri cadou Cărturești
- Chicco 👉 Carduri cadou Chicco
- Somproduct 👉 Carduri cadou Somproduct

Aștept cu drag și sugestiile voastre de cadouri și vă doresc să oferiți și să primiți mereu daruri minunate! 
0 comments:

Trimiteți un comentariu