Mai este foarte puțin până la Black Friday 2018!
Dragii mei, 

După cum bine știți, în 16 noiembrie eMAG organizează Black Friday, cel mai așteptat eveniment de cumpărături, cu cele mai bune prețuri din an, pentru produse din toate categoriile. Cu siguranță este cel mai bun moment al anului pentru a face cumpărături, atât pentru noi, cât și cadouri pentru cei dragi. 

În 2011, eMAG aducea Black Friday în România, iar cu fiecare an gama de produse s-a diversificat, astfel încât oferta cuprinde mai multe produse decât credem: televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilier, fashion și multe altele. 

În fiecare an, milioane de români iau parte la acest eveniment care crește adrenalina pasionaților de shopping. 

Pentru a vă putea bucura de cumpărături și pentru a vă asigura că veți beneficia la maximum de cele mai bune oferte, eMAG ne propune un ghid de supraviețuire care să ne ajute să ne organizăm cât mai bine: 


Ghid de supraviețuire: 

✓ Fă-ți lista cu produsele favorite! 

✓  Gândește-te din timp ce ți-ai dori sau ce cadouri ai putea să le faci celor dragi. Astfel ai mai multe șanse ca, în momentul în care se dă startul reducerilor, să comanzi rapid și ușor. 

✓  Instalează aplicația eMAG 

✓  Activează notificările pe mobil și afli din prima secundă când se dă startul Black Friday! 

✓  Pune-ți contul la punct 

✓  Salvează adresa de livrare și datele cardului bancar din contul tău eMAG ca să poți comanda repede produsele preferate. 

✓  Comandă online de pe mobil 

✓  Prinde reducerile, oriunde te-ai afla! Ai acces rapid la toate ofertele eMAG. 

✓  Nu rata restul ofertelor! 

✓  În ziua cu cele mai multe reduceri din an, visurile se împlinesc. 

✓  Continuă cumpărăturile, doar o dată pe an e Black Friday! 

Ghidul poate fi găsit și aici: 


Voi reveni și cu alte informații despre Black Friday eMAG 2018!0 comments:

Trimiteți un comentariu