D.O.R. pentru dor de experiențe culinare deosebiteÎnainte de intrarea în Bran, o echipă de oameni superbi au deschis un restaurant minunat care mi-a dat peste cap topul preferințelor restaurantelor din Brașov și împrejurimi. Restaurantul se numește DOR  (Delicios Organic Românesc) și este absolut superb! 
Este impunător dar totodată intim. Atenția la detalii se observă în fiecare colțișor. Au creat spații foarte plăcute de servit masa, dar și pentru a savura doar o cafea sau o băutură. Afară au o terasă și o curte frumoasă cu iarbă și vedere spre dealurile împădurite.  
Nu știu ce dor au avut acești oameni, dar restaurantul lor pare a fi fost construit cu dor de frumos, de pace, de armonie și de mâncare delicioasă.  
Despre preparate nu vă voi spune decât că sunt la superlativ. Experiența bucătarilor dobândită în cele mai bune restaurante din Brașov își spune cuvântul. O nebunie de arome și culori, iar porțiile sunt foarte bine echilibrate din punct de vedere nutrițional. 

Am vrut să le cunosc povestea și am aflat că și-au propus să încurajeze furnizorii locali de legume și produse alimentare, iar asta se resimte în gustul și aspectul preparatelor. În fiecare detaliu se poate observa pasiunea Chefului Bogdan Cozma pentru gătit și dorința de a le oferi oaspeților experiențe culinare desăvârșite. 

Restaurantul DOR își propune să ajute oaspeții să redescopere experiența duminicilor petrecute cu familia, un obicei atât de necesar în aceste vremuri în care viața cotidiană ne permite cu greu acele momente de respiro în care să ne bucurăm de o masă împreună cu cei mai dragi nouă.

Vă recomand cu drag o ieșire în istoricul Bran, o plimbare în natură și apoi o binemeritată odihnă, relaxare și masă la restaurantul DOR - un loc unde voi merge ori de câte ori îmi va fi dor de mâncare excelentă, de deserturi sofisticate și de liniște în mijlocul naturii alături de cei mai dragi oameni.

Restaurantul DOR este situat pe Str. Calea Branului Nr. 55G.
Numărul de telefon pentru rezervări: 0746304099
Pagina lor de Facebook este:  D.O.R.

 1. Merci, draga Irina pentru stârnirea amintirilor din copilarie. Citind acest articol mi s-au umezit ochii de lacrimi de dor, de tara si pamântul nata, de oamenii minunati ai locurilor cele mai minunate si curate dtpdv., binecuvântate de Dumnezeu cu un relief paradisiac si plin de tainele legendelor si istoriei adevarate
  Mi-e tare DOR de tara mea, de locurile-adolescentei, mi-ai rascolit memoria, cu dorul complezentei.
  Multumesc si pentru Nr de telefon, iar daca va voi Domnul si voi ajunge în vara aceasta prin tara, am sa fac o rezervare (deoarece sunt convins ca locurile sunt ocupate de turistii straini ce viziteaza castelul, în care am trait visul copilariei mele, atunci când cu echipa de filmari eram cavaler în oastea lui Vlad Tepes ! :)
  Am sa te invit si pe tine cu tot dragul si cu mult DOR, daca vei accepta sa ne cunoastem. Eu îmi doresc enorm, de când tiam citit..."Fluturi. Ai devenit obsesia gândurilor mele si sunt convins ca te voi cunoaste si vom sta fata în fata cândva deoarece Fluturii înca mai zboara, înaltându-se tot mai sus spre desavârsirea absoluta, atemporala...
  Fii binecuvântata cu mult har si pace împreuna cu toti cei dragi tie, iubitori de frumusetile autentice eterne ale IUBIRII neconditionate, fara prejudecati, de Adevarata Dragoste ELIBERATOARE...

  RăspundețiȘtergere