În 17 februarie voi fi la Satu Mare să-mi întâlnesc cititorii!
Dragii mei, 

În luna aprilie, orașul Satu Mare va fi capitala matematicii naționale, gazda celui mai important eveniment din lumea matematicii școlare: Olimpiada Națională de Matematică. 
Pentru a susține acești minunați copii, în Satu Mare se vor organiza o serie de evenimente care au ca scop susținerea elevilor matematicieni. 
Am fost invitată să susțin unul dintre aceste evenimente care va avea loc în 17 februarie, ora 16, la Teatrul de Nord. Am acceptat cu multă bucurie invitația organizatorilor de a susține acest proiect frumos și atât de important. Am apreciat mereu copiii harnici și talentați - valorile țării și iată că, în sfârșit, am șansa să îi susțin. 

Evenimentul este organizat de Asociația Părinților „Ioan Slavici” Satu Mare, în mod voluntar. Accesul în sala se va face cu minim 15 minute înainte de începerea evenimentului, pe bază de invitații. Scopul invitațiilor este acela de a asigura un climat potrivit unui astfel de eveniment, ca fiecare persoana să aibă un loc prestabilit. În vederea procurării invitației va rugăm să vă adresați organizatorilor evenimentului sau agenției de turism Simbotour, str. Petofi Șandor 4/A, persoană de contact, Marcela Papici, tel. 0747089509. 
Fondurile colectate de către Asociația Părinților „Ioan Slavici” Satu Mare, din donațiile dumneavoastră, făcute la ridicarea invitației (sugerăm o donație de 100 lei/invitație) vor fi alocate exclusiv organizării olimpiadei și premierii olimpicilor.

Știu că mulți dintre prietenii și cititorii mei care nu vor putea veni la eveniment își vor dori să susțină acești copii, de aceea le-am solicitat organizatorilor să ne pună la dispoziție contul Asociației Părinților „Ioan Slavici” Satu Mare, deschis la BCR Satu Mare: RO94RNCB0226104850800001. De asemenea, cei care doresc și pot să facă donații pentru care au nevoie de contract de sponsorizare, îl pot cere la adresa onm.sm.2018@gmail.com.
Eu vă aștept cu drag să mă cunoașteți, să-mi adresați întrebări și să vorbim despre viață, despre iubire, despre succes, fericire și despre cărțile mele noi! 

Eu vă aștept cu drag să mă cunoașteți, să-mi adresați întrebări și să vorbim despre viață, despre iubire, despre succes, fericire și despre cărțile mele noi. 

Pagina eveniment: Eveniment Satu Mare
0 comments:

Trimiteți un comentariu