Black Friday 2017 la eMAG!
Dragii mei,

Știu deja din anii precedenți că așteptați cu nerăbdare ziua de Black Friday, de aceea vin la voi cu vești bune și cu informații utile. 
Am aflat că anul acesta la eMAG Black Friday va fi în data de 17 noiembrie și va fi ziua cu cele mai multe reduceri din an, deci momentul cel mai bun pentru a face cumpărături. 
Veți găsi peste 2 milioane de produse la ofertă, de la televizoare, telefoane, laptopuri, fashion și articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării și anvelope, iar ele vor putea fi achiziționate și în rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor partenere. 
Alături de eMAG, în această ediție vor participa și peste 4.000 de selleri din Marketplace.
Orice altceva poate să aștepte, acum este momentul să facem cumpărături, să ne luăm tot ceea ce ne dorim pentru noi, dar și să cumpărăm daruri pentru cei dragi, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Vom găsi la eMAG tot ce ne dorim și în materie de răsfăț – produse din categoria personal care, beauty și fashion. 


Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a vă asigura că nu veți pierde timpul și că veți avea acces cât mai ușor la oferte:

- Pregătiți-vă lista cu produsele favorite. Știți cu siguranță ce vreți să vă aducă Black Friday, așa că salvați produsele dorite în Favorite, astfel încât să nu mai fiți nevoiți să le căutați pe site. Puteți alege din peste 2.000.000 de produse la ofertă, din toate categoriile.
- Asigurați-vă că aveți datele complete în cont: adresa de livrare completă, numărul de telefon. Dacă nu aveți cont, îl puteți crea foarte repede și ușor.
Nu uitați că aveți posibilitatea de a ridica personal produsele din cele 15 showroom-uri și 600 de oficii poștale!
- Instalați aplicația eMAG pe telefon. Activați notificările și veți fi anunțați imediat ce începe Black Friday!
Dacă aveți deja aplicația, nu uitați să faceți update la cea mai recentă versiune.
- Salvați datele cardului vostru bancar în contul vostru personal de client eMAG, în Cardurile mele și astfel veți putea plăti foarte ușor și în deplină siguranță. Bineînțeles, dacă doriți, puteți folosi și alte modalități de plată.
- Rămâneți pe site și continuați cumpărăturile, deoarece oferte noi vor apărea toată ziua. Doar o dată pe an e Black Friday, deci orice altceva poate aștepta! 

eMAG s-a pregătit pentru noi și a investit peste 10 milioane de euro în platforma de sortare, iar lucrurile vor merge ca pe roate, așa cum puteți vedea în filmulețul acesta: Depozit eMAG 2017

Puteți să vă organizați și să faceți cumpărături, aici: Black Friday la eMAG

Vă doresc spor și bucurie la cumpărături și aștept cu drag să-mi povestiți ce noutăți ați achiziționat!
0 comments:

Trimiteți un comentariu