BDHQ - Probabil cel mai puternic antioxidant din lumeCând aflu despre un produs bun, primul impuls este să-l recomand și altora. De data aceasta m-am gândit bine înainte convinsă că mi se va reproșa că trăiesc pe altă planetă și că nu realizez că nu oricine își poate permite să cumpere un asemenea produs. Însă consider egoism să știu despre un lucru care ar putea ajuta lumea și să tac. 
Poate ați observat că sunt foarte responsabilă atunci când recomand ceva, cu atât mai mult produse care pot influența sănătatea oamenilor. Tocmai de aceea refuz să recomand (fie și cu contracte de publicitate) produse în care nu cred și pe care nu le testez. 

Am avut în ultimul timp tangență cu copii și cu adulți bolnavi de cancer sau cu alte afecțiuni grave. Am locuit mai mult prin spitale decât acasă și am ajuns într-un stadiu de disperare care m-a determinat să mă documentez atât de mult, încât să nu mă mai poată induce în eroare nimic... fiindcă nu era loc de riscuri în situațiile unor oameni prea bolnavi ca să li se vândă iluzii sau, Doamne ferește, produse care le-ar face mai mult rău. 
Știu foarte multe despre tratamentele cu chimioterapie, radioterapie, dar și mai multe despre cele cu produse naturiste. 
Știu ce rol benefic au antioxidanții pentru sănătate și știu cât de importantă este prevenția. 
Cei preocupați de sănătate știu deja cât de importanți sunt antioxidanții pentru organism, de aceea nu voi insista cu detalii. Cu siguranță ați făcut tot felul de tratamente naturiste care să vă ajute imunitatea și care să stopeze evoluția anumitor boli. Pe piață există multe produse care ajută, dar și multe produse care promit multe, dar care sunt ineficiente.

Produsul acesta are o poveste. Cu cei de la Plantum am legat o prietenie, ei știind că eu comand multe produse pentru persoanele apropiate, dar și că am tangență cu oameni foarte bolnavi sau care abia s-au vindecat de boli grave. S-au străduit să aducă în țară acest produs și m-au sunat să-mi povestească despre el. Prețul mi s-a părut descurajant, este adevărat, apoi mi-am amintit ce costuri au presupus alte tratamente, dar mai ales că sănătatea și viața nu au preț... 
Totuși, înainte să vă sperie prețul acestui produs, trebuie să știți că un flacon de BDHQ are 186 de doze, ceea ce înseamnă că acoperă tratamentul pentru 6 luni (ca prevenție și întreținere) sau 2 luni (în cazul anumitor boli în stare avansată).  
Eu l-am testat fără ezitare, dar nu înainte de a mă sfătui cu medicul meu, desigur. Ceea ce vă pot spune este că am constatat în urma unor analize medicale că markerul tumoral CA125 a scăzut de la 78,5 la 25 după ce am făcut o cură cu BDHQ. Nu am făcut niciun alt tratament în acest timp.  

Eu vă recomand să citiți despre acest produs, să vă documentați și să decideți împreună cu medicul dacă aveți nevoie de el. E bine ca măcar să știți despre acest produs, poate informația va ajuta cândva pe cineva. 
Eu cred cu tot sufletul că natura are multe remedii de oferit.

Puteți afla detalii despre acest produs, aici: BDHQ 13g Siberia Rusia

 1. Buna, am nevoie sa vorbesc cu tine. Esti una din persoanele care imi pot da un sfat si ma pot intelege. Te iubesc mult... Te rog

  RăspundețiȘtergere
 2. iti multumesc irina caci citindu ti articolele am reusit sa ma regasesc pe mine,ma pierdusem pe mine si o multime de alte lucruri mi le am rezolvat ...multumesc ca existi .

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună ziua Irina,
  Aș dori dacă se poate să îți cer niște sfaturi cu privire la acel supliment BDHQ, care am văzut că și tu l-ai folosit într-o anumită perioadă din viața ta. Mă confrunt cu urâte probleme de sănătate ale unui membru din familie și mi-ar place ca tu să îmi dai sfaturi cu privire la acel produs,dacă se poate! Mulțumesc anticipat! O zi frumoasă! Sănătate multă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bun găsit!
   Eu nu pot spune decât ceea ce am trăit pe proprie experiență și ceea ce știu de la apropiați care au consumat acest produs. Este foarte important să citești despre produs, să citești și recenziile.
   Dacă ai vreo întrebare pentru mine îți voi răspunde cu drag.

   Ștergere