Festivalul Volare 2016 - o bucurie!În weekendul acesta am fost în Piatra Neamț să-mi susțin o prietenă extrem de dragă, pe Monica Marincaș, care a participat la Festivalul internațional de muzică Volare 2016. 
A fost un festival foarte frumos unde au cântat copii de diferite vârste, iar eu m-am simțit foarte bine în frumoasa lume a copiilor. Au participat copii din România, dar și veniți de peste hotare. Minunați copii! Foarte talentați, cuminți și frumoși. Felicitări părinților care cresc și educă atât de frumos copiii! 
Am fost foarte bucuroasă să constat că există atâția copii talentați și sper din suflet ca aceștia să aibă suportul necesar pentru a studia muzică și pentru a ajunge artiști valoroși. Țara aceasta abundă de talente în care sper să se investească, fiindcă ar fi păcat să se irosească asemenea valori. 
Mi-ar plăcea ca aceste festivaluri să aibă din ce în ce mai mulți sponsori, dar și susținerea autorităților competente.
Am fost foarte plăcut surprinsă de calitatea organizării acestui festival, motiv pentru care vreau să felicit trei oameni deosebiți, mai precis familia Stoian - care a pus mult suflet și multă muncă în tot ceea ce s-a întâmplat acolo.
Festivalul a avut un juriu de calitate, format din adevărați profesioniști în domeniu.  
Radio Iași a transmis în direct, iar pe youtube au postat atât concursul, cât și gala: Radio Iași România
Vreau să-l felicit și pe domnul Victor Mihalache, un prezentator deosebit de șarmant, răbdător și blând cu copiii participanți la festival și aș vrea să-i mulțumesc pentru frumoasa prezentare pe care mi-a făcut-o, cu toate că eu am fost acolo în calitate de invitat! 
Vreau să-i felicit și pe profesorii care se ocupă de tinerele talente, în special pe doamna Meda Horjan, care are un grup impresionant de copii talentați cu care a participat la acest festival, câștigând numeroase premii și trofee! Pe doamna Horjan o găsiți aici: Meda Music. Este un om minunat și un profesor exigent care muncește cu multă dăruire pentru a scoate tot ceea ce este mai bun din copiii talentați.
Prietena mea Monica Marincaș a câștigat trofeul la categoria ei de vârstă și vreau să o felicit și să-i mulțumesc că mă face mereu să fiu mândră de ea!
M-am întors acasă cu sufletul încărcat de bucurie deoarece la acest festival am avut ocazia să întâlnesc mulți cititori cu care am vorbit, ne-am îmbrățișat, am făcut poze și am dat autografe. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru căldura și emoțiile cu care m-ați copleșit, pentru că sunteți buni, calzi și frumoși și mă faceți să fiu mândră și recunoscătoare! 
Mi-a plăcut mult în Piatra Neamț, un oraș frumos cu oameni primitori și frumoși și abia aștept o altă ocazie să revin. 
Felicitări, Volare, iar în 2017 voi fi din nou acolo cu voi. Abia aștept să văd din nou copii frumoși și talentați!

 1. Felicitari pentru ca sustineti tinerii talentati

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga Irina! De mai bine de trei ani,"caut sa cunosc un OM AUTENTIC"! Se pare ca tu esti 'jumatatea'Întregului. Sunt la al treilea volum din "Fluturi". Am citit si citesc printre lacrimi. Recomand aceasta capodopera a sufletului tau încercat,curatit si albit,tuturor oamenilor,indiferent de sex,vârsta,sau pozitie sociala,indiferent de orientare cultural-spirituala,tuturor celor ce vor sa devina OAMENI AUTENTICI,în adevaratul sens al cuvântului,dincolo de prejudecati,dogme,crezuri,aspiraii sau credintze de orice natura ar putea fi acestea. O carte de suflet,o comunicare a profunzimii gândirii tainice a inimii,ce depaseste cu mult în intensitate ratiunea,însa care are puterea de a produce echilibrul desavarsit al "întelepciunii care vine de sus",întelepciunea curata a lui Dumnezeu descrisa de fratele lui Isus Hristos,Iacov:"Întelepciunea care vine de sus este mai întâi curata,apoi pasnica,blânda,usor de înduplecat,plina de îndurare si de roade bune,fara partinire,nefatarnica."
  Cu toata stima si iubirea sfânta (un neînsemnat rob a lui Hristos,Iosif C.)

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitări pentru toate activitățile în care te implici și pentru frumusețea lucrurilor pe care le promovezi!

  RăspundețiȘtergere